Aproximativ 489 de instituţii publice s-au înscris în SEN în ultimele două săptămâni

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 aprilie 2009

Aproximativ 489 de instituţii publice s-au înscris, în perioada 14 aprilie-27 aprilie 2009, în Sistemul Electronic Naţional (SEN), numărul acestora ajungând în prezent la 3.629, a anunţat marţi Agenţia pentru Serviciile Societăţii Informaţionale (ASSI).

Conform datelor extrase din SEN la data de 27 aprilie anul curent, din judeţul Galaţi sunt înregistrate 226 de instituţii publice, din Mureş 140, din Dolj 139, iar din Suceava 134 .

Totodată, potrivit Agenţiei pentru Serviciile Societăţii Informaţionale, printre judeţele cu un număr mic de instituţii înregistrate în acest sistem se numără judeţul Ilfov (26), Argeş (38), şi Arad (39).

De asemenea, din cele 3.629 de instituţii înscrise în prezent în SEN, un număr de 120 au postat formularele administrative pe care le utilizează în relaţia cu cetăţeanul. Numărul total al formularelor postate prin intermediul portalului "e-guvernare" este de 1.774.

Prin intermediul portalului www.e-guvernare.ro, instituţiile publice din România pun la dispoziţie cetăţenilor informaţii privind datele proprii de contact şi postează formularele pe care le utilizează în activitatea derulată cu publicul.

Agenţia pentru Serviciile Societăţii Informaţionale (ASSI) anunţa recent că numărul instituţiilor publice înscrise în Sistemul Electronic Naţional (SEN) a crescut, în ultimele două luni, cu 291%, de la 802 la începutul lunii februarie la 3.140 la mijlocul lunii aprilie.

Potrivit Hotărârii nr. 1085/2003 pentru aplicarea unor prevederi ale Legii nr. 161/2003 privind unele măsuri referitoare la implementarea SEN, cu modificările şi completările ulterioare, instituţiile publice au obligativitatea de a se înregistra în SEN şi de a furniza prin intermediul sistemului informatic formularele pe care le utilizează în relaţia cu cetăţenii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb