Atos România a semnat un contract de 1,2 milioane de euro cu NATO

F.D.
Companii / 13 iulie 2022

Atos România a semnat un contract de 1,2 milioane de euro cu NATO

Atos România a semnat un contract de 1,2 milioane de euro cu Agenţia NATO de Comunicaţii şi Informaţii (Agenţia NCI) pentru a instala şi configura capabilităţi şi sisteme de securitate cibernetică esenţiale în 22 de site-uri NATO, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Grupul Atos îşi va pune expertiza în slujba NATO pentru a menţine capacitatea alianţei de a-şi apăra şi proteja infrastructura. Atos are, totodată, o colaborare îndelungată cu agenţia NATO NCI, furnizând servicii de inginerie profesionale pentru proiectarea, implementarea şi configurarea infrastructurii esenţiale de misiune securizată cibernetic, în diferite proiecte care acoperă o gamă largă de site-uri internaţionale NATO.

Agenţia NCI a anunţat la începutul acestui an că vizează îmbunătăţirea managementului central a două sisteme de securitate cibernetică: sistemul de protecţie/detecţie a intruziunilor în reţea (NIPS) şi sistemul de captură completă a pachetelor (FPC).

Cele două sisteme conlucrează pentru a permite Centrului de securitate cibernetică NATO, care face parte din Agenţia NCI, să monitorizeze reţelele NATO pentru ameninţări şi să semnaleze probleme importante de securitate cibernetică. NIPS foloseşte recunoaşterea modelelor pentru a alerta agenţia cu privire la traficul neobişnuit pe reţelele NATO, în timp ce FPC înregistrează continuu toată activitatea reţelei şi este o sursă primară de informaţii în sprijinul activităţilor de răspuns la incident. Colaborarea actuală cu Atos acoperă modernizarea celor două sisteme cheie, reprezentând faza finală a proiectului.

"Pe măsură ce peisajul ameninţărilor cibernetice continuă să se intensifice cu o multitudine de noi ameninţări digitale, Atos este încântat să sprijine NATO în actualizarea tehnologiilor sale de securitate cibernetică pentru a asigura cea mai bună linie de apărare, protejând în cele din urmă interesele alianţei militare interguvernamentale", a spus Cyril Dujardin, SVP, Head of Digital Security and Deputy Head of Big Data & Security în cadrul Atos.

Scopul acestui proiect este de a finaliza implementările cel târziu în primul trimestru al anului 2023, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb