Anul trecut, IRISTEL şi-a crescut cu 30% cifra de afaceri faţă de 2004

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 27 martie 2006

Compania IRISTEL România, societate de telecomunicaţii româno-canadiană, a investit anul trecut peste 500 sute mii dolari în echipamente de interconectare cu alţi operatori atît pe plan local cît şi internaţional şi într-un performant sistem de billing. Cifra de afaceri a companiei pe anul 2005 a depăşit suma de un milion de dolari, în creştere cu peste 30% faţă de anul anterior, iar pentru acest an şi-a propus o creştere a cifrei de afaceri cu cel puţin acelaşi procent ca anul trecut. IRISTEL a intrat pe piaţa românească de telefonie în mai 2003, imediat după liberalizarea pieţei de telecomunicaţii din România. Compania şi-a început activitatea prin comercializarea cartelelor preplătite "Wellcom" pentru convorbiri internaţionale şi prin furnizarea de soluţii de telefonie alternativă pentru clienţii business. În prezent, IRISTEL România furnizează o gamă completă de servicii de telecomunicaţii atît pentru utilizatorii finali cît şi pentru operatorii mici şi medii de pe piaţa românească. IRISTEL România mai oferă şi soluţii alternative de comunicaţiile vocale şi servicii pachet de date şi voce.

Domnul Mario Pavoni, directorul general IRISTEL România, spune: "Sîntem un operator de telefonie alternativă utilizînd tehnologia VoIP. Aceasta este o tehnologie nouă ce permite efectuarea convorbirilor telefonice depăşind limitele telefoniei tradiţionale, folosind reţele de date cu protocol internet. Astfel, unui utilizator îi este permis să vorbească oriunde în lume la un cost mult mai mic decît al convorbirilor prin sistemul clasic de telefonie. Pentru clienţii business am dezvoltat servicii de fax2mail, servicii de teleconferinţă sau alocarea de numere internaţionale. Serviciile noas-tre se adresează în special persoanelor juridice, firme mici şi medii prin serviciul post plătit pentru convorbiri internaţionale corporate pentru care nu se percepe abonament, firmelor mari, oamenilor de afaceri care călătoresc în străinătate prin telefonul virtual Broadfone pe bază de abonament lunar, care poate fi instalat şi pe laptop func-ţio-nînd astfel ca un telefon mobil".

IRISTEL s-a conformat tendinţei internaţionale de integrare în PC a tuturor informaţiilor şi serviciilor de care are nevoie un om de afaceri: informaţii financiare, servicii e-banking, telefonie şi fax. Ca o noutate pe piaţa de telefonie, serviciul Broadfone de la IRISTEL permite alocarea de numere locale din diferite ţări (CANADA, UK, FRANŢA, TURCIA etc.) facilitate care permite apelarea utilizatorului de Broadfone din aceste ţări la costuri de apel local. Această facilitate este dedicată persoanelor sau societăţilor cu un volum mare de comunicaţii pe o anumită destinaţie. Domnul Mario Pavoni mai precizează: "În particular, Serviciul Broadfone permite o libertate de comunicare deplină, fiind utilizabil din orice punct de pe glob, acolo unde există posibilitatea conectării la Internet, indiferent de locaţia utilizatorului sau de furnizorul care îi asigură conectarea la reţea, la un cost mai mic decît al convorbirilor telefonice clasice la o calitate superioară".

În curînd IRISTEL va lansa o nouă cartelă preplătită pentru convorbiri naţionale cu un tarif de 4 eurocenţi/minut pentru apelurile către destinaţii fixe şi avînd un număr de acces gratuit. Un alt serviciu care va fi oferit în cursul acestui an va fi acela de acces internet prin tehnologia ADSL 2+, care permite atît transferul de date cît şi servicii de telefonie de înaltă calitate şi va lansa servicii cum ar fi serviciile FAX şi SMS, servicii de e-mail2fax.

Principalul asociat al IRISTEL este Iris Technologies Inc. şi activează pe piaţa Canada, unde este un important operator de telefonie pe piaţa Nord Americana interconectat cu peste 20 de operatori din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb