AnimaWings conectează Bucureştiul de Dubai cu o nouă rută directă şi servicii premium

R.S.
Companii / 21 august

AnimaWings conectează Bucureştiul de Dubai cu o nouă rută directă şi servicii premium

AnimaWings anunţă extinderea reţelei sale de destinaţii cu o nouă rută regulată directă între Bucureşti şi Dubai, începând cu 27 decembrie 2024, cu o frecvenţă de două curse săptămânale. Biletele de avion sunt deja disponibile la vânzare începând de astăzi pe pagina web a companiei, dar şi în reţeaua partenerilor. Această nouă conexiune va oferi pasagerilor români şi internaţionali acces direct către una dintre cele mai vibrante şi cosmopolite destinaţii din lume, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, preţurile biletelor dus-întors pentru această rută încep de la doar 245 de euro/persoană, făcând astfel călătoria către Emiratele Arabe Unite foarte accesibilă. Zborurile vor fi operate cu aeronave de ultimă generaţie - Airbus A220 - un model unicat pe piaţa din România, cunoscut pentru eficienţa sa ridicată şi confortul superior oferit pasagerilor, având cinci locuri pe rând, respectiv patru pentru clasa business, culoare spaţioase şi iluminare superioară.

Marius Pandel, acţionar AnimaWings, a declarat: "Suntem mândri să anunţăm această nouă rută către Dubai, o destinaţie emblematică ce atrage turişti din întreaga lume, dar are şi un trafic în creştere pentru segmentul business, inclusiv din/spre România. Cu Airbus A220, pasagerii noştri vor beneficia de o experienţă de zbor excepţională, marcată de confort şi inovaţie tehnologică. Iar pe această rută avem deja în vânzare un număr generos de locuri în clasa business, pentru un zbor în condiţii de excepţie. Această lansare este parte a angajamentului nostru de a extinde reţeaua de destinaţii oferite şi de a răspunde cererii crescânde pentru zboruri internaţionale de calitate, la preţuri accesibile."

Pentru confortul maxim al pasagerilor, pe zborurile AnimaWings către Dubai sunt disponibile 12 locuri în clasa business, oferind o experienţă de zbor premium pe durata acestui zbor de aproximativ 5 ore. Pasagerii care aleg clasa business se bucură de prioritate la îmbarcare şi debarcare, având astfel parte de o experienţă fără stres de la începutul călătoriei. În plus, aceştia beneficiază de catering inclus, având la dispoziţie o gamă variată de preparate delicioase şi băuturi. La bord, un echipaj de cabină dedicat le va asigura acestora servicii personalizate, iar scaunele generoase , cu spaţiu suplimentar pentru picioare şi intimitate, vor transforma zborul într-o experienţă relaxantă şi confortabilă.

"Vom da start acestor curse regulate la finele lunii decembrie, aceasta fiind cea mai căutată perioadă pentru pasagerii din România, o mare parte dintre ei fiind interesaţi de călătorii pentru leisure cu ocazia Revelionului. Totodată, având în vedere comunitatea de expaţi români în creştere în Dubai, cererea de zboruri se înscrie pe un trend ascendent şi ne bucurăm să putem conecta mai facil această destinaţie de România, cu orare de zbor optime, pe timpul zilei.", a mai spus Marius Pandel, se menţionează în comunicat.

Noua rută Bucureşti - Dubai se alătură celorlalte destinaţii operate de AnimaWings atât în România, cât şi internaţional, precum Cluj, Iaşi, Oradea, Paris, Larnaca sau Stockholm, consolidând poziţia companiei pe piaţa aviatică locală. În perioada imediat următoare, AnimaWings va continua seria de lansări de rute pentru sezonul de toamnă-iarnă, cu noi destinaţii surpriză.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9772
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4781
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2350
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8312
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7290

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb