ASF CONFIRMĂ INFORMAŢIILE DIN "BURSA" Florentina Boboc devine şef la supravegherea pieţei de capital

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 27 august 2014

Silviu Udroiu, fost ofiţer de presă în Guvernul în care Mişu Negriţoiu a fost ministru, devinde şef la Comunicare

Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat, ieri, că a selectat-o pe Florentina Boboc pentru poziţia de Director la Direcţia Autorizare - Supraveghere Entităţi Reglementate, Sectorul Instrumentelor şi Investiţiilor Financiare, aşa cum a anunţat Ziarul BURSA, încă de acum două săptămâni.

Florentina Boboc, care are o experienţă de 16 ani în autoritatea de supraveghere, fusese adjuncta fostului director, Radu Toia, care a părăsit funcţia pentru cea de director general adjunct la SIF Transilvania.

La Serviciul de Comunicare, ASF a decis numirea ca şef a lui Silviu Udroiu, fost ofiţer de presă la biroul de presă al Guvernului României între 1991-1996, perioadă în care actualul şef al ASF, Mişu Negriţoiu, a ocupat pentru o vreme poziţia de ministru de stat, preşedinte al Consiliului de Coordonare, Strategie şi Reformă în Guvernul condus de Nicolae Văcăroiu.

După funcţia de la Guvern, Silviu Udroiu a evoluat, timp de 15 ani, drept consultant în relaţii publice şi comunicare la DC Communication. Începând din 2011, a coordonat activitatea de comunicare internă, externă şi de CSR a Credit Europe Bank România.

Postul de şef la comunicare a fost eliberat de Catrinel Frîncu, după ce un raport al Corpului de Control al Primului Ministru a arătat că a cheltuit bani din conturile Companiei de Asigurări-Reasigurări Exim România, unde soţul său, Radu Frîncu, era preşedinte al Directoratului.

În prezent, Autoritatea mai beneficiază şi de serviciile de management în domeniul comunicării şi relaţiilor publice ale firmei RST Media, controlată integral de Radu Soviani, valoarea contractului fiind de 992.000 lei (220.000 euro), cu TVA, pentru trei ani.

Potrivit ASF, postul de director al Direcţiei juridice va fi ocupat de Radu Petrescu, care în trecut a condus departamente similare ale unor companii precum Grupul Român de Asigurări, Generali România Asigurare-Reasigurare sau Allianz Ţiriac Asigurări, iar Direcţia Autorizare - Avizare, Sectorul Asigurări - Reasigurări va fi condusă de Ina Magdalena Lorincz, cu experienţă de 20 de ani în domeniul asigurărilor, dar şi doi ani petrecuţi în postura de antreprenor.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Boboc, Iliescu, Vacaroiu ... - se reformeaza ASF !?

    1. Adevarat zici! Aceeasi Marie cu alta palarie! Se re-formeaza, nu se reformeaza! Cata demagogie...

      Silviu Udroiu este fiul lui Neagu Udroiu, fost director general al Agerpres (Rompres) in anii '90 si iliescian convins, trimis ulterior in diplomatie - Finlanda si tarile baltice. Bine, sunt convins ca a castigat concursul pe bune, insa ca fapt divers, asta este.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb