ANTHONY FAUCI: "Eradicarea unor boli ca variola ar fi fost imposibilă în condiţiile actualei dezinformări despre vaccinuri"

G.B
Internaţional / 18 iulie 2021

Anthony Fauci

Anthony Fauci

Eradicarea unor boli ca variola ar fi fost imposibilă cu dezinformarea privind vaccinurile care se răspândeşte în prezent în Statele Unite, a afirmat ieri consilierul anti-COVID-19 de la Casa Albă, Anthony Fauci, notează AFP, citată de Agerpres.

"Dacă am fi avut respingerea vaccinurilor pe care o vedem în unele media, nu cred că ar fi fost posibilă eradicarea variolei", a spus imunologul la postul CNN.

"Probabil că am mai avea variolă şi probabil că am mai avea poliomielită în această ţară, dacă am fi avut genul de informaţii false care sunt răspândite acum", a adăugat el.

Cu o zi înainte, preşedintele american, Joe Biden, i-a acuzat pe marii operatori de reţele sociale că "ucid oameni" lăsând să circule informaţii false despre vaccinuri, în contextul în care Statele Unite încearcă să relanseze campania de vaccinare care stagnează.

Facebook a respins aceste critici, susţinând în schimb că "salvează vieţi" cu măsuri care, potrivit reţelei sociale, permit utilizatorilor săi să aibă un acces mai bun la vaccin.

Variola, care a făcut aproximativ 300 de milioane de morţi în secolul al XX-lea, mai mult decât conflictele armate, a fost declarată oficial eradicată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) în 1980 datorită efortului global de vaccinare lansat după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Poliomelita, eradicată oficial din august 2020 din Africa datorită vaccinului, rezistă în Asia, Pakistan şi Afganistan unde această boală, care se traduce prin paralizie la copiii mici, rămâne endemică.

Eşecul campaniilor de vaccinare se explică în special prin neîncrederea populaţiilor rurale şi credinţa în teoriile conspiraţioniste împotriva musulmanilor.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. vaccinul anti-variola nu continea substante pentru uciderea oamenilor, pentru scaderea populatiei lumii

    acest vierme Fauci va ramane in memoria istoriei mondiale ca al doilea Dr. Mengele care a ucis oameni ... guvernul SUA refuza anchetarea implicarea lui Fauci in constructia virusului covid-19 in laboratorul din Wuhan .... din simplul motiv ca nu ar mai servi tezei ca virusul a fost "chinezesc". De fapt a fost construit genetic de echipa lui Fauci care a migrat in Wuhan dupa ce cercetarile pe virusurile familiei Corona au fost INTERZISE pe teritoriul SUA !  

    Fauci e salvatorul? asa e zugravit de media corupta.  

    De fapt e cel ce a adus atat virusul, cat si mizeriile toxice din vaccinuri.

    inca ceva: sunt programate revolte masive in lume in 2022-2023 impotriva liderilor politici care vor impune vaccinarea obligatorie.

    Romania sa stea departe de ideea vaccinarii obligatorie (chiar si doar a unor grupuri profesionale) sau liderii ei politici vor cadea sub furia mea ! Sa va temeti de ce pot face cand imi adun si concentrez energiile!  

    1. Sa inchizi usa cand iti concentrezi energiile. Si sa deschizi fereastra. Si sa tragi apa.

      Ca liderii actuali trebuie sa plece acasa! Plus presa! Or fi ei “prosti” ca nu accepta propaganda oficială, dar mulți, foarte mulți! 66% din populație e foarte nemulțumita de restricții și confiscarea scopurilor bune ale unei societăți a viitorului! Scuze, trebuie sa dorm, am înotat suficient la lumina reflectoarelor in piscina de la ferma de pe vârful muntelui! E aproape 3 am! Sunteți sclavi pentru ca doriți, de aceea nu aveți spitale ca lumea, civilizatie cu zgârie-nori și interstate, medicina regenerativă, pentru ca nu aveți reacție! Ii lăsați pe toți învartitii sa va conduca! Excepții: putine!

      Corect.

    manipulare si minciuni de bolsevic imputit ! vaccinul variolei nu seamana cu asta facut la repezeala , netestat indeajuns si acum tot in stare experimentala . mars ! la casierie la bill gates !

    1. Ce noroc pe unii ca prostia tantosa nu ucide imediat ( ci doar incet ,incet , in timp ) !

      Ghinion pe unii care se 'imunizeaza' si dau coltul.

    variola era o boala grava

    Franta duduie de proteste anti-injectie obligatorie si anti-pasaport sanitar! DUDUIE!

    Si aia sunt civilizati!  

    La noi daca baga asa ceva... nu o sa fie cu proteste doar violente... o sa fie cu linsaj in public !  

    Abia astept sa vad la stirile de la ora 20.00 ZILNIC caror politicieni li s-au mai taiat beregatile pentru ca duoa ce ne joaca in picioare de 30 de ani si isi bat joc de noi in ultimul hal cu pilele lor si coruptia lor ... acum vor sa ne injecteze si obligatoriu cu otrava !  

    Asa cum am mai zis si repet: A VENIT LEGENDARUL SEMESTRU 2/ 2022 !  

    Ascutiti topoarele si cutitele !  

    Momentul revolutiei vine!  

    Vor incerca sa mascheze obligativitatea vaccinarii cu vaccinare obligatorie pe grupe profesionale (intai medicii, dupa aia profesorii, dupa aia oamenii care au contact 1-la-1 fata in fata cu clientii, dupa aia ceilalti) ... vor incerca sa induca obligativitatea in Romania limitand drepturile nevaccinatilor si acordand toate drepturile vaccinatilor!  

    Sa nu va lasati pacaliti de ei.  

    Asa v-au pacalit si in primavara 2020 cu carantina... intai o saptamana ca pica sistemul medical... dupa aia o luna... dupa aia de tot... si acum inca mai e stare de alerta la doar cateva zeci de cazuri pe zi in toata tara!  

    SUNT DICTATORI MA!

    Scurtati-le gatzii la toti !  

    Fauci este un criminal, el a finantat crearea si dezvoltarea variantelor de virusi covid ca sa omoare oameni nevinovati. Vaccinurile mortii pe care ni le baga pe gat contin substante chimice care distruge si explodeaza celula umana...Astea nu sunt vaccinuri sunt otravuri....

    1. corect.

      oxidul de grafen din vaccinurile anti-covid blocheaza functiile mitocondriilor la nivel celular inducand aparitia fenomenului apoptozei celulare (autodistrugerea celulara programata genetic). . . sa te tot vaccinezi ca sa iti explodeze celulele in tine  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb