Asociaţia Acţionarilor Privaţi din Fondul Proprietatea propune găsirea de soluţii Ministerului Finanţelor şi ANRP

F.A.
Piaţa de Capital / 27 septembrie 2010

Asociaţia Acţionarilor Privaţi din Fondul Proprietatea avertizează Ministerul Finanţelor precum şi ANRP-Autoritatea pentru Restituirea Proprietăţilor asupra riscului de a fi acţionate în instanţă de către mai mulţi petenţi care au subscris în luna septembrie pentru despăgubirea în acţiuni la Fondul Proprietatea, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Aceştia au sesizat asociaţia că sunt întârziaţi cu soluţionarea cererilor, cu consecinţa depăşirii datei de referinţă (27 sept. 2010) pentru înregistrarea în Registrul Acţionarilor FP, fapt ce i-ar impiedica să beneficieze de plata dividendelor.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. asociatia actionarilor minoritari condusa de dl.Murgu e singura noastra speranta impotriva tergiversarilor si samsarilor ce misuna precum hienele pe holurile ANRP, cu acordul evident al conducerii, in incercarea sa ne cumpere pe nimic dosarele sau actiunile (toti functionarii institutiei de la mic la mare, fac trafic cu dosare). RUSINE dna presedinte Crinuta Dumitrean, ca pastoresti aceasta mafie in loc sa ne solutionezi macar toate cererile de conversie depuse pina pe 27 sept. RUSINE EMIL BOC, ca nu faci ordine in aceasta institutie direct subordonata premierului ! PROPUN SA NE REPREZINTE ASOCIATIA IN INSTANTA, IMPOTRIVA ANRP si guvernului, ca sa avem mai multa forta macar de acum incepand...

    1. S-a degradat situatia luna de luna, de cand a preluat dsra Dumitrean, apropiata PDistului sef Ionel Oltean conducerea ANRP- Autoritatea ptr Restituirea Proprietatilor s-a transformat practic sub actuala conducere, in taraba de dosare de despagubire ptr samsari si speculatorii fondului. Iar prin lipsa unei reactii, guvernul e complice la aceasta specula ordinara. Halal stat de drept avem... sute de petenti indreptatiti au fost lasati de catre ANRP deliberat pe dinafara platii dividendelor datorita tergiversarii dosarelor, ptr a-i determina sa le vinda samsarilor...Honorius Prigoana si o pleiada de parlamentari imbuibati din PD, vin zilnic pe la conducerea institutiei ptr nitel de trafic de influenta sau sa mai cumpere niste dosare de la proprietarii impinsi la disperare de aminari. Invit reporterii sa vina zilnic sa-i pozeze cum intra in cladire direct la sefa pretioasa..

      eu m-am inscris online in asociatie pe pagina lor de net (aafp.ro) si m-au ajutat apoi f. mult, cu informatii pretioase pe care functionarii ANRP coplesiti ori rau voitori, au refuzat sa mi le dea .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb