Art Safari Bucureşti prelungeşte perioada de vizitare până pe 3 octombrie

G.U.
Miscellanea / 27 septembrie 2021

Art Safari Bucureşti prelungeşte perioada de vizitare până pe 3 octombrie

Pavilionul de Artă Bucureşti Art Safari îşi prelungeşte programul cu o săptămână, de marţi 28 septembrie până duminică 3 octombrie, pentru a permite miilor de iubitori de artă, care şi-au achiziţionat săptămânile trecute bilete online, să reuşească să viziteze Pavilionul Art Safari (în care accesul, în condiţiile măsurilor de prevenţie sanitară, a fost încetinit de măsurile de control al fluxului), conform unui comunicat de presă.

"Vizitând expoziţiile dedicate pictorilor români Constantin Piliuţă şi Samuel Mutzner din cadrul Art Safari, ne dăm seama că mai avem nevoie de timp. Mai avem nevoie de timp pentru ca lucrările lor să fie admirate de cât mai mulţi vizitatori, pentru a ne da seama cât de aproape au fost pictorii români de Claude Monet şi cât de importante au fost influenţele altor culturi în creaţia plastică. Mai avem nevoie de timp şi pentru a înţelege puterea artei prin prisma expoziţiei "Constantin Piliuţă", declară Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii.

"Mă bucură inclusiv faptul că Ioana Ciocan a fost decorată, la propunerea Ministerului Culturii, de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru că, inclusiv acel moment este subiectul lucrării semnate de Irlo, în cadrul expoziţiei "Supereroi/Antieroi. Tendinţe în arta contemporană românească". Îmi doresc ca organizatorii să găsească o soluţie şi pentru cei care nu reuşesc să ajungă la Palatul Dacia-România până pe 26 septembrie 2021", adaugă Ministrul.

"Şi în 2021, arta şi-a făcut loc în inima noastră, în agenda noastră. Într-o perioadă grea, în plin val patru al pandemiei, arta a găsit căi neaşteptate să ne bucure, iar numărul celor care au dorit să viziteze muzeul temporar Art Safari ne-a emoţionat şi ne-a depăşit aşteptările. Am luat decizia de a prelungi expoziţia cu bucurie şi determinare. Dorinţa noastră? Să le putem oferi şansa tuturor celor care şi-au achiziţionat bilete să poată vizita Pavilionul şi să se bucure de artă în siguranţă, în condiţiile în care fluxul de vizitatori din interior este unul controlat", a declarat Ioana Ciocan, Director Art Safari Bucureşti.

Expoziţiile prelungite de Art Safari 2021 sunt:

1. Pavilionul Muzeal: Samuel Mutzner pe urmele lui Claude Monet

2. Pavilionul Central: Constantin Piliuţă. Culoare de zenit

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb