ATSE acuză Romatsa că a numit controlor de trafic aerian un fost şef de service auto

A.P.
Miscellanea / 9 iulie 2020

ATSE acuză Romatsa că a numit controlor de trafic aerian un fost şef de service auto

Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR) îl acuză pe actualul director ROMATSA, Valentin Cimpuieru, că l-a numit la începutul lunii iulie în funcţia de Director de Dezvoltare pe Florentin Adrian Ulmeanu, în prezent şef al Direcţiei Regionale Bucureşti, despre care susţin că este fost manager de salon de înfrumuseţare şi şef de service auto, potrivit G4media.

Surse din Romatsa au declarat pentru G4Media.ro că Ulmeanu (PNL) ar fi omul fostului director general, Aleodor Frâncu, fiind susţinut puternic de senatoarea PNL Alina Gorghiu şi Antonel Tănase.

"Referitor la aceasta informaţie pe surse precizez ca este falsă. Nu am avut nicio susţinere, nici puternică, nici mai puţin puternică, pentru nicio funcţie de director. Nu cunosc împrejurările numirii despre care vorbiţi in articol", a declarat Alina Gorghiu pentru G4Media.ro.

"Avem o problemă majoră financiară din cauză că nu avem zboruri. Acest domn va ajunge la un salariu de 40 de mii de lei în noua funcţie", au mai declarat pentru G4Media.ro surse din sistem.

"(...) Când toată aviaţia civilă este în pericol la nivel mondial, iar controlorii de trafic aerian fac sacrificii financiare pentru a supravieţui, probabil domnul Ulmeanu este singurul caz din domeniu cu o creştere salarială de 400% în perioadă de criză. La fel ca toate structurile cândva eficiente şi prospere din România, a venit şi rândul ROMATSEI să fie căpuşată şi distrusă de infiltraţiile politice, ghidate doar de interese personale, de lăcomie şi de ignoranţă", se arată în comunicatul Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România.

Potrivit CV-ului lui Ulmeanu Florentin Adrian publicat pe site-ul Romatsa, acesta declară că în perioada 2014 - 2017 a fost administratorul service-ului auto CICLOP iar între 2009 şi 2012 a fost director general la El Studio Management SRL, descrisă drept "reprezentanţă naţională în domeniul medical şi de înfrumuseţare". Între 2006 şi 2007, Ulmeanu a fost administrator special la SC Famos SA, companie specializată în producţia de seringi.

Noul director de Dezvoltare de la Romatsa a terminat Universitatea Politehnică Bucureşti.

O parte a comunicatului Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România este redat mai jos:

"Şcoala vieţii este atât de bine privită de puterea politică, încât nici ROMATSA nu a scăpat de o asemenea blagoslovire în conducerea executivă. Cu o experienţă profesională multilaterală în diverse domenii (conform CV-ului de pe pagina web ROMATSA, care a stat la baza promovării în funcţie) ca producerea de seringi, saloanele de înfrumuseţare sau reparaţiile auto, dobândită în paralel cu un job full-time de metrolog la unitatea de la Otopeni (cu excepţia perioadelor de concediu pentru creştere copil), domnul Florentin Ulmeanu a fost considerat cel mai potrivit om din cei 1600 de salariaţi să ocupe postul de director al Direcţiei Regionale Bucureşti.

Dacă un ospătar sau un patron de pompe funebre poate fi manager de spital, de ce nu poate un manager de salon de înfrumuseţare să fie şef peste controlori de trafic aerian? Nu putem să nu observăm că pe lângă şcoala vieţii, ce mai au cei trei în comun este apartenenţa la un partid politic.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. specialistii pnl-ului........urmasii celor 15.000 specialisti ai cdr-ului....sau poate astia erau si atunci?......

    Mai trebuie sa puna mecanicii auto controlori de trafic si e gata tot ansamblul

    1. Ansamblul era deja...un mutalau presedinte de tara, un somer PM si un speculator ministru de finante...liderii PNDL isi dau (si il cad cu media 3,50) bacalaureatul la 42 de ani:-)

      mai sunt multe ministere conduse de genii PNL toti plini de bunavointa, grija fata de cetateni si dornici sa-si refaca stocul de marafeti de care au fost privati o buna perioada de timp

      sunt atat de preocupati de binele tarii incat nu mai au timp pentru notiuni abstarcte cum ar competenta intr-un domeniu 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb