Aplicaţii deschise pentru IMM-uri şi ONG-uri: Programul intensiv de sustenabilitate şi premii în ore de consultanţă

F.D.
Miscellanea / 19 februarie

Aplicaţii deschise pentru IMM-uri şi ONG-uri: Programul intensiv de sustenabilitate şi premii în ore de consultanţă

Programul TRANSFORMATOR oferă IMM-urilor şi ONG-urilor o nouă serie de training-uri intensive cu componentă practică şi specifică nevoilor cursanţilor. Cea de-a patra ediţie a TRANSFORMATOR se desfăşoară în perioadele aprilie-iunie şi septembrie-noiembrie. Conceput de Social Innovation Solutions, organizaţie activă în sustenabilitate, impact social şi inovaţie şi premiată la nivel european pentru proiectele care promovează spiritul antreprenorial, TRANSFORMATOR a ajuns la a patra ediţie fiind un program intensiv de 3 luni care oferă acces la o varietate de instrumente de analiză, resurse educaţionale şi workshop-uri pentru a ajuta antreprenorii să depăşească provocările impuse de domeniul sustenabilităţii, conform unui comunicat de presă al organizaţiei.

45 de companii şi organizaţii, din cele 165 aplicante, au parcurs programul în întregime în ediţiile precedente şi au reuşit să ridice impactul sustenabil al organizaţiei prin schimbarea şi adaptarea proceselor interne, crearea şi implementarea unei strategii de sustenabilitate, redactarea unor rapoarte în concordanţă cu practicile curente şi îmbunătăţirea nivelului de cunoştinţe despre sustenabilitate în cadrul organizaţiei.

"TRANSFORMATOR reprezintă un catalizator pentru transformarea mentalităţilor şi practicilor din cadrul organizaţiilor. Ne propunem să facilităm nu doar o schimbare de perspectivă, ci şi implementarea concretă a unor soluţii sustenabile în activităţile de zi cu zi ale acestora. Astfel, contribuim la dezvoltarea unei comunităţi de organizaţii orientate spre un viitor mai responsabil, iar extinderea programului în Europa Centrală şi de Est vizează formarea unui astfel de ecosistem regional." Roxana Cojocaru, Director Executiv Social Innovation Solutions.

Structura programului include participarea la o serie de cursuri despre cele mai importante componente ale unui business sustenabil, consultanţă şi întocmirea unui audit de sustenabilitate, mentorat din partea a peste 50 de investitori şi experţi selectaţi pentru specificul organizaţiei. De asemenea, programul oferă acces la networking, la 2 zile de bootcamp şi sesiuni de lucru pe baza unor instrumente de analiză. Participanţii au acces la sesiuni individuale cu un Personal Advisory Board (PAB) format din experţi independenţi, antreprenori de succes şi investitori experimentaţi.

"Suntem o instituţie bancară puternică, iar acest lucru înseamnă şi că suntem un pilon pentru o societate pe care o dorim la fel de puternică. Cu fiecare iniţiativă pe care o susţinem, ne asumăm rolul de a fi, la rândul nostru, un catalizator pentru o schimbare în mai bine" - Laura Mihăilă, Director de Marketing, Comunicare & CX, Raiffeisen Bank România.

"Experienţa ediţiilor anterioare ne-a arătat încă o dată impactul pozitiv pe care programul Transformator îl poate avea asupra organizaţiilor deschise la schimbare şi, implicit, asupra oamenilor care le coordonează şi care îşi doresc tranziţia către un mod de lucru mai sustenabil. Pentru Fundaţia Coca-Cola, dezvoltarea de proiecte durabile, cu impact pozitiv în societate şi în comunităţi rămâne o prioritate. De aceea ne bucurăm să le fim alături şi în acest an, în călătoria pentru sustenabilitate, prin intermediul acestui proiect care completează eforturile platformei mai ample, Sustainable Futures." Mihaela Niţă, Public Affairs Director, Coca-Cola România.

Organizaţiile cele mai active în timpul programului vor beneficia de ore de consultanţă din partea unor experţi internaţionali în sustenabilitate. Sesiunile de consultanţă au rolul de a-i ghida în crearea unei strategii de sustenabilitate şi transpunerea măsurilor necesare transformării în operaţiunile organizaţiei. Participanţii vor avea acces şi la platforma GRAI - primul consultant virtual cu inteligenţă artificială antrenat de specialişti în sustenabilitate pentru a susţine IMM-urile în tranziţia către o economie sustenabilă, care urmează să fie lansat în primăvara anului 2024.

Anul 2024 marchează scalarea programului în Europa Centrală şi de Est prin implementarea proiectului împreună cu organizaţii locale din Bulgaria, Serbia şi Croaţia. Curricula programului va fi adaptată la ecosistemul local de afaceri pentru a veni în ajutorul organizaţiilor cu resurse adaptate cât mai adaptată realităţii lor de business.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb