Angajaţii din TVR cărora li s-a pus viaţa în pericol s-au înscris în MediaSind

J.P.
Comunicate de presă / 22 iulie 2021

Angajaţii din TVR cărora li s-a pus viaţa în pericol s-au înscris în MediaSind

28 din 32 de angajaţi ai Formaţiei de Intervenţie, Salvare şi Prim Ajutor din Societatea Română de Televiziune care au tras, zilele trecute, un semnal de alarmă faţă de punerea în pericol a vieţii salariaţilor, au hotărât să părăsească sindicatul de casă al conducerii TVR şi să se înscrie în MediaSind. Aceştia au solicitat conducerii TVR să intervină de urgenţă şi să pună capăt comportamentului abuziv al şefului formaţiei, Robert Woytovict, care îi tratează pe subalterni într-un mod umilitor. Din informaţiile primite, conducerea SRTV a decis constituirea unei comisii de cercetare disciplinară pentru a ancheta abuzurile semnalate, conform unui comunicat remis de MediaSind.

"Pe lângă grave carenţe manageriale, şeful compartimentului este acuzat că a impus un program de lucru care determină ca Formaţia de Intervenţie, Salvare şi Prim-Ajutor să devină nefuncţională, întrucât în multe zile sunt doar doi oameni pentru intervenţie pe o tură în sediul central: "În condiţiile în care unul trebuie să fie în permanenţă dispecer la staţia de avertizare, se aşteaptă ca celălalt să verifice şi să acţioneze singur pe toată suprafaţa sediului central din Dorobanţi, de la etajul 13 din turn şi până în garajul subteran al carelor de reportaj." - se arată în sesizare.

Un lucru extrem de grav este acela că în acest interval de timp TVR a rămas fără instalaţii de stins incendii. Angajaţii TVR au prezentat mai multe exemple grave privind modul abuziv în care şeful Formaţiei a acţionat împotriva subalternilor, dar şi a instituţiei, multe dintre ele fiind chiar de competenţa organelor de cercetare penală! Aceştia susţin că au sesizat aceste probleme de mai mult timp, dar conducerea TVR a refuzat să răspundă din cauza relaţiilor de rudenie a şefului compartimentului cu o lideră a sindicatului conducerii.

Având în vedere aceste situaţii grave care pun în pericol viaţa tuturor angajaţilor TVR, Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind - Filiala MediaSind TVR reiterează solicitarea transmisă conducerii instituţiei de a interveni de urgenţă pentru ca faptele grave semnalate de membrii de angajaţii Formaţiei de Intervenţie, Salvare şi Prim-Ajutor să fie sancţionate.

De asemenea, MediaSind TVR face un apel către toţi angajaţii TVR să nu se lase umiliţi de tot felul şefi numiţi vremelnic în funcţie şi să semnaleze de urgenţă organizaţiei noastre orice abuz, pentru ca drepturile să le fie respectate şi apărate", mai arată sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb