ASF a desemnat câştigătorii noilor posturi de conducere scoase la concurs

Valentin Busuioc
Piaţa de Capital / 25 martie 2015

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a desemnat patru câştigători pentru cele cinci noi posturi de conducere scoase la concurs (cu participare internă şi externă), la care s-au înscris 68 de persoane. Cei patru câştigători sunt: Florin Golovatic, Claudiu Emanuil Stănescu, Elena Luminiţa Zorlescu şi Bogdan Gabriel Frîncu.

Golovatic a câştigat poziţia de director al Direcţiei Supraveghere şi Control (Sectorul Asigurări - Reasigurări), Stănescu postul de director al Direcţiei Financiar-Administrative, Zorlescu funcţia de şef al Serviciului de Management al Portofoliului de Proiecte (PMO), Direcţia Operaţiuni şi IT (COO), iar Frîncu şefia Serviciului Administrativ şi Logistică, Direcţia Financiar-Administrativă.

Pentru poziţia de şef al Serviciului Supraveghere Prudenţială, Direcţia Supraveghere şi Control, Sectorul Instrumente şi Investiţii Financiare, nu au existat candidaturi eligibile, iar procesul de recrutare se va relua, precizează ASF.

Cu o activitate profesională de peste 25 de ani, Florin Golovatic a debutat în banking, iar ulterior, timp de 12 ani, a realizat şi coordonat activităţi de audit financiar pentru societăţi de asigurări, brokeri, instituţii financiare non-bancare, societăţi comerciale şi instituţii publice în calitate de auditor KPMG. Din 2010, Golovatic a ocupat, succesiv, poziţiile de CFO al UNIQA Asigurări de Viaţă şi Director General şi Preşedinte al Directoratului în UNIQA Asigurări. Economistul a absolvit Facultatea de Finanţe, Bănci şi Contabilitate din Academia de Studii Economice (ASE) Bucureşti.

În cei aproape 20 de ani de carieră în domeniul financiar, Claudiu Stănescu s-a ocupat de managementul activităţilor financiare atât în domeniul bancar (ca Director Executiv al unei filiale BCR, timp de un an), cât şi în domeniul financiar non-bancar (din poziţia de Director General şi Preşedinte al CA al BCR Leasing, între 2003 şi 2010). În ultimii patru ani, Stănescu a activat în FNGCIMM în poziţii de management, fiind şi cadru didactic asociat al Catedrei Eficienţa Investiţiilor din ASE. Domnia sa este licenţiat al Facultăţii de Management din ASE şi doctor în economie.

Tot absolventă de ASE (Facultatea de Cibernetică şi Informatică Economică), Elena Zorlescu (project manager certificat) are o activitate de peste 11 ani ca analist şi manager de proiect în domeniul financiar-bancar. Zorlescu a coordonat proiecte şi echipe de manageri de proiecte în Raiffeisen, BRD şi BCR.

Absolvent al Facultăţii de Energetică din Universitatea Politehnică Bucureşti, Bogdan Frîncu are o experienţă managerială de peste 12 ani, ocupând poziţii de conducere în diverse companii. Domnia sa a fost Marketing & Events Manager la World Trade Center, Project Manager şi Director Logistică în companii specializate în tratamentul deşeurilor medicale, respectiv al deşeurilor petroliere. Din anul 2013, Frîncu activează în ASF, unde a coordonat: Secretariatul Tehnic, Serviciul Achiziţii şi Gestiuni şi Serviciul Administrativ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb