"Asseco" Polonia este interesată de "Siveco" România

Nataşa Negru
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 august 2008

"Asseco" Polonia este interesată de achiziţia "Siveco" Româ-nia, una dintre cele mai mari companii de pe piaţa românească de IT, potrivit "Warsaw Business Journal". Adam Góral, preşedintele "Asseco" Polonia, a declarat: "Suntem cu adevărat interesaţi de această companie. Siveco este o companie bună, aşa încât o astfel de tranzacţie ne va întări poziţia în regiune, mai ales că Asseco Europa de Sud Est este deja o firmă puternică, gata să fie listată la Bursă".

Chiar dacă această tranzacţie poate fi una destul de costisitoare pentru "Asseco", analiştii citaţi de "Warsaw Business Journal" consideră că achiziţia unei astfel de companii este profitabilă, mai ales că România este o ţară recent intrată în Uniunea Europeană şi trebuie să investească în noile tehnologii.

Anca Crahmaliuc, marketing & communication manager al "Siveco" România, ne-a declarat că îşi rezervă dreptul de a nu comenta declaraţiile pe care le fac alte organizaţii, "inclusiv despre noi sau despre intenţiile lor în privinţa noas-tră". Domnia sa a adăugat că, pentru moment, nu există nicio discuţie avansată pentru concretizarea unor astfel de demersuri.

În acelaşi timp, reprezentantul companiei româneşti este de părere că, prin performanţele şi potenţialul său, "Siveco" este de departe cea mai atractivă companie de software de pe piaţă.

Anca Crahmaliuc a mai spus: "Această poziţie explică dorinţa multor companii mari de a stabili parteneriate cu Siveco Româ-nia şi numeroasele oferte pe care le primesc acţionarii companiei. Însă, singurii autorizaţi să vorbească despre aceste oferte sunt acţionarii companiei".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb