ANUL TRECUT FAŢĂ DE 2015 Impact Developer şi-a crescut profitul operaţional cu 270%

MARIA SAVU
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 16 februarie 2017

Impact a încheiat, anul trecut, 433 de contracte şi 130 de precontracte pentru vânzarea de locuinţe în cadrul complexului rezidenţial Greenfield Băneasa

Impact a încheiat, anul trecut, 433 de contracte şi 130 de precontracte pentru vânzarea de locuinţe în cadrul complexului rezidenţial Greenfield Băneasa

Dezvoltatorul imobiliar a obţinut venituri operaţionale de 152 milioane lei, profitul operaţional fiind de 25,5 milioane lei

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor a obţinut, în 2016, un profit operaţional de 25,5 milioane lei, în creştere cu 270% faţă de anul anterior. Veniturile operationale înregistrate de companie s-au ridicat la peste 152 milioane lei, mai mult cu 30% comparativ cu cele din 2015.

Societatea a încheiat, anul trecut, 433 de contracte şi 130 de precontracte pentru vânzarea de locuinţe în cadrul complexului rezidenţial Greenfield Băneasa, realizat de Impact.

Conform unui comunicat de presă, apartamentele cu trei camere au fost cele mai căutate (44% din cerere), acestea fiind urmate de cele cu două camere (40% din solicitări), iar locuinţele cu patru camere au fost preferate de 16% dintre cumpărători. Peste o treime dintre cumpărători (38%) au optat pentru plata prin credit ipotecar, o treime prin programul Prima Casă, iar restul au ales plata cash, mai arată comunicatul citat, menţionând: "Greenfield Băneasa îşi măreşte numărul de rezidenţi la peste 4.000 de membri, rămânând cea mai mare comunitate urbană din sectorul 1".

În prezent, compania Impact are în curs de dezvoltare 39 de locuri în Ansamblul Platanilor din cartierul Greenfield Băneasa, însumând peste 900 de apartamente cu două, trei şi patru camere, dintre care jumătate vor fi livrate în această primăvară, iar restul - până la finalul anului 2017. Preţurile de vânzare variază între 59.980 de euro pentru un apartament cu două camere (69 mp), 75.980 euro pentru apartamentele cu trei camere (94 mp) şi 99.748 euro pentru cele cu patru camere, cu suprafaţa de 124 mp. Preţurile menţionate nu includ TVA.

În cadrul ansamblului, locuitorii beneficiază de locuri de joacă, teren de basket, spaţii de retail cu produse alimentare, bancomat, acces securizat şi transport zilnic, pe rutele Greenfield - Mall Băneasa şi Greenfield - Metrou Pipera (tur - retur). Un important punct de atracţie îl va constitui Parcul Platanilor, în care vegetaţia va întregi o suprafaţă de 6.000 mp. Lucrările de amenajare a parcului vor începe în luna martie a acestui an, a mai anunţat compania.

Înfiinţat în 1991, Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar privat din România. Dezvoltatorul are în portofoliu 16 ansambluri rezidenţiale finalizate, peste 400.000 mp construiţi şi peste 4.000 de unităţi livrate la nivel naţional. Compania este listată la bursă din 1996.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Nr. unic (nr. format vechi) :24446/3/2015 (1202/2016 )

    IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR SA Recurent Reclamant 

    REGIA NATIONALA A PADURILOR ROMSILVA - DIRECTIA SILVICA BUCURESTIIntimat Pârât 

    MUNICIPIUL BUCURESTI, PRIN PRIMARUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTIIntimat Chemat în garanţie - Intervenient în nume propriu 

    SECTORUL 1 AL MUNICIPIULUI BUCURESTI, PRIN PRIMARUL SECTORULUI 1 AL MUNICIPIULUI BUCURESTIIntimat Intervenient în nume propriu - Chemat în garanţie 

    MUNICIPIUL BUCURESTI, PRIN PRIMARUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTIIntimat Intervenient în nume propriu 

    SECTORUL 1 AL MUNICIPIULUI BUCURESTI, PRIN PRIMARUL SECTORULUI 1 AL MUNICIPIULUI BUCURESTIIntimat Chemat în garanţie 

    DIRECTIA DE TRANSPORTURI, DRUMURI SIS SISTEMATIZAREA CIRCULATIEI MUNICIPIULUI BUCURESTIIntimat Chemat în garanţie 

    COMISIA TEHNICA DE CIRCULATIE - DIRECTIA TRANSPORT, DRUMURI SI SIGURANTA CIRCULATIEI MUNICIPIULUI BUCURESTIIntimat Chemat în garanţie 

    FUNDATIA ECO CIVICAIntimat Intervenient în numele altei persoane 

    DAAT CONSULTING SRLIntimat Intervenient în numele altei persoane 

    EV CONT SRLIntimat Intervenient în numele altei persoane 

    Şedinţe 

    21.11.201 6 

    Ora estimata: 09:00 

    Complet: S3-Completul nr.11 Recurs 

    Tip solutie: Nefondat 

    Solutia pe scurt: Respinge recursul ca nefondat. Irevocabilă. ADT/EC 

    Document: Hotarâre 866/2016 21.11.2016

    1. Principala cale de acces în cartier un drum ilegal prin pădure a fost anulata...acel drum mărește sau scade considerabil prețul imobilelor....in momentul în care direcția silvica va închide drumul scandalul va fi urias

    A se vedea gradul de indatorare precum si volumul creditelor: 57,152,471 lei ( total sold dupa reevaluare ) din care 9,338,987 lei imprumuturi pe termen scurt si 47,813,484 lei imprumuturi pe termen lung.Emisiunea de obligatiuni sunt sigur ca va fi un esec rasuntaror ( asa cum au fost si celelalte tentative ). Nici Richard Dearlove nu cred ca il mai scapa pe Iaciu !

    1. Fa un drum Arad- Baneasa si vezi pe unde se iese din complex, apoi invata sa citesti o balanta

      Nu e nevoie....

      Accesul in ansamblu se poate face fie pe la Gradina Zoologica pe drumul ce strabate padurea, fie pe partea de nord, dinspre DN1 si Soseaua de Centura, prin Aleea Teisani si Str. Drumul Padurea Pustnicu, asfaltate in 2013.

      Accesul in Greenfield se poate face fie cu masina personala, fie cu mijloacele de transport in comun - linia de autobuz 301 pana la Gradina Zoologica sau linie directa cu microbuzele Greenfield, pe rutele Greenfield - Mall Baneasa sau Greenfield – Metrou Pipera, tur - retur. 

    “ Fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu şi omul de afaceri Mihai Rotaru au venit joi la DNA, surse judiciare declarând că aceştia au fost citaţi pentru a fi audiaţi în dosare în care se fac cercetări pentru despăgubiri date de Agenţia Naţională de Restituire a Proprietăţilor (ANRP).

    Ana Maria Topoliceanu şi Mihai Rotaru nu au vrut să spună, la intarea în sedul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în ce dosar au fost citaţi de procurori. În 25 octombrie 2016 a fost audiat la DNA şi fostul deputat Ioan Oltean, el spunând atunci că a dat declaraţii în calitate de martor într-un dosar, fără a preciza ce fapte sunt anchetate şi ce persoane sunt vizate în această cauză.”  

    Adică Rotaru, partenerul lui Andrici. Andrici partenerul lui Iaciu. Toți trei pe lista ANRP !!!!!!!

    1. daca nu e nevoie ce relevanta are prima ta postare? Sau crezi ca apartamentele la ZOO baneasa se dau cu preturile ce vand ei? Si "partener" ce inseamna? Ok nu da bine ca s la DNA, dar ramane de demonstrat si stabilit vinovatii, complicii si pagubele.

      Intre timp principala cale de acces în Greenfield a fost închisă....datorită închiderii acestei căi de acces prețul imobilelor va scădea considerabil....clienții Impact amenință dezvoltatorul cu plângeri penale și procese pentru înșelăciune!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb