ANTONESCU: "Băsescu va împărţi mere pentru PMP şi va duce oamenii la vot cu Loganul"

V.B.
Politică / 22 martie 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, în Brăila, că se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să se implice în campania pentru europarlamentare în favoarea PMP, oferind mere alegătorilor, împărţind afişe sau chiar ducând oamenii la vot cu Dacia Logan personală, transmit surse mediatice.

Liderul liberal a fost întrebat cum vede participarea lui Băsescu la dezbaterea organizată astăzi de Fundaţia Mişcarea Populară.

Domnia sa a detaliat: "Este regretabil că şi pe ultimii metri ai mandatului, preşedintele se compromite politic în calitatea lui de preşedinte, că, vorba cuiva, măcar dacă ar fi făcut campanie pentru un partid mare... Este şi hazliu, pentru că partidul este cum este. Nu este demn şi nu este bine, pentru că, repet, chiar era nevoie de un preşedinte, de cineva care în acest an 2014 atât de încărcat cu dispute şi cu competiţie politică, dar în acelaşi timp încărcat cu foarte multe evenimente externe, preşedintele să se concentreze şi să rămână chiar arbitrul de care un asemenea an ar fi avut nevoie. Nu o face, ne-am obişnuit.

Şeful liberalilor a precizat că se aşteaptă ca Traian Băsescu să se implice activ în favoarea PMP în campania pentru europarlamentare.

"Mă aştept la orice, să dea afişe, să dea mere, să aducă oamenii la vot cu Loganul personal. Mă aştept la orice, şi faptul că nu mai fac din această chestiune centrul discursului meu politic şi acţiunii mele politice îi scandalizează pe nişte foşti prieteni sau încearcă să-l folosească domnul Ponta. Dar şi domnul Ponta devine caraghios în lupta cu regimul Băsescu. Adică, gândiţi-vă: domnul Băsescu cu mărul, cu chestia aia mică, PMP sau cum îi spune, şi ditamai domnul Ponta, cu ditamai partidoiul în spate şi ditamai Guvernul şi cu ditamai problemele în spate luptă cu Băsescu", a mai spus Antonescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb