APOCALIPSA MEDICALĂ Moartea pândeşte din laboratoarele de cercetare medicală

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Miscellanea #Sănătate / 20 octombrie 2022

Moartea pândeşte din laboratoarele de cercetare medicală

În timp ce lumea se teme de o apocalipsă nucleară, prin prisma ameninţărilor ce răzbat dinspre Kremlin, se pare că moartea stă la pândă din laboratoarele de cercetare medicală. Conform unui articol publicat de Zerohedge.com, oamenii de ştiinţă din cadrul laboratorului de cercetare de biosecuritate 4 al Universităţii din Boston au creat deja o nouă tulpină a Sars-Cov 2, tulpină ce ar avea o rată de mortalitate de 80% pentru pacienţii care ar fi infectaţi cu aceasta.

Pentru a face acest lucru, oamenii de ştiinţă au ataşat proteina spike Omicron, mai imunitară, de "coloana vertebrală" a unui virus original Sars-Cov 2, de la începutul pandemiei.

"Am generat Sars-Cov 2 recombinant himeric care codifică gena S a lui Omicron în coloana vertebrală a unui Sars-Cov-2 ancestral şi am comparat acest virus cu varianta Omicron care circulă natural. Virusul purtător Omicron S scapă robust de imunitatea umorală indusă de vaccin. (...) La şoarecii K18-hACE2, în timp ce Omicron provoacă o infecţie uşoară, nefatală, virusul purtător Omicron S provoacă o boală severă, cu o rată a mortalităţii de 80%", se arată în lucrarea ştiinţifică publicată pe site-ul biorxiv.org şi citată în articolul din Zerohedge.

Aşadar nouă tulpină creată nu numai că se bucură de o rată de ucidere de 80%, dar evită şi orice rezistenţă imună teoretică indusă de vaccin pe care ar putea-o întâmpina datorită proteinei spike Omicron pe care i-au introdus-o cercetătorii americani.

"Existenţa acestei tulpini virale ar fi, probabil, o veste nedorită pentru oricine, în afară de cei mai virulenţi mizantropi şi eugenişti - sau, poate, directori ai Pfizer, care vor avea în curând un «vaccin» complet nou de vândut guvernului SUA cu un cost suplimentar", spune Ben Bartee, autorul articolului de platforma Zerohedge.

Într-un drept la replică, reprezentanţii Universităţii din Boston au susţinut că ştirile apărute iniţial în cotidianul britanic Daily Mail şi la Fox News au scos din context un paragraf din rezumatul lucrării ştiinţifice, jurnaliştii sugerând că cercetătorii au creat o "tulpină mortală a Sars-Cov 2 cu o rată de ucidere de 80%" şi afirmând că studiul a fost "cercetare a câştigului funcţional", potrivit căreia cercetătorii şi-au propus să creeze un virus mai letal.

"Au căutat senzaţionalul în lucrarea respectivă, au denaturat studiul şi obiectivele sale în întregime", a afirmat Ronald B. Corley, directorul National Emerging Infectious Diseases Laboratories şi profesor de microbiologie.

El a afirmat că studiul şi-a propus să examineze proteinele spike pe varianta SARS-CoV-2 Omicron (BA.1) şi că oamenii de ştiinţă au fost interesaţi să compare varianta cu tulpina originală de virus, cunoscută sub numele de tulpina Washington. Ei au vrut să afle dacă virusul este mai puţin virulent, a spus Corley, "pur şi simplu pentru că nu infecta aceleaşi celule ca tulpina iniţială". Cercetătorii au fost "interesaţi care parte sau tulpină a virusului dictează cât de gravă va fi boala pentru fiecare persoană". Mai mult Ronald Corley susţine că oricum între 80% şi 100% din şoarecii infectaţi cedau tulpinii originale - aşa numita tulpină Washington, spre deosebire de infectarea cu varianta Omicron.

"În primul rând, această cercetare nu este o cercetare cu câştig de funcţie, ceea ce înseamnă că nu a amplificat tulpina de virus SARS-CoV-2 din statul Washington şi nici nu a făcut-o mai periculoasă. De fapt, această cercetare a făcut ca virusul să se reproducă mai puţin periculos", au declarat reprezentanţii Universităţii Boston.

Cu toate aceste explicaţii oferite de oamenii de ştiinţă şi de Universitatea Boston este cert, conform studiului, că noua tulpină creată a ucis

80% dintre şoarecii de laborator, în timp ce tulpina Omicron naturală pe care au studiat-o cercetătorii americani nu a ucis niciunul dintre şoareci.

Faţă de acest argument, reprezentanţii Universităţii Boston afirmă că studiul realizat "va oferi un beneficiu public, conducând la intervenţii terapeutice mai bune şi direcţionate pentru a ajuta la lupta împotriva viitoarelor pandemii".

Din păcate ei nu spun cine va declanşa viitoarele pandemii, deoarece după cum se ştie pandemia Covid-19 a fost declanşată - potrivit mai multor informaţii apărute în presă - de un virus "scăpat" din Institutul de Virusologie din localitatea chineză Wuhan.

În aceste condiţii, cu tulpina nou creată Omicron S, mai letală decât cea originală, putem afirma că moartea pândeşte din laboratoarele de cercetare medicală, iar în caz de un eventual "accident", probabil că aceiaşi cercetători vor găsi metodele terapeutice pentru combaterea noului virus.

Informaţia crudă este că oamenii de ştiinţă au reuşit ca tulpina originală de Sars-Cov 2, pe care au manipulat-o genetic, să fie mai infecţioasă, evitând răspunsurile imune umorale, trecând peste dezastrul de la Wuhan care a provocat milioane de decese la nivel global.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. O explicație logică a isteriei și panicii care au cuprins inițial China, apoi Occidentul și Rusia ar putea fi certitudinea acestora despre "scăparea" unui virus extrem de letal din laborator.

    De aici și urgența creării și inteparii în masă a miliarde de oameni cu un vaccin experimental. 

    Covidul nu a fost așa de letal precum s-a preconizat, iar vaxul initial antidot nu a condus la altceva decât la apariția unor noi tulpini și lăstari de virus numai bune pentru a duce în continuare lupta împotriva lor, a morilor de vânt. 

    Dr. Faucci, care știe probabil totul despre experimentul de la Wuhan, este noul cavaler al tristei figuri. 

    Toată această poveste s-a transformat într-un uriaș experiment social cu profituri pe măsură pentru inițiați. 

    La fel ca și șoarecii de laborator, oamenii au fost dresați să chitaie de frică la comandă.

    Mulți fac chit chit și acum. 

    1. La ce sa te chinui sa depasesti Mama Natura? Ebola e gata facuta si numa buna de injumatatit populatia ca sa prospere Oculta

      Ebola are stil, e rapida, eficienta, spectaculoasa. Cine trebuie sa fie protejat e protejat.

      Ce lesa cu guturaiu ala prapadit si apa aia de ploaie de i-au spus vaccin? 

    Este clar!La virusul Covid au „lucrat„cele doua mari puteri.

    Și după testele din laborator trebuie testat și pe populație, acum focarul poată se "extindă" din 3 tari nepopulare după părerea mea, Rusia, China și Coreea. Poate așa vor rezolva problema crizei energetice, cu reducerea populației cu 50%-80%. Parca era o vorbă, daca nu poți face bine, nu face rău.

    Daca " se bucură de o rată de ucidere de 80%" este un esec.

    America trebuie sa foloseasca armele nucleare pe care le are pentru a ajunge la 100% rata de ucidere.

    Daca tot se ocupa de ucideri.  

    Moartea nu pandeste din laboratoare,

    ci serveste interese politice.

    groaznic 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb