ANDREI DOLINEASCHI, SECRETARUL GENERAL AL PSD:  "Atmosfera dintre Ion Iliescu, Victor Ponta şi Liviu Dragnea este cordială"

CĂTĂLINA N. MĂNOIU
Ziarul BURSA #Politică / 6 noiembrie 2014

Mass-media a spus că fostul preşedinte i-ar fi acuzat pe cei doi că au transformat PSD într-un monstru

Conducerea PSD infirmă informaţiile publicate în mass-media potrivit cărora fostul preşedinte Ion Iliescu i-ar fi acuzat pe Liviu Dragnea şi pe Victor Ponta că au transformat PSD într-un monstru şi că, în situaţia în care PSD va pierde alegerile prezidenţiale, partidul se va "pulveriza".

Andrei Dolineaschi, secretarul general al PSD, ne-a declarat că a asistat, după închiderea urnelor, la discuţiile pe care Ion Iliescu le-a purtat cu Victor Ponta şi Liviu Dragnea, precizând că, în niciun moment, Ion Iliescu nu a lansat la adresa liderilor din PSD acuzaţiile apărute în mass-media, precizând că atmosfera dintre cei trei este cordială.

Mass-media a publicat informaţia potrivit căreia Ion Iliescu i-a acuzat pe Liviu Dragnea şi Victor Ponta că au transformat PSD într-un monstru şi că se laudă cu rezultate care au fost obţinute prin metode aflate la limita legalităţii, practici care vor fi plătite cu vârf şi îndesat, mai târziu. Potrivit site-ului comisarul.ro, Liviu Dragnea a încercat să-l tempereze pe Ion Iliescu, spunându-i că dracul nu este aşa de negru cum pare şi că rezultatul este bun. Însă acest lucru l-ar fi enervat şi mai tare pe fostul preşedinte, care, spre stupoarea tuturor, l-ar fi făcut nesimţit şi impertinent pe Liviu Dragnea, aducându-i aminte că au luat 400 de primari. "Pentru că te văd foarte deştept, Liviule, care era scorul fără primarii ăştia?", a afirmat Ion Iliescu, potrivit site-ului.

Octavian Ştireanu, consilier prezidenţial (2000-2004) al preşedintelui Ion Iliescu, ne-a declarat: "Domnul Ion Iliescu este reţinut în a face aprecieri, în public. Nu cred că limbajul contondent îi aparţine, mai ales într-un astfel de moment, în condiţiile în care scorul obţinut de PSD nu încuraja aceste afirmaţii".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. O intrebare: domnul sarac dar cinstit cum se impaca cu baronii din propria ograda? inca nu i s-a facut scarba?. 

    Ati mai auzit asta? Dl.Mazare insusi a spus-o. Hrebenciuc si Sova au spus-o. Dl.Ponta este constient, ca si socrul sau binecunoscut, ca daca nu vor iesi dictatori, avand si Presedintia si Parlamentul, isi pot da foc la valiza. Ganditi-va: hotii, dupa ce au furat, au doua solutii: sa-si mute banii in straintate si sa fuga, sau sa-si mute banii in strainatate si sa conduca ei tot in Romania. Altfel, in 5 ani vor fi la rand toti sa raspunda pentru ce au facut in ultimii 15 ani. Deci, ce credeti ca vor face? Eu cred ca vor muri si vor lupta, coruptia si hotia o vor apara! Este viata lor si a familiilor lor in joc, chiar nu va dati seama? Daca pentru noi nu este miza chiar asa de mare, deoarece noi nu avem ce pierde prea mult, la nivel de individ mediu (mediul urban), sau sub-mediu (mediul rural), pentru acesti domni care se ascund in spatele politicienilor pe care-i vedem zilnic la TV, miza este enorma, adica este de fapt tot ce au realizat pana acum, sau libertatea. Nu de alta, insa daca nu vor conduce ei serviciile, justitia si politica, exista posibilitatea reala ca ei sa raspunda in mod real pentru ce au furat si mintit pana acum. Chiar nu ne dam seama ca pentru a nu se intampla asta, ei sunt in stare sa-si "taie o mana sau un picior"? Adica sunt in stare si de sacrificii personale, pentru a putea sa se protejeze in urmatorii 5 ani. De aceea, concurenta, alternativa, nu le convine, asa cum nu le-a convenit contraponderea realizata de actualul presedinte. Dar, indiferent cat de imoral a fost actualul presedinte, cat de increzut sau de badaran, numai in ultimii 10 ani am reusit sa aflam cine se afla in spatele liderilor de opinie politici, afaceristilor de mucava, hotilor notorii de care ne lovim zi de zi, a celor ce se afla la conducerea administratiei publice. Normal ca acestora nu le-a convenit contrabalansul presedintelui actual. Si totusi, noua ce ne convine? Inca 10 ani de pasivitate si lipsa de dezvoltare, concomitent cu reimbogatirea unor oameni incapabili si parveniti, fuga a inca 1 milion de romani din tara, sacrificarea copiilor nostri, sau incercarea de a schimba sau macar contrabalansa toate viciile enumerate mai inainte? Ar trebui sa stam stramb si sa gandim drept, acum, pentru ca invers se pare ca n-a prea mers. Criza mondiala ingrozitoare peste care am trecut intre 2008 si 2011 la altii a fost atenuata. Noi am continuat-o si suferim si acum. Suntem in 2014 spre 2015, nu am nici o investitie macro in ultimii 2 ani, continuam sa ne uitam la niste lideri politici care nu ofera nici o viziune economica pe termen mediu-lung. Ce vom face? Ne vom bate in continuare joc de noi si de copii nostri? Sa-si raspunda fiecare si sa decida. Eu voi decide in functie de etica si moralul oamenilor pe care-i vedem pe sticla. Voi pune in balanta bunele si relele lor, subiectivitatea mea, suferinta si frustrarea acumulata in ultimii 20 de ani si voi decide. Asemenea va doresc si voua. Si va urez sa traiti cum veti vota! Zic...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb