Astăzi este Ziua Porţilor Deschise la ASEBUSS

C.I.
Media-Advertising / 19 mai 2011

Institutul de Administraţie Publică şi a Afacerilor Bucureşti - ASEBUSS organizează astăzi Ziua Porţilor Deschise. Evenimentul este adresat candidaţilor interesaţi să se înscrie în cadrul programului Executive MBA de anul aces-ta. Ziua Porţilor Deschise este un eveniment organizat în fiecare an, cu scopul de a familiariza candidaţii ASEBUSS cu programul de Executive MBA, care cuprinde toate disciplinele de bază ale unui program MBA, fiind un program de management general adresat persoanelor cu funcţii de conducere ce doresc să îşi dezvolte cariera în domeniul afacerilor. EMBA are ca obiectiv principal pregătirea de manageri globali prin furnizarea conceptelor economice şi a instrumentelor de lucru necesare pentru a face faţă provocărilor tranziţiei la economia de piaţă, în contextul integrării în UE şi al globalizării.

Invitatul special al Zilei Porţilor Deschise este Profesor Rodney Alsup - Senior Associate Dean KSU şi directorul American al programului Executive MBA al ASEBUSS. Ziua Porţilor Deschise le va facilita totodată candidaţilor întîlnirea cu studenţi şi absolvenţi ai programului EMBA.

Programul durează 2 ani de zile şi se desfăşoară în limba engleză. Cursurile au loc o dată pe săptămînă, alternativ vineri sau sîmbătă. Un punct forte îl constituie organizarea unor perioade compacte de studiu numite săptămîni rezidenţiale, în care predau echipe de profesori americani. Din 2003, trei săptămîni rezidenţiale se desfăşoară în România, iar ultima în luna aprilie a anului II de studiu are loc în Atlanta.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb