Apocalipsa de după furtună

OCTAVIAN DAN
Ziarul BURSA #Miscellanea / 22 septembrie 2017

Apocalipsa de după furtună

Mâine este "programată" o nouă apocalipsă, 23 septembrie fiind doar o altă dată din lungul şir al celor când lumea trebuia să se sfârşească. După o furtună locală complet ratată, prevestită de la cel mai înalt nivel (au apărut şi cetăţeni nemulţumiţi de faptul că vântul, grindina şi ploaia au produs pagube mult sub nivelul aşteptărilor), este greu să mai prezinţi o apocalipsă negată vehement de oamenii de ştiinţă şi teologi, dar popularizată puternic de amatorii de conspiraţii.

Cum există suficient de mulţi oameni care ţin să contabilizeze numărul sfârşiturilor de lume pe care le-au trăit, vom prezenta, pe scurt şi această apocalipsă. Din ciclul "dacă aţi ratat furtuna, poate prindeţi apocalipsa", trebuie să ştiţi că mâine o planetă misterioasă va lovi Pământul.

Un numerolog cunoscut în SUA, David Meade susţine, conform foxnews.com, că în Biblie ( Luca cap. 21:25 - 33) sunt descrise semnele (recenta eclipsă de soare şi Uraganul Harvey) care prevestesc sfârşitul lumii. Iată ce spune Biblia în locul indicat de Meade: "25. Şi vor fi semne în soare, în lună şi în stele, iar pe pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor 26. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina. 27. Şi atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere şi cu slavă multă. 28. Iar când vor începe să fie acestea, prindeţi curaj şi ridicaţi capetele voastre, pentru că răscumpărarea voastră se apropie. 29. Şi le-a spus o pildă: Vedeţi smochinul şi toţi copacii: 30. Când înfrunzesc aceştia, văzându-i, de la voi înşivă ştiţi că vara este aproape. 31. Aşa şi voi, când veţi vedea făcându-se acestea, să ştiţi că aproape este împărăţia lui Dumnezeu. 32. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta până ce nu vor fi toate acestea. 33. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece." Interpretarea lui David Meade a fost contestată de mai mulţi teologi, dar cu toate acestea numerologul este convins că planeta Nibiru ne va ucide pe toţi şi că şi acest lucru ar fi scris în Biblie. De altfel, acesta mai face şi alte trimiteri către Biblie, având pentru fiecare verset câte o interpretare proprie. "Este foarte ciudat că atât Marele Semnal al Apocalipsei 12, cât şi Marea Piramida din Giza ne indică un moment precis în timp - 20-23 septembrie 2017", a declarat Meade. Colegi ai acestuia au prevestit cu şase ani în urmă că la ora 11.11 din data de 11/11/2011 vom asista la declanşarea unor fenomene naturale extreme, care vor duce la sfârşitul lumii. Nici "Sfârşitul timpului" care trebuia să se producă pe 21 decembrie 2012, dată la care Calendarul Maya se încheie brusc, nu a fost un succes. De asemenea, prevestirile pastorului american, Harold Camping, un celebrul predicator în SUA, nu s-au confirmat, după mai multe calcule şi o nouă reinterpretare a Bibliei, Camping i-a îndemnat pe adepţii lui, în primă fază pe 21 mai 2011, după care a reportat totul pentru 21 octombrie 2011 să fie pregătiţi pentru Apocalipsă. De altfel, în fiecare an există un astfel de episod, mai mult sau mai puţin popularizat, în funcţie de cât de interesant sunt "ambalate" argumentele celui care îl prevesteşte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb