ARCUB anunţă închiderea sediului din strada Batiştei

Ioana Dogaru
Miscellanea / 7 ianuarie 2016

Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB anunţă închiderea sediului situat în strada Batiştei la numărul 14 şi anularea tuturor evenimentelor programate în sala ARCUB Batiştei, informează un comunicat de presă remis reacţiei.

Potrivit celei mai recente expertize tehnice, clădirea se încadrează în clasa I de risc seismic, se arată în comunicatul de presă citat.

În anul 2006, a fost realizată expertiza tehnică privind riscul seismic al clădirii, iar imobilul a fost încadrat în clasa II de risc. În urma acestei expertize, în anul 2007, au fost efectuate, la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti, demersurile necesare pentru consolidarea clădirii, scrie comunicatul ARCUB.

În anul 2015, având în vedere obligaţiile ce decurg din prevederile OG 20/1994, privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente, au fost realizate primele demersuri în vederea consolidării acesteia, prin realizarea unui studiu de fezabilitate, notează sursa citată. În cadrul studiului, clădirea a fost reexpertizată tehnic, potrivit noilor reglementări tehnice în vigoare. Conform noii expertize tehnice, clădirea se încadrează în clasa I de risc seismic şi nu poate fi folosită, informează comunicatul. Studiul a fost realizat de societatea SACO CONSTRUCT S.R.L., finalizat şi predat ARCUB la data de 29 decembrie 2015 iar instituţia a notificat imediat Primăria Generală a Capitalei, în legătură cu noua situaţie a clădirii, se mai arată în comunicatul de presă.

Spectacolele pentru care biletele fuseseră puse deja în vânzare au fost anulate, potrivit comunicatului ARCUB. Până la consolidarea clădirii, toate evenimentele ARCUB se vor desfăşura în sediul Gabroveni, relatează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb