Anthony Pompliano, Professional Capital Management: "Bitcoin ar putea atinge maximul istoric în două săptămâni"

F.D.
Bănci-Asigurări / 25 iulie

Anthony Pompliano, Professional Capital Management: "Bitcoin ar putea atinge maximul istoric în două săptămâni"

Anthony Pompliano, fondator şi CEO al Professional Capital Management, crede că bitcoin ar putea atinge un nou maxim istoric în următoarele două săptămâni dacă Donald Trump susţine activul la Bitcoin 2024, cea mai mare conferinţă bitcoin din lume, care are loc în Nashville în această săptămână, conform unui comunicat de presă al eToro.

Vorbind în podcastul Digest & Invest al eToro săptămâna aceasta, Pompliano a amintit despre mult discutata apariţie a candidatului prezidenţial la conferinţă, manifestându-şi totodată optimismul cu privire la evoluţia bitcoin şi subliniind rezilienţa criptomonedei în acest an în ciuda incertitudinilor globale.

Anthony Pompliano a declarat: "Există o ofertă finită, o cerere în creştere, iar acum avem potenţialul unor modificări de reglementare care să sprijine cripto, precum şi mişcări de susţinere politică. Toţi aceşti factori combinaţi fac greu de văzut o lume în care bitcoin să nu devină şi mai puternic."

"Donald Trump se poziţionează în mod evident ca un candidat pro-bitcoin, pro-cripto ... dacă el are de gând să îmbrăţişeze această clasă de active într-un mod în care nici un alt candidat la preşedinţie nu a mai facut-o, acest lucru pare a fi un semn destul de bun. Şi apoi sunt zvonurile care încep să circule că el va vorbi la conferinţa Bitcoin din această sâmbătă.

Dacă va veni şi va spune ceva care să confirme zvonurile, cred că vom putea vedea un nou record istoric în următoarele două săptămâni pentru acest criptoactiv. Nu este un salt uriaş, dar este ceva care s-ar putea întâmpla în funcţie de ce va spune sâmbătă şi de condiţiile de pe piaţă."

Reflectând asupra tendinţelor mai generale ale pieţei, Pompliano a adăugat: "Am ieşit din acea piaţă descendentă. Ne-am întors într-o piaţă bull şi atât bitcoin, cât şi industria cripto în general funcţionează aşa cum au fost gândite."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb