ASBIS Romania introduce în portofoliu marca japoneză IIYAMA

S.B.
Companii / 31 mai 2023

ASBIS Romania îşi completează portofoliul cu produsele marca IIYAMA, aparţinând companiei japoneze Mouse Computer Corporation.

Acestea includ monitoare de birou, monitoare de gaming, ecrane digital signage, display-uri profesionale cu touch şi display-uri interactive de mari dimensiuni.

Monitoarele IIYAMA includ cea mai nouă tehnologie IPS şi redau culorile realist, în unghiuri largi de vizualizare şi timp de răspuns rapid, fiind potrivite pentru gaming şi pentru cei care doresc să folosească aplicaţii side-by-side.

Display-urile cu touch se bazează pe tehnologii diferite (PCAP, Infrared, Resistive, Optival, SAW)şi aduc un plus conţinutului în toate domeniile în care sunt folosite - de la retail, la medii industriale, educaţie, depozite, săli de conferinţe sau spaţii publice.

De asemenea, soluţiile interactive de mari dimensiuni sunt uşor de folosit şi transmit conţinutul într-un mod atractiv, redat la înaltă calitate datorită formatului 4K. Acestea permit salvarea conţinutului de pe ecran direct pe un dispozitiv USB, în memoria internă sau pe un drive, în cloud. În plus, conexiunea suplimentară USB-C face posibilă redarea materialelor video şi video prin intermediul unui singur port, dar şi încărcarea dispozitivului. Soluţiile includ modulele WiFi, ScreenSharePro şi EShare.

"Prin introducerea în portofoliul nostru a produselor marca IIYAMA răspundem unei nevoi din ce în ce mai accentuate a pieţei din ultima perioadă: soluţii flexibile şi interactive, care să transmită informaţiile într-un mod cât mai atractiv şi intuitiv" spune Mihaela Agapie - Product Manager Monitors & Displays ASBIS Romania. "De asemenea, produsele digital signage amplasate în puncte cheie din companii sprijină obiectivele de comunicare ale acestora, fiind un mediu eficient de transmitere a mesajelor, atunci când angajaţii se află într-un moment de respiro."

"După o creştere semnificativă la începutul pandemiei a segmentului de monitoare, piaţa din Europa a suferit o corecţie începând cu 2021, însă la începutul acestui an au apărut din nou creşteri comparativ cu 2021 şi 2022. De exemplu, pe segmentul de monitoare şi display-uri de mari dimensiuni, în ianuarie 2023 piaţa a crescut cu 20% ca unităţi şi cu 10% ca valoare, comparativ cu 2022. Ne aşteptăm ca această tendinţă să revină pe finalul lui 2023 şi să sprijine creşterea companiei într-un moment foarte important pentru noi, în care sărbătorim 25 de la înfiinţarea ASBIS Romania."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb