ANPC şi asociaţiile din turism organizează întâlniri cu mediul de afaceri din judeţele Braşov şi Prahova

F.D.
Miscellanea / 12 aprilie

ANPC şi asociaţiile din turism organizează întâlniri cu mediul de afaceri din judeţele Braşov şi Prahova

În perioada 15-30.04.2024, în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), va funcţiona Comandamentul 1 Mai - Sărbători Pascale, structură special creată pentru monitorizarea activităţilor comerciale în zonele turistice ale ţării, cu ocazia minivacanţei de la începutul lunii mai, în scopul prevenirii şi combaterii practicilor care dăuneaza vieţii, sănătaţii, securităţii şi intereselor economice ale consumatorilor şi asigurării dreptului acestora de a fi informaţi în mod clar şi precis, în zonele turistice din România, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În perioada menţionată, se vor desfăşura acţiuni de consiliere a operatorilor economici, activităţi de informare şi educare a consumatorilor, precum si acţiuni de control, preluare şi cercetare a reclamaţiilor, în principalele zone de vacanţă ale României.

În acest context, pentru a veni în sprijinul operatorilor economici, ANPC, în colaborare cu asociaţiile patronale din turiism, organizează miercuri, 17.04.2024, două întâlniri cu mediul de afaceri.

Astfel, la ora 10.00, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Centru invită companiile care activează, în domeniul HORECA, în judeţul Braşov, la Hotel ARO Palace, din municipiul de la poalele Tâmpei.

La întâlnire vor participa Sebastian Hotca, vicepreşedinte ANPC, directorul general ANPC Paul Anghel şi comisarul şef Onica Csaba.

De la ora 14.00, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (CRPC RSM) aşteaptă operatorii economici care activează pe raza judeţului Prahova, la Instituţia Prefectului din judeţ.

La întâlnire vor participa Sebastian Hotca, vicepreşedinte ANPC, directorul general ANPC Paul Anghel, comisarul şef CRPC RSM Ion Iordăchescu, prefectul judeţului, Emil Drăgănescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb