Anul trecut, cifra de afaceri a "Genesys Distribuţie" a crescut cu 50%

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 februarie 2008

Cifra de afaceri realizată de "Genesys Distribuţie" în anul 2007 a fost de 15 milioane de euro, cu 50% mai mult decât în 2006. O contribuţie importantă la realizarea acestei cifre au avut-o produsele Dell (portabile, staţii de lucru, monitoare, servere, storage) - 50%, urmate de echipamentele de cablare structurată şi active de reţea - 25%, soluţiile de electroalimentare (UPS-uri, grupuri electrogene) - 15% şi produsele software şi periferice - 10%. În segmentul de computere, totalul încasărilor a crescut cu 140% faţă de anul 2006, iar în zona de soluţii de electroalimentare creşterea vânzărilor a fost cu 40% peste cifra înregistrată în 2006.

Dacă în 2006 ponderea majoră în structura vânzărilor de computere o aveau sistemele desktop, în 2007 vânzările de portabile au înregistrat o dinamică accelerată, ajungând la o pondere de peste 50% din încasările totale ale acestei linii de business. De asemenea, vânzările de produse din gamele "enterprise" (servere, storage) au crescut semnificativ, "Genesys Distribuţie" fiind desemnată de către DELL România "Best Enterprise Partner 2007".

Faţă de anul anterior, în 2007 reţeaua de reselleri "Genesys Distribuţie" a crescut cu 20%, ajungând la peste 900 parteneri, care acoperă toate zonele ţării.

Un obiectiv important al strategiei de dezvoltare a companiei îl constituie diversificarea portofoliului de produse, care în 2007 s-a concretizat în semnarea unor noi parteneriate cu Netgear, Transition Networks, Telsey, Avocent. De asemenea, anul trecut s-a realizat lansarea pe piaţa românească a mărcii proprii de surse de putere neîntreruptibilă (UPS-uri) - REDi.

"Pentru 2008, ne propunem o creştere a cifrei de afaceri cu 40%, ceea ce înseamnă încasări de peste 21 milioane de euro pe baza brandurilor existente în portofoliu în acest moment. Estimăm creşteri importante mai ales în segmentele retail (on-line şi hypermarket), SMB (distribuţie prin parteneri locali şi regionali), dar şi pe baza proiectelor realizate de integratori de sistem. În acelaşi timp ne propunem să completăm şi să diversificăm gama de produse prin atragerea de noi furnizori mai ales în segmentele de periferice, networking şi software, ceea ce ne va permite o creştere cu peste 60% faţă de cifra obţinută în 2007.", a declarat Sorin Baltag, CEO al "Genesys Distribuţie".

"Genesys Distribuţie" face parte, alături de "Genesys Sys­tems" şi "Genesys Distribution OOD" Bulgaria, din grupul de firme GENESYS, a cărui cifră totală de afaceri pe anul 2007 a fost de 30 milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb