Atac armat în Olanda: Trei persoane au fost ucise

V.D.
Internaţional / 18 martie 2019

Sursa foto: Twitter-

Sursa foto: Twitter-

Actualizare - Jan van Zanen, primarul din Utrecht, a anunţat că cel puţin trei persoane au murit în atacul dintr-un tramvai din oraş şi alte nouă au fost rănite, scrie The Guardian.

Presa din Olanda a publicat imagini cu un cadavru pe asfalt, iar reporterii au informat că cel puţin 20 de persoane au fost internate.

L.A.

------

Poliţia din Utrecht a publicat o imagine de la camerele de supraveghere cu principalul suspect, un turc pe nume Gokmen Tanis, în vârstă de 37 de ani şi a avertizat oamenii să nu îl abordeze dar să anunţe autorităţile dacă îl văd.

L.A.

--------

Actualizare - Un bărbat de 37 de ani, de naţionalitate turcă, este căutat de poliţia olandeză, fiind considerat principalul suspect în atacul armat de la Utrecht, soldat cu moartea unei persoane şi cu rănirea altora.

Poliţia germană a anunţat astăzi că şi-a intensificat supravegherea la frontiera cu Olanda şi că se află în căutarea autorului atacului armat de la Utrecht, relatează The Associated Press.

Un purtător de cuvânt al poliţiei federale germane din landul Renania de Nord-Westfalia, Heinrich Onstein, a declarat astăzi pentru AP că numărul poliţiştilor a fost suplimentat nu doar pe principalele autorstrăzi, ci şi în puncte de trecere a frontierei mai puţin importante şi în cele feroviare.

---------

Actualizare - În Utrecht au fost focuri de armă în mai multe locuri", a spus Pieter-Jaap Aalbersberg, şeful Agenţiei olandeze de antitero în cadrul unei conferinţede presă, transmite Reuters.

"Multe lucruri nu sunt clare în acest moment şi autorităţile locale lucrează pentru a stabili faptele", a mai declarat acesta, care a refuzat să comenteze numărul răniţilor şi starea acestora.

---------

Actualizare - Poliţia, care a sfătuit şcolile să-şi închidă uşile, nu a exclus posibilitatea existenţei mai multor atacatori, transmite AFP.

--------

Autorităţile olandeze bănuiesc că cel puţin o persoană a fost ucisă în timpul unui incident armat produs luni într-un tramvai în oraşul Utrecht, a anunţat o purtătoare de cuvânt a poliţiei olandeze, citată de Reuters.

Separat, postul de televiziune public olandez NOS a informat că un aşternut alb a fost pus peste corpul unei persoane lângă tramvaiul în care a avut loc incidentul.

Guvernul olandez a ridicat nivelul de ameninţare teroristă la maxim în Utrecht.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb