Aplicaţiile AXIGEN sunt acum compatibile cu tehnologiile Avira

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 mai 2007

Utilizatorii AXIGEN pot detecta şi filtra ameninţările informatice curente folosind aplicaţiile Avira pentru securitatea serverelor de email.

GECAD Technologies, dezvoltatorul aplicaţiilor AXIGEN (http://www.axigen.com), singurele soluţii româneşti de mesagerie electronică, anunţă astăzi încheierea unui acord de certificare tehnologică bilaterală cu Avira GmbH (http://www.avira.com), recunoscut producător mondial de soluţii de securitate IT şi antivirus.

Ca urmare a procesului de certificare, tehnologiile AXIGEN şi Avira sunt perfect compatibile Astfel, Avira MailGate Suite, aplicaţia ce scanează în timp real traficul intern şi extern de emailuri într-o companie pentru a preveni răspandirea de viruşi, spam, spyware şi alte programe periculoase se integrează acum cu AXIGEN Mail Server, iar companiile care utilizează cele două aplicaţii beneficiază de protecţie sporită în faţa ameninţărilor informatice.

"Considerăm că siguranţa comunicării electronice în mediul de business reprezintă o preocupare de maximă importanţă pentru toate companiile. Deoarece în ultimii ani am observat o creştere a volumului de ameninţări informatice dar şi o rapidă diversificare a acestora, de la viruşi la mesaje nesolicitate, phishing, impersonare şi multe altele, certificarea bilaterală dintre Avira şi AXIGEN vine să compleze nivelul optim de securitate oferit clienţilor nostri", a declarat Oana Bornaz, CEO AXIGEN/Gecad Technologies.

În prezent, AXIGEN Mail Server permite administratorilor de sistem să stabilească politici de securitate structurate pe 7 nivele diferite în cadrul aplicaţiei, ceea ce demonstrează atenţia pe care dezvoltatorul român o acordă protejării infrastructurii informatice a clienţilor săi.

"Multe companii se bazează deja pe gama de soluţii oferite de AXIGEN iar vasta experienţă în securitatea IT şi în dezvoltarea de software pe care GECAD Technologies o deţine, ne-au convins să punem în fapt această certificare tehnologică", a explicat Rainer Witzgall, vice-presedinte executiv şi director de vanzări internaţionale la Avira.

Despre Gecad Technologies

Înfiinţată în 2001, Gecad Technologies, membră a grupului Gecad, este o companie cu activitate în cercetare tehnologică, project management şi dezvoltare de tehnologii software. Implicată iniţial în dezvoltarea de software antivirus, compania şi-a concentrat eforturile, începând din 2003, asupra dezvoltării primei soluţii de mesagerie electronică din România, sub marca AXIGEN.

AXIGEN este o soluţie de mesagerie electronică rapidă, scalabilă şi adaptabilă cerinţelor de comunicare atât din partea companiilor mici şi mijlocii, cât şi din partea furnizorilor de servicii Internet. Despre Avira

Avira este unul dintre principalii furnizori de soluţii de securitate adresate companiilor şi utilizatorilor casnici. Având mai mult de 20 de ani de experienţă, compania este unul dintre pionierii din domeniul securităţii IT. Compania, un adevărat expert în securitate informatică, are birouri în Germania şi parteneriate încheiate în Europa, Asia şi America. Având sediul central în Tettnang, în apropierea lacului Constance, Avira este unul dintre cei mai mari angajatori din regiune, cu peste 180 de salariaţi. La nivel global, compania are peste 250 de angajaţi care sunt recompensaţi constant cu diverse premii din branşă. Produsul Avira AntiVir Personal, folosit de milioane de utilizatori casnici, reprezintă o contribuţie semnificativă în domeniul securităţii IT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb