Anul trecut, Pegas a depăşit 1 milion de euro

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Fonduri Europene / 10 aprilie 2008

Cifra de afaceri înregistrată de Pegas la sfârşitul anului 2007 se ridică la 1,04 milioane de euro, cu 12% mai mare decât în 2006. Această creştere a fost determinată atât de serviciile de consultanţă în implementarea de standarde internaţionale, cât şi de consultanţa oferită pentru obţinerea de fonduri europene. Fondurile europene au avut o contribuţie de 8% la creşterea cifrei de afaceri, în timp ce standardele internaţionale au adus o creştere de 4%.

Din momentul în care Pegas a intrat pe domeniul consultanţei în fonduri europene în martie 2007, contribuţia acestui nou domeniu la cifra de afaceri a evoluat de la 3% din cifra de afaceri în martie 2007 la 20% pe totalul anului 2007.

"Anul 2007 a însemnat pentru Pegas un pas important prin intrarea în domeniul consultanţei în obţinerea de fonduri nerambursabile. Dacă în 2007, această divizie a înregistrat aproximativ 200.000 euro, aşteptăm ca la sfârşitul lui 2008 aceste servicii să ajungă la 1 milion euro. Standardele internaţionale au reprezentat 80% din cifra de afaceri, în 2007, dar credem că, în 2008, datorită creşterii fondurilor structurale, va exista un echilibru între cele două tipuri de consultanţă şi vor avea fiecare o pondere de 50% în cifra de afaceri", a declarat Calin Sarchiz, Managing Partner, Pegas.

Cele mai multe proiecte de consultanţă în obţinerea de fonduri nerambursabile vizează dezvoltarea microîntreprinderilor şi IMM-urilor prin achiziţionarea de echipamente şi utilaje.

În ceea ce priveşte standardele internaţionale, cel mai cerut program de consultanţa este cel legat de implementarea sistemului de management al calităţii conform standardului ISO 9001, în primul rând datorită popularităţii lui şi, în al doilea rând, datorită universalităţii acestuia - se poate implementa ISO 9001 la absolut orice organizaţie. Acest standard a reprezentat aproximativ jumătate din totalul standardelor implementate de Pegas.

Cei mai multi clienţi Pegas, atât pe domeniul standardelor internaţionale, cât şi pe cel al fondurilor nerambursabile provin din industria construcţiilor şi industria prelucrătoare. "Odată cu înfiinţarea diviziei de fonduri structurale, numărul de consultanţi a crescut de la 27 în 2006, la 32 în 2007, iar la începutul lui 2008 avem încă 6 noi colegi. Estimăm că până la sfârşitul lui 2008 să avem o echipă de 40 consultanţi. Dintre aceştia aproximativ 15 vor fi specialişti în consultanţă în obţinerea de fonduri structurale", a declarat Calin Sarchiz, Managing Partner, Pegas.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb