"Asesoft Distribution" este distribuitor oficial al produselor software Microsoft FPP

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 noiembrie 2008

"Asesoft Distribution", companie care activează pe piaţa locală de distribuţie IT, este distribuitor oficial al produsele software Microsoft Full Package Product (FPP). Anunţă un comunicat de presă remis redacţiei.

Răzvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution, a declarat: "Ca distribuitor oficial al produselor FPP Microsoft, ne dorim consolidarea relaţiei cu resellerii prin beneficiile pe care le pot avea aceştia, constând în produsele nou lansate sau chiar în exclusivitate. În plus, achiziţiile acestora se fac direct, fără intermediari şi sunt raportate periodic către Microsoft. Astfel, resellerii au posibilitatea de a participa la promoţiile, programele şi instrumentele de stimulare a vânzărilor organizate de Microsoft România. Beneficiile resellerilor constau şi în accesul la resurse comune de promovare".

Licenţele FPP acoperă doar versiunea curentă a produsului pentru care a fost cumpărată licenţa şi nu includ downgrade sau upgrade la versiunile ulterioare. Pachetul conţine kit de instalare (CD/ DVD), End User License Agreement (EULA) şi manual de documentaţie. Produsul necesită activare, care se poate face automat, dacă există conexiune la internet sau manual, prin telefon la un număr verde.

Produsul poate fi mutat de pe un calculator pe altul, doar dacă primul calculator s-a defectat sau se schimbă hardware-ul parţial sau integral. Însă, trebuie respectată regula "un calculator, o singură licenţă".

"Asesoft Distribution a demonstrat că poate fi un partener care să dezvolte zona de licenţe FPP, printr-o bună cunoaştere a pieţei, o reţea extinsă de parteneri şi un marketing eficient", afirmă Cătălin Diţ, Country Manager E&D România şi Moldova.

Dovada licenţierii în cazul unei licenţe FPP se face cumulativ, prezentând toate elementele componente din pachet - cutie, disc de instalare, EULA (dacă există în formă tipărită), manual, factura de achiziţie şi dovada plăţii.

"Asesoft Distribution" este distribuitor autorizat Microsoft E&D începând cu anul 2007, oferind o gamă de produse periferice ce cuprinde mausuri, tastaturi, kit-uri office sau gaming, camere web, căşti cu microfon sau echipamente pentru citirea amprentelor. Construite într-un design optimizat pentru creşterea eficienţei, produsele Microsoft îmbină stilul inovator şi tehnologia de vârf, astfel încât să ofere alegeri unice pentru orice utilizator.

"Asesoft Distribution" a încheiat anul 2007 cu o cifră de 104 milioane de dolari, în creştere cu 44% faţă de anul anterior şi îşi propune realizarea unei cifre de 135 milioane de dolari în 2008. Compania de distribuţie IT are o bază de clienţi formată din peste 1.000 reselleri activi şi este furnizor important al reţelelor de retail locale.

"Asesoft Distribution" are în portofoliu o gamă de produse completă, reprezentând furnizori de top ai industriei IT: AMD, Asrock, BitDefender, DELL, Delux, D-link, Genius, Elixir, Flybook, Galaxy, Gigabyte, HIS, Horizon, Innovision, Intel, Kingston, Kingmax, LG, LITE-ON, Maxtor, Microsoft, Miyako, PQI, Princeton, Samsung, Seagate, Sony, Western Digital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb