ASF permite infractorilor să zburde în voie prin piaţa de capital

MAKE
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 13 - 14 iulie 2020

ASF permite infractorilor să zburde în voie prin piaţa de capital
MAKE

ASF ne serveşte o nouă rundă de arbitrariu şi favorizare a lui Najib el Lakis şi Bogdan Drăgoi, în ocazia AGEA SIF Oltenia programată pentru mâine, refuzând din nou să declare concertate fondurile de investiţii pe care SIF Banat Crişana şi SIF Muntenia le controlează şi prin care ele ajung la o pondere însumată (cu ale lor proprii) de circa 28% din SIF Oltenia.

Situaţia este neschimbată, de la AGEA din 28 aprilie, când acţionarii SIF Oltenia "indice Drăgoi" şi-au ţinut întrunirea pe lângă plopii fără soţ, pe stradă, cu un cvorum de 30,54%, dezvăluind solidaritatea care îi leagă de Lakis şi Drăgoi.

"Mă cunoşteau vecinii toţi,

Tu nu m-ai cunoscut".

Eminescu se referă la ASF - faptul că reprezentanţi ai unor fonduri de investiţii fuseseră acceptaţi în sala de şedinţă, dar au preferat să nu intre, ci să stea strâns uniţi, scut în jurul lui Drăgoi, în stradă, este o concertare grăitoare, cunoscută de toţi, doar de ASF, nu.

ASF a comunicat data trecută: "... nu au fost identificate informaţii ...nu au fost identificate elemente/date care să conducă la concluzia că respectivele persoane/entităţi, singure sau împreună cu alte persoane/entităţi, depăşesc limita de 5% din capitalul social al SIF Oltenia".

Este neîndoielnic.

Nimeni nu poate dovedi că ASF ar fi identificat informaţii sau elemente.

Nu vrei, nu identifici.

Nu vrei, nu identifici nici soarele de pe cer.

Poţi să te uiţi la soare până orbeşti, dacă nu-l identifici, nu-l identifici.

BURSA a publicat schemele deţinerilor care evidenţiază controlul SIF4 şi SIF1 asupra fondurilor de investiţii - dovadă orbitoare.

Prevăd că din acest punct, comentariile din josul articolului se vor umple cu înjurăturile partizanilor lui Lakis şi Drăgoi, - că sunt un idiot, că mă plătesc Ciurezu şi Fercală şi că sunt un jidan împuţit - astea sunt argumentele lor cele mai rezonabile, când nu ne ameninţă, pur şi simplu, cu o razie a securităţii sau a miliţiei.

În gaşcă, printre lideri figurează şi o doamnă rafinată care crede că mahalagismul este legitim întemeiat pe creştinescul "Să ridice piatra cel fără de păcat", aşa că dacă eşti autor al articolului, se crede îndreptăţită să te întrebe "Dar tu, ce, eşti perfect?!"

Nivel cultural, moral, raţionament...

* * *

Indubitabil, Gabriel Grădinescu, vicepreşedintele ASF, nu identifică elementele infracţiunii pentru care Najib el Lakis a fost condamnat.

Najib el Lakis a fost condamnat pentru aceleaşi elemente pe care Gabriel Grădinescu nu le identifică.

Într-un mod care sugerează că îi este recunoscător lui Grădinescu, Bogdan Drăgoi laudă ASF, în ocazii publice.

Or mai fi şi alţii, dar, în gura mare Bogdan Drăgoi aş zice că este singurul din România care are tupeul să laude ASF.

Bogdan Drăgoi laudă toate eşaloanele din ASF, eşaloanele 1, 2 şi 3.

Toate-s bune.

BURSA a publicat "Organigrama corupţiei" din ASF, - trafic de putere, relaţii de rudenie şi relaţii amoroase.

Lui Drăgoi i se pare că ASF este competentă, profesionistă, principială.

Nu contează revolta stârnită în piaţa de capital de arbitrariul măsurilor ASF.

Nici valul de procese intentate contra ASF.

Nici revolta populară din asigurări.

Interesant punct de vedere.

Este de presupus că lui Bogdan Drăgoi i se pare că este competent, profesionist şi principial însuşi Najib el Lakis, chiar dacă acesta este un infractor condamnat, aflat în perioada de ispăşire a sentinţei.

Bogdan Drăgoi şi l-a luat, oficial, consultant pe Najib el Lakis.

Repet, un infractor condamnat aflat în perioada de ispăşire a sentinţei, are o funcţie oficială în vârful unei instituţii importante din piaţa de capital - un SIF.

Cum de ASF a permis şi permite asta?!

Păi de aia, că ASF nu a identificat nici un element care să conducă la măsura interzicerii activităţii pe piaţa de capital a unui infractor condamnat pentru manipularea pieţei de capital (şi spălare de bani), aflat în perioada de ispăşire a sentinţei.

Adică şi ce dacă este infractor?

Ce, ăsta e element?!

Opinia Cititorului ( 160 )

  1. Chiar mă îngrijorasem, domnule Make, și cu pandemia asta și cu tot, și cu acces limitat la centrele de tratament, și atâta stres... Nu mai citisem nimic în ziar semnat de dumnevoastră privitor la situația de la SIF5, dar acum m-am liniștit! Totul e bine, suntem în grafic.

    1. In timpul asta, Make a scris si cel mai bun articol care s-a scris vreodata in lume despre pandemia Covid. Articol profetic.

      Nu stiu daca vreun articol de-al lui Make a ajuns vreodata sa fie cel mai bun din lume, dar toate articolele lui au amprenta. Asta de azi e o demonstratie perfecta de coruptie la varful ASF si in SIF4 si 1 si-i mai si ridiculizeaza.

      Make, iar te plateste Fercala ca sa faci demonstratii? Ai inventat niste scheme logice, l-ai citat pe Eminescu si ai nascut marele articol! Care procese? Care revolta? Alea starnite de Fercala si stinse de instante? N-ai avut succes, asa ca acum ai luat alt SIF la tocat, poate salvezi reputatia din ce in ce mai proasta a ziarului. Asa cum sugereaza si un alt comentator, te pricepi putin mai bine la articole despre Covid, dar alea nu-ti baga bani in cont!

      Intrucit comentariul tau este un stereotip, ai fost deja prevazut in articol.

      Esti calculat - incapabil intelectual, imoral, corupt, nu intelegi nimic, nici cele mai simple comentarii.  

      Indiferent ca ti se vad toate astea, traiesti fara rusine. 

      Nu ti-e rusine sa fii prevazut. 

      Hai, nu te opri! 

      Ai dat urletul chemarii.

      Sa vina haita! 

      trebuie admirat curajul omului, in fiecare zi toti vedem si traim in mizeria pe care o aduce corupţia! si ce facem !?

      la cite articole din ziarele online ai putut sa-ti spui opinia anonim? 

      Asta daca-l crezi, pur si simplu,pe Make.

      Chiar nu vezi ce barbă are?

      Make, cu răspunsuri de genul acesta te discrediteze singur. Chiar nu-ti poti trăi linistit bătrânețele? nu ai nepotei?

      Te oftici!

      pe Lakis, Drăgoi, ASF-ul sau CCR !?

      omul nu spune ca Ciurezu sau Fercala sint niste sfinti!!

      ne arata mizeria in care traim.......... 

    Și totuși cine deține cele 13 acțiuni ale SIFI??

    Drăgoi spune că nu sunt ale lor! Dar ale cui sunt,că au adus încă aprox.50mil € în capitalizarea SIFI printr-o singura tranzacție de 288 lei( !!) ridicând VUAN la Sif1 la 6,8 lei !! 

    Si atunci VUAN mai înseamnă ceva la Sif1?

    Lumea se uită vede VUAN la 6,8, vede că acțiunea se tranzactioneaza la 2,2 și crede că e un chilipir!!? 

    1. fugiti de sifonarii de la sif1, cat (mai) puteti

      Actiunea SIFI este de 4 ori mai valoroasa decat valoarea contabila, ajungand la o capitalizare de 262 milioane de EUR. Oare specialistii lui Gradinarescu nu vad asta? Oare asta nu se numeste dezinformare si manipulare...si aceasta in cel mai elegant limbaj? ...birjareste se numeste hotie.

      Bine hai sa ne intoarcem la SIFI-oanele noastre. Cand a fost infiintat SIF Imobiliare plc, cu scopul optimizarii fiscale a unui holding financiar, care vezi doamne nu se putea face in Romania, au existat 6 actiuni care nu au fost direct in posesia lui SIF1, dar indirect da. Bistrita SA, Complex Laboratoare, Arta Culinare, Agrorent, Comalim si Administrare Imobiliare detineau fiecare cate 1 actiune, si facea parte did SIFI. 

      In cei 6 ani de management performant s-au intamplat urmatoarele: 

      Bistrita SA a ramas Bistrita SA, si n-a facut mare lucru decat cumulat vreo 120.000 profit in 5 ani; 

      Complex Laboratoare s-a restructurat in SIFI CJ OFFICE, si a reusit sa cumuleze in urma managementului performant o pierdere de vreo 1.3 milioane lei; 

      Arta Culinara s-a transformat in SIFI CJ RETAIL si este o mica perla, realizand profit cumulat de vreo 13 milioane lei; 

      Agrorent nu mai exista a fost absorbit prin fuziune de o alta societate; 

      Comalim mai exista si a realizat in ultimii 5 ani un profit cumulat de vreo 800.000 lei. 

      Administrare Imobiliare, societatea care administreaza SIFI si toate entitatile din portofoliul SIFI, a fost capitalizat prin SIF1 via SIFI cu circa 42 milioane de lei, iar in anii de management superperformant a cel putin 30 de entitati a adus SIFI un profit cumulat, adica de fapt o pierdere de 1.2 milioane lei. 

      Acestia sunt actionarii, administratorii si realizarile unei societati care valoreaza 52% din SIF1.

      Da, acesta este SIF-ul paralel creat de Lakis, impreuna cu toata gasca aia de penali, care canibalizeaza SIF1...strategia de care SIF5 nu va scapa daca intra in performanta administrare a SIF1 si SIF4 

      Dle nu stiu cine sunteți dar mai bine si mai profesionist de așa nu se poate. Mii de mulțumiri. Eu sunt cel care aduce în discuție magaria de la SIFI !

      SIF-urile platesc comision la Valoarea Activului Net, nu la capitalizare, astfel incat schema asta de umflare artificiala a VAN le pica manusa magica pentru finantarea salariilor astronomice...hai cu comisioane la capitalizare!!!!

      Vezi ca valoarea SIFI nu este inclusa la valoare de tranzactionare in VUAN sif1. Mai citeste puti....e in pagina 10 a raportului administratorilor...e greu sa ajungi la pagina 10:))

      Ah, ce enervant ești și tu! Lasă mă, omul în pace, ce-l tot bați la cap cu detalii din astea, că nu e inclus în VUAN?? Nu vezi ce avânt își luase, ce fr omos povestea, cu cât patos și talent? N-ai înțeles că aici e teatrul absurdului, noaptea minții și concurs de ridicol? Chill, că nu vrea nimeni aici să lămurească nimic pe bune, aici unicul scop e să-i scoată hoți pe Dragoi și Lakis cu orice preț. Atât.

      Dragul meu, cind spui ca unicul scop de aici este sa-l scoata hot pe Lakis, la ce te referi?

      Pai el e deja scos. 

      Nu e ca si cind ar mai trebui sa fie. 

      Daca e, nu e ca si cind n-ar fi. 

      E.

      Deci, mai spune o data: care e unicul scop de aici? 

      Vorbeam și noi, piticii, între noi, cu mult respect și admirație pentru oamenii corecți și onești din piață (ca ciurezul).

      Dar constat că ai început și tu să te transformi într-un pitic: repeți, la fiecare 10 fraze, că Lakis e condamnat, exact cum repetă "handicapații" povestea dinților tăi. Gata, ok, am înțeles. Faptul că acum 6 ani a fost acuzat de anumite fapte (care n-au putut fi probate și s-au tot "adaptat" până a rămas condamnarea cu suspendare) nu e o justificare pentru demonizarea lui perpetuă și tu știi bine asta. Decât dacă îți face plăcere să-l discreditezi pentru că, de exemplu, este arab. 

      Ha, distractie!

      Dintii?

      Ce parte din anatomia mea te mai intereseaza, rafinata doamna? 

      Valeu : "Decat daca iti face..."!

      Sint putin stinjenit. 

      Pai, la valoarea ta, de doamna rafinata, sa te exprimi ca orice marghioala analfabeta...

      Pai, stimata si rafinata doamna, este o situatie: ma izbesc de niste marghioale rafinate, care vor sa-l scoata pe Lakis drept nevinovat, spasit si reabilitat, cind el este un infractor dovedit, condamnat si aflat in perioada in care isi ispaseste sentinta,

      Acum pricepi.

      Orice ai incerca mata sa amenajezi ca "imagine", situatia ramine neschimbata si ma sileste sa o repet, ca sa-ti intre-n locul unde in mod normal ar trebui sa-ti figureze capul. 

      Ăăăă... iar ne confunzi. Doamna rafinată e mai jos, aici vorbim ca între bărbați.

      Speram să fi reușit să urmărești ideea completă, chiar dacă a fost exprimată în două fraze: "nu e o justificare pentru [...]. Decât dacă îți face plăcere [...]." O iau mai ușor data viitoare, promit.

      Și fără să fiu doamnă, pot să răspund totuși că mă interesează limba?  

      He,he!

      Chestia cu arabimea si evreimea... 

      He, he! 

      Nu ma asteptam sa fii atit de naiva incit sa pui botul... 

      Pai, ai fi putut, macar, sa dai o cautare, sa intrebi un prieten...ca doar ai si tu un renume... 

      Ai fi aflat ca am drept nas un sirian.  

      Da, am un cumnat arab, unul dintre putinii mei prieteni foarte buni.

      Cum sa fii chiar asa de proasta informata, stimata doamna?! 

      Bine, am înțeles, infractorul, huo, huo, hoțul. Pe principiul tău, vei rămâne mereu prostul lui Sima, pe care l-a făcut întâi de bani, dupa de "imagine", când i-a mistocarit dinții la TV, în prime time - nu te reabilitezi niciodată, nu înveți nimic, rămâi același prost. Hai să fim sănătoși, că e lumea plină de bolnavi. Seară liniștită!

      Nu am ce reabilita.

      N-am furat, n-am manipulat piata, n-am fost condamnat si n-am fost condamnat pentru ca nu am facut nimic ilegal. 

      Hotul nu-l compromite pe cel furat, ci pe sine, iar minciunile il compromit pe mincinos si pe cel care le propaga. 

      Cuvintele nu pot schimba situatia ca Lakis a manipulat piata si a spalat bani si ca de aia a fost condamnat ca infractor. 

      Nu ma poti compara pe mine cu Lakis, decit daca esti bolnav la cap.

      Hai sa fim sanatosi! 

      Mi-a placut cum ai abandonat.

      Inseamna ca mai esti capabil si de un pic de onestitate. 

      Nu, domnule, este mai simplu, l-ai terminat.

      Omule esti confuz. Hai sa te luminez. valoarea aia umflata SIFI intra in calculul VAN (Valoarea Activului Net) al SIF1, in fiecare luna. Comisioanele catre ASF se platesc luna de luna si reprezinta 0.0078% din VAN-ul lunar. Pricepi? Daca VAN este mare, atunci intra mai mult in buzunarul ASF....nu stiu la noi la scularia se intelege bine schema, nu stiu cum e la voi, cei care va pricepeti la managementul performant?

      Nu e așa, zic ei că e inclusă parțial dar când e vorba de Drăgoi precauțiile nu strică. Și totuși cum de e umflat la 6,8!De unde dacă ești deștept.?

    19 mai 2020 ! Vândută o singură acțiune SIFI +30%! Dacă se mai vinde una pe la 350 lei capitalizarea VUAN la Sif1 ajunge pe la 10 lei !

    Nu e ăsta joc piramidal ca FNI ? Drăgoi o ia pe urmele lui Vântu, îi mai trebuie CEC BANK alături dar asta rezolvă ASF !!! 

    1. E unul care astazi are un ordin de cumparare pe SIFI de 2 actiuni la 202 lei. Am incercat si eu de mai multe ori sa intru in actionariatul lui SIFI ..chiar cu aberatii de preturi, dar nu a fost posibil. Dau un sfat sincer lui Gradinarescu sa faca bine sa plaseze un ordin la vreo 500 de lei pentru 1 actiune SIFI, ca asa SIF1 se indreapta usor usor spre miliardul de EUR, si el se va convinge ca pretul acestei actiuni este manipulat si controlat ....hahaha

    dragoi vine de la drag de romania? dle make unii il stiu pe acest individ ca fost ministru de finante, eu il stiu de la "coada" de la raiff floreasca, acolo am trait cel mai tare curs de guvernanta corporativa al unei companii listate, dar totul cu ajutorul asf care a aprobat perioada de subscriere 3 zile din care 2 erau zile libere, multumim asf, multumim dragoi de romania

    1. Deci ce ti-a facut Dragoi la "coada" la Raiff Floreasca? Ca nu se intelege exact din relatarea ta.

      I-a tras-o in stilul specific asa cum stie un smecher de SIF sa o traga.

      A, ok, am crezut că e ceva serios la mijloc. Dacă e vorba de cine cui i-o trage (chiar și la coadă în Floreasca), măcar să facă si Dragoi treabă bună, să-l țină omul minte toată viața, ce altceva să mai zic...

    Escrocii se ajuta intre ei.Daca nu au calitati de escroci,nu sunt numiti in fruntea societatilor statului,sa faca jocurile murdare ale celor care-i numesc.

    1. Make mai bine nu pozezi tu in niște calendare, împreuna cu Ciurezu și Fercală , semidezbracati, așa cum le puneai pe angajate sa pozeze. Calendarele le postam pe blogul Simonei Tache :))

      Exceptional comentariu! Praf i-ai facut pe toti trei!

      Mai prostovane, ce legatura e intre aberatiile tale si coruptia din ASF si din SIF4 si SIF 1? Du-te la Dragoi sa-ti schimbe placa!

      Prostovan ești tu , sluga ordinara

      stimabile

      comentariu mai idiot nu am citit pana la tine!

      esti de noaptea mintii ref subiect. 

      Ce v-am spus?!

    Inca din 2008 ASF stia ca Harinvest face "tranzactii frauduloase" cu detinerile clientilor in favoarea administratorilor, actionarilor si a anumitor clienti preferati! Si ce daca? I-a lasat sa zburde in voie ca doar asa puteau face comisioane in favoarea ASF!!! Intrebat de acest comportament complice Mircea Ursache nu a vrut sa reactioneze decat printr-o tacere complice. In continuare unul dintre pagubitii Harinvest l-a intrebat pe Mircea Ursache daca e la curent ca si alte SSIF-uri procedeaza in acelasi mod !!! Iarasi tacere complice! Concluzia???? ASF e o .... cum zicea fostul presedinte Basescu!!!

    1. ...cloaca.

      A zis hazna? 

    Make, esti evreu? Daca da, de ce te autointitulezi "jidan"? Nu cred ca in Romania de azi, cineva mai foloseste acest cuvant. Este inclusiv ilegal. Dar faptul ca te victimizezi ca cineva te-ar fi numit asa este absolut sub orice critica si demonstreaza odata in plus cat de jos poti sa cobori pentru a te victimiza. Rusine!

    1. cred ca e timpul sa te culci

      esti praf!

      nu intelegi nimic 

      Ha, ha, ha!

      Nu sunt de acord cu invective sau mustrari publice, asa cum intelegi tu sa te adresezi. Dar: m-am intrebat si eu de ce dl. Make foloseste acest cuvant ("jidan"), in conditiile in care eu nu am vazut astfel de apelative in comentarii NICIODATA. Chiar nu pricep de ce afirma ca ar fi apostrofat/hartuit pe astfel de criterii, mai ales ca, repet, eu nu am citit vreodata aici un asa discurs. De ce sa vrea sa alunece dl. Make pe panta asta??? Pentru ca, in aceste conditii, ar putea si acest Lakis sa pretinda ca il persecuta si calomniaza dl. Make pentru ca e arab la origine, nu-i asa? Oricum, foarte, foarte urat - tot limbajul, adresarea, atmosfera. Nivelul discutiei n-are nici o legatura cu piata de capital!

      Stimate domnule, pentru tine conteaza cit de cit ca Lakis este un infractor condamnat care zburda liber prin piata de capital in perioada ispasirii sentintei?

      L-am condamnat eu? 

      Cita mine sa ai ca sa emiti scenariul ca eu il persecut pe Lakis?

      Atmosfera de care te plingi o faci tu. 

      Evident ca "nu ai vazut astfel de apelative in comentarii NICIODATA".

      Explicatia e simpla: pentru ca le-am sters. 

      Atita lucru nu ai putut intelege? 

      Cind elimin, nu elimin comentarii care nu-mi convin, ci obscenitati, atacuri la persoana, mahalagisme vomitive, incusiv antisemitisme ordinare. 

      Tot ceea ce elimin, arhivez.

      Te sfatuiesc ca, intre ceea ce vezi tu si ceea ce spun eu, sa crezi ceea ce spun eu. 

      Voi ignora tonul si atitudinea agresiva, din respect pentru varsta dvs. Domnule Make, ii tratati pe toti condamnatii din piata de capital cu la fel de multa atentie si energie, cum ni-l tot expuneti pe Lakis? Despre Bilteanu de ce nu vorbim la fel de mult? Ah, veti spune ca el nu e asa "vizibil" ca fostul lui coleg, desi primul si-a dat demisia din societatile listate in care activa ca administrator, in timp ce Dragos Bilteanu - nu. Facem asa: va dau eu un subiect, daca vreti - Electromontaj (de exemplu). Dar nu, nu cred ca vreti, pentru ca este evidenta placerea cu care il numiti repetat pe Lakis "hot", "infractor", "terorist". Asta in timp ce va autointitulati "jidan". Deci il persecutati pentru ca e arab la origine.

      Si aici aleg sa ignor inoportunul si nejustificat arogantul "Te sfatuiesc ca, intre ceea ce vezi tu...".

      Ca sa inteleg: aici se sterg antisemitismele din comentarii, dar ele se pot insera in articol, da? Deci stergem "jidan" scris de un tampit, in sectiunea vox populi, doar ca sa-l evidentiem (cu nuante de autovictimizare) in articol. Adica macar sa fim siguri ca-l citesc toti. Buna logica!

      Stiti, povestea trista si eterna cu evreul si arabul nu tine in cazul de fata. Pentru ca dvs. sunteti agresorul (isterizat) aici, dle. Make, iar Lakis cetateanul roman, ca si dvs, (condamnat cu suspendare) civilizat si educat. 

      Deci doar Make a vazut jignirile. Si le tine la dosar. Asa ceva.....

      Daca te fac idiot, ai sa spui ca te autointitulezi idiot?

      Ok, am înțeles. Hai s-o dăm în caterincă. Nivelul "opiniilor" este acolo unde îl ții tu.

      Dar voi cum vorbiti, de-a valma?

      Sinteti comentatori colectivi? 

      Aveti o jumatate de cap si aia e la comun? 

      Tu care esti? 

      Tu esti altul, un zombi nou, nu esti ala care se autointituleaza idiot.

      Esti schimbul doi? 

      Așa de-a valma îți place ție. Că dacă ai sta pe site doar cu retarzii lu ciurezel și a lu' fercazel, te-ai plictisi de moarte. Csf ncsf Dragoi ăsta e dat dracu'. Cu tot cu consilierii lui:))

      Amice (Make-lingaul), esti idiot! Adica tu- make, esti idiot. Si nu ptr ca ai idei multe ( si bineinteles proaste), ci pentru ca n-ai minte-n cap. Si da, poti sa te autointitulezi idiot. Daca asta ai inteles.

      La 7.13. aveti comentariul standard zombi.

      Pentru a se victimiza și a se scuza (el pe el!?).

      De ce ar fi ilegal să folosești țigan in loc de ?? sau jidan in loc de evreu? Nemții trebuie neaparat să se simtă jigniți ca au avut un Hitler?

      Te referi la Make,nu?

      Minți Make; elimini tot ce nu-ti convine. Tot ce nu este in acord cu optica (sau oftica) ta.

      Comentariul tau imi convine.

      Oftica e boala grea,

      Zombi sufera de ea. 

      Asta chiar ca e handicapat!

    de ce asf nu ii apara pe ceilalti actionari de la sif1 si sif4 ? doar se vede ce se intampla

    1. Make nu este evreu, el este lingău :)))

      Pentru așa comentariu de prost Dragoi mai vinde o actiune SIFI la 500 lei,VUAN la Sif1 ajunge la 15lei ,iar tu vei fii miruit cu 200lei!

      Eu sint lingaul care critica autoritatea, iar tu esti curajosul care o apara.

      Definitia termenului de "zombi". 

      Tu esti lingaul care esti!! Critici tu autoritatea!hahahah

      De aici incolo, Dumnezeu cu mila, pur suprarealism.

      Omul cica ride de mine. 

    Pură întâmplare:ora 12,52 Sif1 creștere 2,75%,iar Sif4 1,43% ! S-a supărat Drăgoi?

    Make, l-ai aparat pe Fercală pana când instanțele i-au dat dreptate luiFratila!. Și acum cu Ciurezu este aceeași problema. Păcat ! Are un sfârșit de cariera de tot rahatul. Ce au litigiile cu convocarea AGOA. Te întreb întrucât constat ca le știi pe toate!.

    1. Daca chiar ai fi un partener de dialog, ti-as raspunde ca nu apar si nu atac pe nimeni.

      Nu am nici un interes material in piata de capital. 

      Fercala a avut si are dreptate, incalcarile de lege la SIF Transilvania continua si acum, iar instantele mai au mult pina sa dea dreptate vreuneia din parti.

      Dar matale nu esti un partener de dialog, se vede asta dupa obraznicia formularii si stupiditatea intrebarii. 

      Nu mi-am propus sa fiu un partener de dialog! Cunosc bine pista de capital ! Ne știm amândoi. Vocabularul tău lasă de dorit; dacă poți șterge mesajele te crezi Dumnezeu!. Nu Make, crească spui tu este opinia ta, dar și eu am dreptul la opinia mea, pe care nu o consider adevarul absolut. Ești subiectiv întrucât cei pe care-i aperi , și nu vorbesc prostii, te-au ajutat in anumite momente și acum te vezi obligat sa salvezi aparentele. Nu vreau sa ajung cu tine la etimologia cuvântului “zombi”! Sa ai o zi buna!

      Daca nu vrei dialog, atunci de ce mai comentezi?

      Comentariu este una , Make, dialogul alta! Când vrei sa faci etimologia la cuvintele pe care nu le știi sensul, scrie un articol in Bursa și am sa te ajut!

      Cum ai putea ajuta tu la realizarea unui articol de vreme ce te exprimi gresit din punct de vedere gramatical?

      "... la cuvintele pe care nu le știi sensul..."

      Ha, ha, ha! 

      Atita timp cit comentezi in scris aici pe site inseamna ca ai intrat in dialog anal-fun-bet-ule

      Unde Make?. Când ne vedeam și ne strangeam mâna îmi spuneai” așa este Dl. Doctor”. Așa este am un doctorat!. Iar tu , acum , neavând alte argumente te legi de o eventuala greșeală la testarea pe telefon . Ești penibil! Am încheiat discuția indiferent ce invective sau vocabular vei folosi. Sa fii om este lucru mare Dl. Make.

      Alo!, balamucul?

      La 10.5. nu este comentariul meu, eu le-am semnat pe toate ale mele. 

      Dar si mai caraghios este ca asta de la 10.8. - care-si zice "Dl. Doctor" -, nu este acelasi cu cel de la 10.4., la care se refera 10.5.  

      Nu, e prea complicat de explicat. 

      Pe scurt, "Dl. Doctor" s-a suparat pe mine pentru un comentariu care nu-i al meu, care la rindul lui, face referire la un comentariu care nu-i al lui "Dl. Doctor"!

      Balamuc! 

      Domnule Goldstein, retin ce ati scris: “ Nu am nici un interes material in piata de capital. Fercala a avut si are dreptate, incalcarile de lege la SIF Transilvania continua si acum, iar instantele mai au mult pina sa dea dreptate vreuneia din parti.” Va voi aminti la timpul potrivit.

      Sint terifiat!

      Ai retinut ce am scris?! 

      Auuuuuuuu! 

      Imi vei aminti la timpul potrivit! 

      Auuuuuuuuuu! 

      Prietene, nu trebuie sa retii nimic, e scris.

      Asteapta BURSA de miine, iti servesc de nu poti inghiti! 

    Cunosc f.f.bine TOATA structura organizatorica din ASF. Am o cunostinta,si care sta in 'banca' lui ,nu este nici in esalonul 1 nici2 sau 3 dar cunoaste f.bine toate marseviile ce se petrec in ASF. Relatarile lui MAKE sunt doar o parte..minora...,sunt altele care te crucesti cand le asculti.Asa ca nu stiu daca noul sef ASF o sa fie in stare sa faca ceva,avand in vedere caracatita organizatorica din ASF.

    1. Pai ce dracy sa faca cind el e pus acolo doar sa bijboceasca banii de la un grup la altul si sa- i trimita la aia de l-au pus acolo.

      Saracia sufletelor haimanalelor se alimenteaza cu bani, pentru proslavirea si inaltarea lor pe altarul societatii. 

      Lovit-u-v-ar trasnetul Domnului in numele poporului roman !

      AMIN  

    MAKE ZIS DON QUIHOTE

    SOARTA FECALEZULUI SI A LU TUDORICA ESTE PECETLUITA 

    FARA ACTIUNI NU SE POATE CONDUCE STIMABILE

    DOAR IN MINTILE VOASTRE OBOSITE 

    1. Don Quijote, nu QUIHOTE, incultule!

      Make sau Lake ( nu știu cum îl cheamă) a încasat prin Iordache ( tot angajat sau colaborator al ziarului bursa) bani din consilii de administratie la societățile aparținând sif 5. Lake sau Make îl susține pe Ciurezu pentru ca după Fercală se va duce și Ciurezu , iar Lake sau Make va mai încasa bani decât din calendare cu el Ciurezu și Fercală îmbrăcați sumar . ( vezi cazul Simona Tache)

      Sint luni de zile de cind spui asta, o tot tii langa.

      Pune si tu mina si citeste Mihail Sadoveanu, Petre Ispirescu, Calistrat Hogas.  

      Literatura romaneasca accesibila.

      Incearca sa ai si tu viata spirituala, macar un sfert de ora pe saptamina. 

      Puiule, viața culturală se zice! Spirituală este cea a lui Dumnezeu, dar la nivelul tău de cultura spiritual esta egal cu cultural. Ferește-ne Doamne de astfel de”intelectuali”!.

      Mai zombi, tu esti ala cu DON QUIHOTE.

      Ai aratat ca Rosinante a lui Cervantes iti e inaccesibil, asa ca ti-am recomandat Pisicuta lui Hogas. 

      Nu mamicule, ultimul rind era o alta recomandare. 

      Du-te la scoala, mai zombi! 

      Du-te la biserica, mai zombi!

      Asa pricepi, sau vrei pe silabe?! 

      draguta,

      cultura pentru spirit este ca "niste trepte" 

      te-ai prins?

      vezi ca balustrada lipseste! 

      Pai domnu Lake sau Make recunoaște in spațiul public ca Domnul Sima ti-a dat bani sa îți pui dinții, ca ai dat-o in judecată pe Simona Tache pentru ca te-a criticat pentru calendarele cu angajatele ziarului Bursa îmbrăcate sumar și pentru ca Iordache a încasat bani ca membru in consiliu la societăți din patrimoniu sif 5. Ai 2 variante : recunoști ce ai făcut sau ștergi comentariul:)

    Mai Make, cine te-a invatat pe tine sa te dai apostrofat? Cine te-a invatat pe tine sa minti? Cine te-a invata pe tine sa te victimizezi atunci cand nu e cazul? Neamul nostru este un neam darz si mandru, onorabil. Noi nu acceptam sa folosim anumite lucruri care ni s au intamplat in istorie pentru scopuri marunte. Asa ca te rig sa ti revizuiesti atitudinea

    1. Mai baiete, cine te-a-nvatat pe tine sa ingiti in sec, fiind dirz si mindru este un dobitoc, indiferent de neam.

      Si cine te-a-nvatat pe tine sa fii obraznic cu cei in virsta este un nimeni.

      Hai, plimba ursu'! 

      Esti prost ca de obicei.

    Fercala este bine, Ciurezu la fel. Cu Lakis si Dragoi, om mai vedea ce s-o intampla. Ati vazut ca pe doamna Bica au prins-o si o aduc in țară să iși ispășească pedeapsa? Cine ar fi crezut asta vreodata, cand dansa era pe cai mari și se invartea in inalta societate care face cumparaturile la Paris, la Printemps?

    1. Make nu este evreu , el este un lingău . Dacă ii dai un leu lui Lake/ Make este in stare sa scrie ca pământul este pătrat

      Daca aveai si cealalta jumatate de cap, mai spuneai si de calendar, de fete semidezbracate si de Cristian Sima.

      Hai Make! daca tot veni vorba; ai recuperat ceva de la Sima? Ard de nerăbdare,.Acum sa_ti văd potența.

      Hei, zombi, a fost momeala si-ai muscat!

      Iti mai dau una: am diabet.

      De asta ce mai zici, mai zombi? 

      Deci nu ti se mai sciala. E moarta.

    Situația de la SIF 1 nu o vede eșalonul 1 din cauza eșalonului 2 iar eșalonul 2 nu o vede din cauza eșalonului 3. Asta pentru ca eșalonul 1 semnează , eșalonul 2 dictează eșalonul 3 supraveghează . Așa avem o megastructură de sute de politruci îmbuibați care vor aduce prăpădul și in asigurări și in piața și in pensii .

    1. Asta ca situatie obiectiva, dar mai e si situatia subiectiva a spagilor.

    Ce articol hoț! Exact ca hoțul din piața de capital: îi dai la gazetă cu speranța că se vor sătura de atâta mușcat de fund și vor renunța la bătălie! Băieți, nu vă lăsați intimidați! Când apar asemenea articole, loviți și mai tare, dați-i peste bot trabucistului, pardon, publicistului! Repliați-vă pe front, detonați în subterane, puneți-i sare pe limba de lemn a trabucistului, pardon, publicistului! Sancționați aspru fosilele care sponsorizează astfel de articole de cartier, băgați-le în neantul pieței și expuneți-le ca la piața neantului! Scrieți cu litere mari, ca să priceapă și gazetarii mici, că infractor nu e cel condamnat de instanța umană, ci cel condamnat de instanța morală! Avem mulți infractori în piața de capital încă necondamnați de instanța umană, dar recidiviști în fața instanței morale, care, jidănească ori nu, e la fel de intransigentă ca instanța supremă! Am impresia că primul infractor, care nu e încă prins în lațul justiției, dar trece de negustor cinstit, e unul care se dă turnător al infractorilor! Un torționar care și-a lăsat barbă ca să credem că e filosof și că nu umblă cu satârul, ci cu judecata ascuțită învelită în vorbe prost meșteșugite!

    1. Nenea de la 7.3., ...ia vezi comentariul 16. si inghite-ti-l pe al tau!

      Între prieteni (de același calibru) nu mă bag, domnule Make. Doar mă bucur de spectacol.

      N-am vorbit cu tine, tu nu esti ala de la 7.3. Du-te si musca-l!

      Hahahaaaa! Deci se verifica IPurile, da? Foarte bună constatare:)) Eu sunt, jur, doar că mobilitatea reclamă device uri adaptate, de asta probabil par altcineva.

      Valeu, am dat de unul mai slab ca mine la IT! Mataluta ar trebui sa ramii in casa chiar si dupa pandemie.

      Adica cum se verifica IP-urile?!

      Intreaba un copil, poate-ti explica ce prostii spui. 

      De esti tu acela, atunci inghite-ti comentariul de la 7.3.

      Si cere-ti scuze!  

      Acum, ca n-am mai sters nimic, vezi ceea ce ziceai ca n-ai vazut NICIODATA.  

      Inghite-ti-l! 

      Fii decent! 

      Cere-ti scuze!

      Am spus deja: eu între prieteni nu mă bag. Tu și Deep space go sooo way back, alea alea, că orice intervenție externă e de-a dreptul inoportuna. Așa că n-am să comentez deloc prieteneasca "judecată".

      Valeu!

      Iar am vorbit cu unul caruia ii lipseste o doaga!

      Alea alea... 

      Uneori gresdesti si tu, Make. Ca ala de la 7.3 se vedea de la o posta ca este un individ obscen si nu trebuie bagat in seama. Dar, vezi, asa-ti trebuie daca nu aplici Regulamentul si ii lasi pe toti idiotii sa trivializeze.

    Am citit articolul.

    Am citit opiniile. 

    impresia generala este ca autorul are clasa si se joaca, prin comparatie, cu niste handicapati, atat ca oameni reali, din piata si din institutia supravegherii, cat si ca postaci, daca nu sunt unii si aceiasi.

    Spectacolul are o nuanta de sadism, dar inteleg ca, de fapt, victimele detin puterea si articolul pare corect. Nu-i usor desi pare o joaca. 

    1. Daaaaa. Mare clasă ce are domnul Make. Se distinge de la mare depărtare, în orice frază pe care o scrie (dacă înțelegi ce vreau să zic, postac anonim ca și mine ce ești:)).

      Din admirație se strâng toți acești cititori, ca mine și ca tine, să comenteze articolele lui. Din profundă și sinceră admirație. Să-l susținem în "joaca grea", care abia se încinge.  

      A maturat cu voi pe jos.

      Nu, mi-am aratat dragostea.

      In viata de toate zilele, zombi nu mi-ar trece pragul.

      Ca ziarist, le-am cautat in coarne fiecaruia, dindu-le ce meritau - a venit Mos Craciun, baieti! 

    Make este certat, din nou, cu gramatica românească; nu se spune/scrie "in ocazia AGEA ......." ci " cu ocazia ......".

    Ce sa mai spunem despre nefolosirea lui i din a in interiorul cuvântului (cică așa vrea mușchii lui, ce dacă Academia Română a hotărât așa, ce are Make cu Prefectura? 

    1. Imi amintesti de ala care n-a dormit toata noaptea, pentru ca nu s-a hotarit daca sa puna plapuma peste barba sau sa o puna sub barba.

      Prietene, nu am nici o pretentie ca as fi vreo autoritate in materie de limba romana, dar tu imi repeti aceeasi prostie de vreo doi ani. 

      "Cu ocazia" inseamna conditia, adica fara ocazie, nu s-ar fi putut; "in ocazie", inseamna unde si cind. 

      Nu este nimic gresit. 

      Da-mi titlul poeziei din care iti reproduc urmatoarele trei versuri: 

      "Cest barbat, pe care patria plânge în durere vie, 

      Prin virtute și dreptate fu a ei apărători 

      Ș-azi vă lasă-n moștenire o prea sântă avuție." 

      Este "În ocazia morței Logofăt Alexandru Ghica" de Gheorghe Asachi. 

      Asta asa, ca bobirnac. 

      Mai vrei unul? 

      Exista mai multi oameni de cultura care, ca si mine, nu s-au impacat cu prostia Academiei Romane, dar nu exista nimeni care sa accepte ca poti incepe o paranteza si sa nu o termini - ia uita-te la ultima ta fraza!

      La buna vedere, piticule! 

      Mai convins logofăt Make!.

      Dacă ești si trăiești în vremea lui Asachi, e clar. Gramatica ta a înțepenit.

      Hai, sanchi cu Asachi. 

      "Mai convins"....

      E trist... 

      Ce dracu' face Ministerul Educatiei? 

      Cum le da astora drumul pe teava?! 

      "Hai, sanchi cu Asachi" 

      Te-ai caznit mult? 

      Mama ta stie?

      Asta cu "sanchi" si cu "mai convins" este acelasi cu ala care zice ca esti certat cu gramatica?

      Culmea! 

      Asa arata Romania "culta"!

    Avem un val de singe prospat, ura si dorinte de imbogatire rapida refulate in toate comentariile anti-MAKE.

    Aceasta turma flaminda de bani uita de ce exista justitia si uita ca exista o ordine in tot si in toate.  

    Haos generat de Lakei si Dragoiani sa faca ei burta mare de mici si prostii de investitori la gratare. 

    Am sa zic si despre ASF, cloaca plina de Mangalitze, pute-n ceruri de coruptie ! 

    C-o facu fercale ciureze nu stiu dar sa scrie toti ceea ce e drept.... Nu avem judecatori ce stau corect, s-au indoit, de la Vintu, de la Base, de la toate cele animale penale ce au populat scena politicii nationale. 

    Nu ramine decit sa vina inc-o revolutie dar de data la asta la CONSTITUTIE !!!  

    1. Make este un lingău care l-a propulsat pe Iordache in consilii ale societăților din patrimoniu sif 5. Cu o fițuica de ziar cum este bursa, nu vei schimba legea nenea Lake sau Make

      Vei câștiga enorm din publicitate in perioada următoare . wa it and see. Watch and learn

      Singe proaspat stricat.

      Sânge bătrân de lingău

      Singe la tava.

     De ce nu mai spune nimic presa despre uciderea celor 3 paznici ai societatii FIROS SA- controlata de SIF Muntenia? In mai putin de un an( 13 august 2017-16 iulie 2018) au fost asasinate 3 persone in conditii extrem de misterioase.  Mai intai doi dintre paznici ai societatii  au fost otraviti, aruncati de la etaj si infasurati in folie de plastic. La nici un an distanta alta victima, alt cadavru ascuns in beciul aceleiasi societati, gasit la o luna distanta dupa ce s a reclamat disparitia si dupa ce ancetatorii au perchezitionat initial incinta societatii.Cum a evoluat ancheta? Cine este autorul si care a fost mobilul crimelor? Ce au vazut acesti oameni acolo de au fost omorati? S a putut stabili o legatura intre aceste crime odioase si activitatea firmei Firos? S a facut o ancheta interna? Directorul general al societatii este un apropiat al lui Bogdan Dragoi. Bogdan Dragoi este membru in CA la societatea Firos SA , iar sotia directorului general face PR pentru SIF 1, SIF 4, SAI Muntenia. Cum de se pot petrece astfel de intamplari terifiante, scandaluri, acuzatii, arestari, crime, in jurul acestor oameni onorabili?

    1. Lucrurile astea sunt infinit mai grave decat concertarea!!!

      Normal! Și în loc să găsim criminalii, noi stăm p-aci și dezbatem concertarea asta stupidă. Păi ce mai contează concertarea, în comparație cu viețile unor oameni???

      Corect!

    "În gaşcă, printre lideri figurează şi o doamnă rafinată ......" da-da-da, foaaaarte rafinată. Mirobolant de rafinată! Spumos dom'le, spumos!

    E tare mișto când doamna rafinată e confundată cu altă doamnă! Domnu' Make, nu aveți scule de detecție prea bune! Mai lucrați la dotarea tehnologică, psihologică și ontologică! V-ați cam ramolit! Ce să-i faci, vine o vreme când ți se fleșcăiește rațiunea și moțiunea! Mai bine v-ați odihni puțin că poate declanșează Lakis jihadul și n-or să vă țină izmenele...

    1. Depre ce jihad vorbesti, dementule? Nu trebuie lasati nebunii sa comenteze, sa ameninte pe aici! Trebuie cenzurate anumite opinii . Sa se duca sa comenteze in alte parti ! De ce nu comenteaza nemultumitii astia la alte publicatii? Pentru ca li se cere adresa de mail si alte date de identificare?

      Tu de unde stii despre ce domna e vorba? Ai fost tu in mintea omului sa stii la cine s a gandit cand a scris? Vorbesti ca sa nu adormi !

      Cel mai dement e unul care amenința ASF-ul cu mascații, cu DNA-ul cu săptămâni în urmă. Ăștia care îl susțineți sunteți la fel de sănătoși mintal ca și el! Ce vă mai place să îi înjurați pe Lakis, pe Drăgoi, dar sunteți ca niște pițigoi; când vă lovește ceva strigați pe două voci! Vai de ciripitul vostru!

      Lakis si Dragoi au fost injurati?

      Unde, cand? 

      DeepSpace esti certat cu adevarul, nu accepti realitatea si ai probleme si cu creierul. Cand spui ca Lakis declanseaza jihadul, asta este o amenintare terorista care trebuie raportata la Politie. 

      Tot asa si folosirea cuvantului jidan, mai sus.

      Esti chiar Najib el Lakis, nemernicule?! 

      Ha, ha, ha! Auziți, lume, ăștia văd acum amenințări teroriste! E clar că delirați, băieți! Dacă zice unul prin comentarii că poate începe războiul, voi ați și înțeles că începe Al Treilea Război Mondial! Sunteți praf, mă, pițigoilor! Vă tot răsculați cu idei crețe și vine peste voi jandarmeria... Hai, mai ciripiți pe trei voci!

      Lakis, taci ca ti-o iei peste bot! Aici e Bucuresti, Romania!

      Omule , tu nu vezi comentariul de mai sus cu niște paznicii morți!!?? Am căutat și eu pe internat și am găsit informația in mai toate publicațiile . Nu au fost găsiți criminalii!!! Cum sa nu iei in serios amenințările in acest context??? Presa vorbește despre infracțiuni economice grave, delapidări , jafuri, terorism, crime. In acest context ți se pare așa inocenta amenințarea cu Jihadul? Sunt oripilat!

      Ce mai cauți aici? Există momente când ne amuzam. Există momente când ne încruntam/iritam. Dar exista și momente când ne compromitem efectiv în anumite contexte. Deci hai să ne vedem de treabă, we simply can't handle their truth:)). Soare și cer senin să fie!

      Ohoho, voi stiti si engleza!

      Ce engleză, mă? Habar nu am, am folosit google translate.

      Hai ca Make v-a dat stingerea! Uscheala, golanilor!

      Make / Lake și-a dat singur stingerea atât a lui cât și a ziarului numit fițuica Bursa

      Mai COVID, mai microbule ai citit articolul care a apărut ieri de dimineața și după 35 de ore încă mai comentezi! Du te la control ca ai febra și ai o stare generală proasta. Articolul are 148 de comentarii și încă mai simți nevoia sa comentezi. Nu ți e clar ca are succes articolul ca altfel nu scria nici dracu aici erau 0 comentarii . Toți criticati și înjurați dar va uitați aici tota ziua, de 35 de ore stați toți cu ochii amintiți aici, microbilor !

    Va rugam mult sa faceți niște articole despre Doros și SIF Moldova. Și el umbla cu arogante, furăciuni și falsuri. Și a falsificat pana și diploma . Scrieti ceva și de el sa comenteze și acționarii SIF Moldova, au si ei multe de spus .E la fel de corupt ca Drăgoi și Fratila asta .. Toată zona Moldovei știe..Îmi place ce articole face Dl Make despre SIF Banat Crișana , SIF Transilvania , SIF Oltenia , dar sa își îndrepte atenția și asupra noastră. Doros ne fura banii și face arogante cu noi pe banii nostri.Va mulțumesc anticipat!

    1. Apreciez acest îndemn la noi calomnii executate prompt de nenea Make. A devenit evident că nenea Make e călăul de serviciu, executantul cel mai docil al comenzilor de porcăire a unor adversari ai sponsorilor sau al unor măscărici care, neputând lovi ei înșiși, le cer altora să se înjosească prin articole denigratoare. Acești infractori din presă trebuie demascați și nu încurajați!

      Mars la cotet, huliganule!

      Despre ce adversari și sponsori vorbești ? Iar inventezi? Nu e limpede ca omul care a scris mesajul e un acționar mic ,ce comenzi sa dea el? Își spune și omul pasul.. Presa trebuie sa semnaleze nereguli, sa și critice sa și comnenteze, sa facă analize nu sa relateze ad litteram ce spune unul sau altul pe la conferințe sau sa facă știri din niște Comunicate. Dacă se limitează presa la a face știri din Comunicate atunci totul e roz . Jurnalistii care critica sunt infractori ???De ce ? Ca pot sa facă asta?Sa îți fie rusine pentru acest comentariu. Tu de fapt ții partea infractorilor

      Toate SIF urile au fost sponsori ai acestui ziar . Daca oamenii ăștia semnalează tot felul de încălcări ale legii care ii vizează pe sponsorii lor , înseamnă cu nu o fac pentru bani . E logic ca pierd bani! O fac din convingere ca ceea ce spun este corect și tocmai acest lucru ma face sa am încredere totala in ceea citesc aici. Nu pot sa am încredere in ceea ce spune unul care îl lingușește pe cel care plătește. Sunteți obișnuiți sa Închideți gura unora și altora cu niște mărunțiș ..

      Remarc comentariile tale de ieri, din timpul zilei, când le spuneai "nebunilor" că după 35 de ore de la apariția articolului încă stock-ăresc site-ul Bursa și comentează. Le spuneai ceva de genul "get a life, loserilor". Coa', vezi ca tu ești comentacul-obsedatul-sef după închiderea sesiunii, ai cele mai multe intervenții, la toate orele posibile și imposibile. Doar ca să știi.

      Pentru că este înduioșător de naiv comentariul tău legat de sponsorizări și convingeri, n-o să-ți frâng inima dându-ti câteva detalii legate de acest subiect. Îi las pe cei de la SIF3 să-și finalizeze auditul intern și să publice ei date, atât din facturi interne cât și din facturile de prestări servicii ale companiilor afiliate. Și sunt convins că va urma o astfel de expertiză și la SIF5, deși probabil va fi mai puțin impresionantă ca prima. Putem discuta după, dacă supraviețuiești dezamăgirii, despre verticalitate gratuită și subvenții dezinteresate:).

      Huo! Huooooo! Golanule! Huliganule! Să vină minerii sa vă disciplineze! Sau Jandarmeria sa vă bată bine, 'rați ai dracu' de progresisti!

      (Nu mă lovi cu cuvinte, nenea, sunt de partea ta, vorbeam cu DeepSpace de mai sus. Am încercat doar să-ți fac și eu galerie. Săr'na mult!) 

      Pai sigur ca intru. In cazul meu e legitim, am afirmat de mai multe ori ca imi place ziarul Bursa si cred in tot ce se scrie aici.Daca nu mi ar placea atunci nu asi intra deloc.

    V-as ruga tare mult sa faceti niste articole despre Ciurezu si arogantele lui, mai ales despre creditul de 30 mil. lei pentru dividende. Mie mi se pare ca trebuie sa investigati serios acest imprumut. Ascunde multe si sigur nu sunt chestii curate! De ce s-a declarat dividend daca nu erau bani? Cine profita de pe urma imprumutului urias luat de Ciurezu si gasca? Nu cumva au luat imprumut ca sa treaca banii din buzunarul SIF in buzunarul lor si sa puna SIF-ul pe butuci? Scrieti un articol mare despre aceasta manevra sa comenteze si actionarii SIF Oltenia ca au sigur ceva de spus! Toata zona Olteniei stie de acest Ciurezu si ce ii poate pielea. Imi place ce articole face Dl Make despre alte SIFuri, dar trebuie sa-si indrepte atentia si spre SIF Oltenia. Ciurezu face multe arogante pe banii SIF Oltenia si ai actionarilor! Sa stiti! Va multumesc anticipat!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb