ARSC: "Sectorul 4 are unul dintre cele mai complexe proiecte de Smart City din Bucureşti"

E.O.
Comunicate de presă / 27 mai 2020

Daniel Băluţă, primarul sectorului 4 din Bucureşti, este câştigătorul premiului "Mayor of the Year", acordat în cadrul Galei Smart City Industry Awards, ediţia 2019.

Daniel Băluţă, primarul sectorului 4 din Bucureşti, este câştigătorul premiului "Mayor of the Year", acordat în cadrul Galei Smart City Industry Awards, ediţia 2019.

Proiectele Smart City implementate la nivelul sectorului 4 al Capitalei şi planurile de dezvoltare locale pentru perioada post-pandemie se află printre temele de discuţie care vor fi abordate, mâine, în cadrul webinarului organizat, la ora 14.00, de Asociaţia Română pentru Smart City (ARSC), al doilea din seria "Cât de Smart este Sectorul 4?".

Evenimentul va fi moderat de preşedintele ARSC, Eduard Dumitraşcu, şi îl va avea ca invitat special pe Daniel Băluţă, primarul sectorului 4 din Bucureşti şi câştigătorul premiului "Mayor of the Year" în cadrul Galei Smart City Industry Awards, ediţia 2019.

Sectorul 4 are unul dintre cele mai complexe proiecte de Smart City din Bucureşti, având soluţii implementate pe toate cele şase verticale ale conceptului, arată un comunicat al ARSC. Acesta subliniază că administraţia locală şi-a asumat, în urmă cu doi ani, misiunea de a dezvolta comunitatea locală prin soluţii inteligente, fiind prima instituţie care şi-a digitalizat complet serviciul de parcări publice şi de reşedinţă: "Întrucât acest proiect a reprezentat un real succes, fiind adoptat de populaţie într-un timp record, modelul este în prezent extins către toate celelalte servicii oferite cetăţenilor de către primărie şi instituţiile aflate în gestiune".

În cadrul webinarului, Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, va discuta despre priorităţile de investiţii la nivel local şi oportunităţile apărute pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19 pentru comunitatea pe care o gestionează.

Evenimentul va fi transmis live, pe pagina de Facebook a Asociaţiei Române pentru Smart City (https://www.facebook.com/events/724035835031249/) şi pe paginile de Facebook ale partenerilor.

Partenerii evenimentului sunt Dell Technologies, Vauban, Dewatering & Silent Piling, iar evenimentul este susţinut de Institutul pentru Libertate şi Democraţie, Alba Iulia Smart City, Romania Green Building Council, Universitatea Ecologică din Bucureşti, Centrul de antreprenoriat UPBizz, Trenchless, DevTalks, Biblioteca Colorată, Maxim City Management.

Partenerii media sunt Ziarul Bursa, Ziare.com, Business24, Business Review, Financiarul.ro, Revista Succesul, Trenchless România, Maşini şi Utilaje, Matek.ro, Instal News, Transilvania Business, Smart City Magazine.

Asociaţia Română pentru Smart City (ARSC) este principala organizaţie a Industriei Smart City din România, având ca obiectiv principal dezvoltarea comunităţilor creativ-inteligente din ţară. Organizaţia se bucură de recunoaştere internaţională, fiind membră în diferite organizaţii, comisii consultative, grupuri de lucru şi este partener în programe naţionale şi internaţionale alături de cele mai importante corporaţii implicate în proiecte de Smart City.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Ce smart city? Baluta a mutilat sectorul 4. Asa zisa regenerare urbană pe care a implementat-o a însemnat doar pergole colorate, banci albastre oribile, garduri albastre la fel de oribile si borduri. Cheltuieli din buget pe prostii. DNA il.protejeaza?

    Numai în sectorul 4 îți poți încărca telefonul la bancă, în stații STB.

    Eu mi-am plătit taxele și impozitele în ultimii doi ani numai online, într-adevăr s-au făcut pași mari spre digitalizare în sectorul 4.

    Băluță e singurul primar din București care a venit cu o viziune de dezvoltare durabilă, pe termen lung pentru sector, nu a băgat bani în panseluțe.

    Și va mai lua premiul pentru smart city și anul ăsta, că pe timp de pandemie am putut plăti totul online!

    Am găsit un comentariu care cred că se potrivește moderatorului:

    ”Buna Ziua! 

    Am citit articolul de mai sus si pentru a verifica cat de pertinente sunt opiniile si sfaturile lui Eduard Dumitrascu am cautat pe Google cine este acesta. Am gasit mai multe articole in care este denumit " Santajistul de la OTV" iar din continutul acestora reiese faptul ca Dumitrascu are sau a avut inclinatii spre activitati de acest gen. Mai mult decat atat, am descoperit ca atat el cat si asociatia la care este presedinte sunt executati silit de catre banca si IFN( vezi portalul instantelor de judecata).  

    Tinand cont de aceste lucruri, ma intreb cine sau ce il recomanda pe acesta ca si specialist avand in vedere ca nu este capabil sa-si administreze propriile afaceri.  

    Chiar sunt interesat de tema Smart City dar sfaturile si opiniile trebuiesc date de adevaratii specialisti in domeniu. Aveti grija cu cine stati de vorba.

    Sanatate! ” 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb