Aproape 160 de amenzi aplicate participanţilor la protestul de aseară din Constanţa

S.B.
Miscellanea / 30 martie 2021

Aproape 160 de amenzi aplicate participanţilor la protestul de aseară din Constanţa

Aproape 160 de amenzi, în valoare totală de peste 82.000 de lei, au fost aplicate participanţilor la acţiunea de protest desfăşurată luni, în municipiul Constanţa, faţă de măsurile restrictive impuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii COVID-19, informează Agerpres.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Constanţa a informat marţi, printr-un comunicat de presă, că până la acest moment au fost aplicate organizatorilor şi participanţilor 157 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 82.100 de lei, pentru nedeclararea manifestaţiei şi pentru desfăşurarea acestora fără respectarea prevederilor legale.

Totodată, trei adolescenţi care trăgeau cu praştia în coloana de manifestanţi ce se afla în marş pe Bulevardul Marinarilor au fost identificaţi şi amendaţi cu suma totală de 900 de lei, pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

"În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea şi sancţionarea şi a altor persoane care au încălcat legea. Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă sanitară", a menţionat IJJ.

Sute de protestatari, nemulţumiţi de măsurile restrictive dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii COVID-19, au mărşăluit, luni seara, pentru a doua zi consecutiv, pe străzile municipiului Constanţa.

Aproape toţi protestatarii erau tineri, cei mai mulţi dintre aceştia nepurtând mască de protecţie.

Luni, IJJ a anunţat că au fost amendaţi peste 100 dintre protestatarii de duminică, cu suma totală de aproape 50.000 de lei.

Conform ultimei informări a Instituţiei Prefectului, incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 înregistrată luni, pe baza situaţiei din ultimele 14 zile, este în judeţul Constanţa de 4,17 la mia de locuitori, iar în municipiul Constanţa, de 6,34 la mie, potrivit Agerpres.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb