Antonescu: PNL i-ar dori ca miniştri pe Marga, Johannis şi Isărescu

A.G.
Ziarul BURSA #Politică / 18 august 2009

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, că partidul său este pregătit să intre la guvernare, nominalizând şi câteva personalităţi pe care şi le-ar dori într-un viitor executiv. "PNL este pregătit să intre la guvernare, deşi din punct de vedere politic noi am anunţat că până la alegerile prezidenţiale, cel puţin, suntem în opoziţie", a declarat, într-o conferinţă de presă, Crin Antonescu. Liderul PNL a spus că este necesar un nou guvern, pentru că actualul Executiv este incapabil să guverneze.

"Văd cu necesitate un nou guvern, fiindcă acest guvern s-a dovedit sub toate aspectele, la toate capitolele, incapabil să guverneze. Eu cred că s-au bătut toate recordurile nefaste din ultimii 20 de ani în numai opt luni ale guvernului PD-L-PSD", susţine Crin Antonescu, citat de Agerpres.

El consideră că deşi nu este de dorit, nu exclude nici varianta unui guvern care să nu fie format din oameni politici şi care să fie condus de un tehnocrat.

Solicitat să nominalizeze trei persoane pe care le-ar dori într-un viitor guvern al PNL, Crin Antonescu i-a amintit pe rectorul Universităţii "Babeş-Bolyai", Andrei Marga, pe primarul Sibiului, Klaus Johannis, şi pe guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Se vede clar ca-i incepator, ca sa nu spun altceva. 

    1. Johannis are singurul merit ( de fapt noroc ) ca s-a nascut sas, ca nu mai prea sunt sasi si ca la momentul cand a fost luat in calcul s-a considerat ca fiind oportuna cooptarea / numirea unui sas la nivel de Sibiu ( cica ne-am pus bine cu nemtii, de parca de asta le ardea lor cel mai mult atunci; dar oricum trebuie recunoscut ca miscarea a fost buna, iar norocosul s-a mai trezit si cu capitala europeana la Sibiu si uite asa a ajuns sasul mare.  

      Daca ar ajunge in cloaca dimboviteana or nu ar rezista, or l-ar converti Fanarul.

      In rest ar fi ramas un dascal pierdut printre ceilalti, nebagat prea nmult in seama si doar pentru simplu fapt ca in Sibiu se aprecia ca doar sasii ...... au ramas; adica nu au avut curajul sa plece. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb