ANUL ACESTA Numărul companiilor participante la IEAS a scăzut cu 33%

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 16 septembrie 2009

Numărul companiilor participante la cea de-a cincea ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Echipamente Electrice şi Automatizări (IEAS 2009) a scăzut cu 33%, la 80, participanţii manifestând o tendinţă de creştere a spaţiului de expunere, a declarat Andreea Ionescu, director executiv al DK EXPO, compania organizatoare. În 2008, la eveniment au fost prezente 120 de companii.

Potrivit Andreei Ionescu, la fiecare ediţie a expoziţiei, se manifestă o dorinţă a participanţilor de a contracta spaţii mai mari de expunere.

"Avem anul acesta 80 de firme care au ocupat cei 2.500 de metri din Palatul Parlamentului, unde se organizează de cinci ani expoziţia IEAS, faţă de 2008, când acelaşi spaţiu a fost ocupat de 120 de firme. Sunt firme de profil cu tradiţie precum Moeller, Proenerger, Electoalfa Internaţional, care sunt prezente în fiecare an la expoziţie, şi care doresc spaţii mai mari de expunere şi pe care nu îi poţi refuza", a declarat Andreea Ionescu agenţiei NewsIn.

Potrivit acesteia, în prezent, expozanţii pot închiria maxim 110 mp, însă DK EXPO ia în calcul posibilitatea limitării spaţiului maxim de expunere.

Andreea Ionescu a mai spus că, la cea de-a cincea ediţie a IEAS din cele 80 de companii, circa 70% sunt româneşti, restul fiind companii internaţionale cu filiale în România. "Tocmai din cauza limitării de spaţiu, pentru că în Palatul Parlamentului avem la dispoziţie în fiecare an doar cei 2.500 metri pătraţi, mereu luăm în calcul ideea de a da prioritate firmelor româneşti şi apoi încheiem contracte şi cu cele internaţionale", a mai spus directorul executiv al DK EXPO. Aceasta a mai spus că la fiecare ediţie toate spaţiile de expunere sunt închiriate cu 8-9 luni înainte de perioada de desfăşurare a expoziţiei.

"În septembrie organizăm expoziţia, în fiecare an, iar din octombrie reluăm campania de promovare a ediţiei din anul următor. De obicei, în 2-3 luni, toate spaţiile sunt deja contractate", a conchis Andreea Ionescu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb