Astăzi are loc ultimul termen în procesul privind extrădarea Elenei Udrea din Bulgaria

G.D.
Miscellanea / 10 iunie 2022

Astăzi are loc ultimul termen în procesul privind extrădarea Elenei Udrea din Bulgaria

Ultimul termen al procesului privind extrădarea din Bulgaria a fostului ministru al Turismului Elena Udrea, care are de executat în România o condamnare de 6 ani de închisoare, se va desfăşura astăzi la Curtea de Apel din Sofia, informează Agerpres.

La începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fugit din România, înainte ca Instanţa supremă să confirme condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul ''Gala Bute''.

Pe 7 aprilie, Udrea a fost prinsă de poliţia de frontieră din Bulgaria, în timp ce încerca să treacă în Grecia cu un autoturism pe la punctul de trecere Kulata.

La mijlocul lunii aprilie, tribunalul districtual din Blagoevgrad a aprobat punerea în executare a mandatului european emis pe numele ei şi extrădarea în România.

Elena Udrea a atacat acest verdict la Curtea de Apel din Sofia.

La termenul trecut al procesului, miercuri, avocaţii Elenei Udrea au făcut cereri suplimentare către magistraţii bulgari, solicitând audierea expertului Corneliu Liviu Popescu şi a martorei Ingrid Mocanu, prezentă în sala de judecată. De asemenea, avocaţii au solicitat poziţia unui expert în drept constituţional din România.

După audiere, judecătorii de la Sofia au anunţat că s-a clarificat tot ce era necesar, iar astăzi, 10 iunie, avocaţii şi Parchetul vor ţine pledoariile pe fondul cauzei, după care instanţa va lua o decizie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. DAA , DE CE SA RAMANA PEDEAPSA LA CEI 6 ANI DE INCHISOARE ??? CA DOAR '''''' A FUGIT '''''' DIN TARA , SPECIAL CA SA SCAPE DE EA !!! DACA FUGEAM EU , S-AU TU , S-AU ALA , S-AU ALA , NE MAI ADAUGAU NISTE ANI IN PLUS , PENTRU '''''' SABOTAJ , REA - VOINTA , EVITAREA EXECUTARII SENTINTEI , etc , etc !!! '''''''. DE CE SA FIE TOCMAI EA , MAI CU MOT ??? VREO 10 - 12 ANISORI LA ZI , N-ARE CE SA-I STRICE !!!!!!!!!!!!!!! ORICUM , AR FI PUTINI , FATA DE CE MERITA !!! SA VINA FISCUL , SI S-O LASE IN CHILOTI DE TABLA , ASTA , AFARA DE INCHISOARE !!! SI , INCA CEVA : SA NU AIBA REGIM PRIVILEGIAT , SA FIE INCHISA LA COMUN , CU TIGANCILE , SA LE SPELE LA ALEA CIORAPII SI CHILOTII , SA LE DEA DIN MANCAREA EI , CA SA NU FIE CALCATA IN PICIOARE , SI TOT AR FI PREA PUTIN , FATA DE CE MERITA !!!!!!!!!!!!! DOAMNE , DA-O PE MANA MEA !!!!!!!!! POT SA FIU EU , TEMNICERUL ???????????????????

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb