Andrei Sârbu preia controlul SVN România

D.T.
Companii / 25 aprilie 2023

Andrei Sârbu, CEO SVN România

Andrei Sârbu, CEO SVN România

Andrei Sârbu, CEO şi cofondator al consultantului imobiliar SVN Romania, a preluat controlul companiei, devenind unic acţionar al acesteia prin preluarea participaţiei deţinute de Ionuţ Nicolescu, ex-preşedinte şi cofondator SVN Romania, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, compania şi-a început activitatea pe plan local în 2019, cei doi consultanţi având anterior o experienţă de peste 10 ani pe piaţa imobiliară locală. SVN Romania a înregistrat în 2022 o cifra de afaceri de aproximativ 8,24 milioane de euro, în creştere cu 6,3% faţă de anul anterior. Compania îşi desfăşoară activitatea pe mai multe entităţi fiscale, aferente fiecărei linii de business şi regiuni geografice din ţară.

"Am reuşit într-un răstimp relativ scurt să ne consolidăm poziţia pe piaţa de consultanţă imobiliară iar acum urmează o nouă eră de dezvoltare. Unul dintre obiectivele noastre va fi să ne creştem activitatea pe toate segmentele pieţei, de la rezidenţial la spaţii de birouri şi retail sau servicii de property management, dar şi în toate marile oraşe din România, în prezent activând în Braşov, Cluj - Napoca, Covasna şi Constanţa. Vom rămânem alături de clienţii, partenerii şi prietenii noştri prin livrarea celor mai bune servicii cu putinţă şi avem ambiţia de a fi parte din proiecte ample de regenerare urbană, prin care să construim România de mâine", a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN România.

După plecarea din SVN România, Ionuţ Nicolescu se va dedica mai multor proiecte de dezvoltare imobiliară, având deja în construcţie proiectul turistic Montebello Transylvania Resort, amplasat în localitatea Cristian, dar şi planuri pentru două noi proiecte, alături de alţi parteneri, în Poiana Braşov, precizează comunicatul.

"Voi împlini în curând 15 ani de activitate pe piaţa de consultanţă imobiliară, perioadă în care am fost cofondator a două companii de consultanţă care s-au clasat printre liderii pieţei dar şi unul dintre fondatorii societăţii de investiţii imobiliare Meta Estate Trust, prima de acest tip din România. Le mulţumesc tuturor partenerilor şi colaboratorilor din această perioadă şi îi doresc mult succes lui Andrei în continuare", a declarat Ionuţ Nicolescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb