Atu Tech dublează spaţiul de depozitare şi mută businessul într-o nouă locaţie

G.D.
Companii / 25 octombrie 2022

Atu Tech dublează spaţiul de depozitare şi mută businessul într-o nouă locaţie

Atu Tech (a2t.ro) finalizează o investiţie de peste 1 milion de euro, în urma căreia dublează spaţiul de depozitare a produselor şi mută sediul companiei într-o locaţie uşor accesibilă din Sibiu, pe platforma industrială Independenţa, conform unui comunicat remis redacţiei. Investiţia face parte din strategia de susţinere a creşterii business-ului Atu Tech în contextul cererii ridicate de produse de securitate la nivelul pieţei.

"Decizia de extindere a spaţiului comercial şi mutarea într-o nouă locaţie sunt dublate de majorarea numărului de salariaţi şi de extinderea gamei de produse. Obiectivul final a fost să generăm capacităţi de stocare pentru articole cât mai diverse din principalele categorii de interes, precum supraveghere video, automatizare porţi, sisteme smart home, sisteme de alarmă sau incendiu şi să putem dezvolta rapid noi linii de business, precum noua gamă de sisteme fotovoltaice. Odată cu lansarea noii categorii am adus în piaţă echipamente de la cele mai cunoscute branduri de sisteme fotovoltaice, precum: Afore, Growatt, HUAWEI, Canadian Solar, Longi, Trina Vertex şi multe altele", spune Sorin Felea, director Atu Tech, menţionând că noua investiţie este menită să ducă business-ul la un alt nivel.

Potrivit sursei citate, noua locaţie şi noul spaţiu de depozitare permit şi creşterea stocurilor cu 50%, lucru care, pentru clienţi, presupune livrarea mai rapidă a produselor comandate de pe a2t.ro.

AtuTech a investit şi în dezvoltarea de software pentru eficientizarea fluxului de lucru, iar situaţii precum localizarea greoaie a produselor în depozit sau organizarea greşită a acestora au fost eliminate. Angajaţii au acum acces imediat şi sigur la locaţia produselor, iar acestea pot fi împachetate mai repede, procesarea coletelor fiind eficientizată.

Activitatea în depozit s-a simplificat semnificativ odată ce angajaţii depozitului au început să utilizeze dispozitive de scanare wireless care comunică instantaneu cu un sistem WMS (Warehouse Management System), comenzile fiind procesate mult mai rapid şi uşor.

Mutarea într-un nou sediu a adus cu ea şi beneficii pentru angajaţi. Condiţiile de muncă s-au îmbunătăţit, atât pentru angajaţii din depozit cât şi pentru cei birouri, Atu Tech realizând o compartimentare a departamentelor şi oferind birouri spaţioase, spaţii pentru luat masa, parcare generoasă etc.

Noua locaţie permite desfăşurarea activităţii pe o suprafaţă totală de 1.500 de metri pătraţi, cu posibilitatea de extindere cu încă 2.000 de metri pătraţi. Iar locaţia pentru noul sediu a fost strategic aleasă, întrucât permite accesul facil spre şi dinspre autostradă, aceasta aflându-se la doar 500 de metri distanţă, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb