Asociaţia Brokerilor premiază campionii pieţei de capital

I.L.M.
Miscellanea / 28 noiembrie 2019

Asociaţia Brokerilor premiază campionii pieţei de capital

Asociaţia Brokerilor a premiat miercuri, în cadrul "Galei Premiilor Pieţei de Capital 2019 - România, Piaţă Emergentă", performanţele companiilor listate la Bursa de Valori Bucureşti şi personalităţile care au contribuit la dezvoltarea pieţei de capital prin viziunea şi efortul lor.

Anul acesta, a avut loc cea de a XVIII-a ediţie a Galei, eveniment precedat de numirea bursei româneşti drept piaţă emergentă secundară, de furnizorul global de indici FTSE Russell. Până la data de 26 septembrie a acestui an ţara noastră deţinea statutul de piaţă de frontieră.

Comunitatea brokerilor a premiat companiile care prin iniţiativele lansate au dus la transformarea pieţei pe baza datelor statistice publicate de Bursa de Valori Bucureşti.

Companiile premiate au fost BANCA TRANSILVANIA S.A., pe piaţa reglementată, pentru cea mai mare valoare a tranzacţiilor, OMV PETROM S.A, pentru cel mai mare volum al tranzacţiilor, NUCLEARELECTRICA S.A. pentru cea mai bună performanţă a acţiunilor din structura indicelui BET. Cel mai bun randament al dividendului de pe piaţa reglementată a aparţinut ALUMIL ROM INDUSTRY S.A.

S.I.F. OLTENIA S.A. a primit premiul pentru cea mai mare valoare a tranzacţiilor, categoria S.I.F. Din aceaşi categorie, S.I.F. TRANSILVANIA S.A. a primit premiul pentru cea mai bună performanţă a acţiunilor. Premiul pentru cea mai mare valoare a tranzacţiilor a pieţei AeRO a mers la BITTNET SYSTEMS S.A.

La această categorie au fost premiate şi companii care au avut iniţiativa de listare a obligaţiunilor corporative pe piaţa reglementată şi pe sistemul multilateral de tranzacţionare al bursei româneşti. Primul premiu acordat a aparţinut ALPHA BANK ROMANIA S.A., pe piaţa reglementată a B.V.B., iar IDEA BANK S.A. şi BITTNET SYSTEMS S.A., pe piaţa AeRO

Premiile de onoare "ROMÂNIA - PIAŢĂ EMERGENTĂ" au fost acordate anumitor personalităţi. Din cadrul Bursei de Valori Bucureşti au fost premiaţi Adrian Tănase, director general şi Alin Barbu, director general Adjunct.

Silvia Buicănescu, directorul general, Ionuţ Manole, directorul general adjunct şi Paul Dogaru, directorul Operaţiuni Registru, de la Depozitarul Central au fost şi ei premiaţi.

Fostul vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, Mircea Ursache, Roxana Avram, directorul Direcţiei de Monitorizare a Infrastructurilor Pieţei Financiare şi a Plăţilor a Băncii Naţionale a Românie, au primit şi ei câte un premiu, la fel şi directorul general al OPCOM, Victor Ionescu şi Ionuţ Bohâlţeanu, partener al BOHÂLŢEANU ŞI ASOCIAŢII.

Atmosfera a fost întreţinută de cântăreaţa Alexandra Uşurelu. Evenimentul a avut loc cu susţinerea Bursei de Valori Bucureşti şi a Băncii Transilvania, a Depozitarului Central, Alpha Bank Romania, Romgaz, S.I.F. Oltenia şi SIF Transilvania, parteneri ai Galei.

Ziarul BURSA a fost partenerul media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb