ASBIS lansează Lorgar - un brand nou de periferice profesionale pentru industria creativă

Companii / 11 februarie 2022

ASBIS lansează Lorgar - un brand nou de periferice profesionale pentru industria creativă

ASBIS Enterprises Plc, distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator şi furnizor de produse, soluţii şi servicii IT şi IoT pe pieţele în creştere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, lansează un brand nou de accesorii de ultimă generaţie pentru gameri şi creatori de conţinut - Lorgar, potrivit unui comunicat de presă.

Portofoliul de produse include mai multe modele de mouse, tastaturi, mousepad-uri, gamepad-uri, scaune, microfoane, camere web, căşti şi alte periferice.

Lorgar intră pe piaţă cu patru modele de microfoane: SONER 313 şi VOICER 521, VOICER 721 şi VOICER 931. Gama completă de produse urmează să fie lansată în România în al doilea trimestru al anului.

Potrivit sursei citate, VOICER 521 este primul microfon din linia premium Lorgar şi poate fi folosit pentru nevoi diverse - gaming, şedinţe online, podcasturi sau streaming. Microfonul are opţiunea "Tap-to mute", ceea ce facilitează oprirea sunetului instantaneu, printr-o simplă atingere. De asemenea, placa de sunet încorporată permite conectarea căştilor direct la microfon şi monitorizarea progresului înregistrării, fără a porni computerul sau reportofonul.

VOICER 721 este proiectat pentru gameri şi oferă o rată de transmisie vocală de referinţă de 48 kHz, cu o rată de transmisie de 16 biţi. În plus, microfonul are un model polar cardioid, asigurând o transmisie clară a vocii datorită suprimării sunetelor şi zgomotelor externe. Reglarea volumului, dar şi a calităţii sunetului este rapidă şi la îndemână. Microfonul vine cu un pachet de tipul "Plug & Play" pentru o configurare uşoară: cablu USB Type-C de 2 m, trepied, suport de şoc şi accesorii de montare. Suportul pentru şocuri, filtrul pop şi ecranul din spumă vor îmbunătăţi calitatea înregistrării vocii prin blocarea zgomotelor străine din aer şi a vibraţiilor.

VOICER 931 este creat pentru jucătorii sau creatorii de conţinut care doresc să facă streaming, să înregistreze videoclipuri sau podcasturi, oferind o rată de transmisie vocală de referinţă de 48 kHz, cu o rată de transmisie de 16 biţi. În plus, şi acest microfon are un model polar cardioid, iar sensibilitatea gadgetului este de aproximativ 40 dB. Pe lângă pachetul "Plug & Play", prezent şi la modelul VOICER 721, acesta vine şi cu un suport pantograf, care uşurează poziţionarea microfonului pe orice suprafaţă.

Microfoanele Lorgar sunt compatibile cu sistemele de operare Mac, Windows, Android şi Sony PlayStation. De asemenea, dispozitivele acceptă Discord, OBS, FL Studio, Skype, Zoom şi alte aplicaţii relevante potrivite pentru jocuri, streaming şi chat vocal.

"Lorgar completează portofoliul ASBIS, în ceea ce priveşte accesoriile de gaming şi deschide noi posibilităţi pentru cei care activează în industriile creative", declară Bogdan Constantinescu, General Manager ASBIS Romania. "Lansăm un brand dedicat pasionaţilor de gaming, dar şi creatorilor de conţinut audio, dat fiind apetitul sporit către consumul de podcast-uri, vlog-uri sau streaming online şi popularitatea în creştere a gamingului în ultimii ani", a adaugăt Bogdan Constantinescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb