Au fost deschise şapte noi magazine Profi

Andrei Stan
Companii / 21 august 2015

Au fost deschise şapte noi magazine Profi

Lanţul de supermarketuri Profi a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că astăzi au fost inaugurate două noi magazine, la Târgu Bujor şi la Vânju Mare, după ce în ultimele două săptămâni alte cinci au fost deschise la Timişoara, Bârlad, Tulcea, Sebiş şi Năsăud.

Magazinul din Târgu Bujor, judeţul Galaţi, se află la parterul unei foste clădiri Romtelecom, pe strada Grigore Hagiu nr 3. El funcţionează în format Standard, cu o suprafaţă totală de 486 mp din care sala de vânzări măsoară 350 mp.

Profi din Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, se află tot la parterul unei foste clădiri Romtelecom şi funcţionează în recent inauguratul format Loco. Are o suprafaţă totală de 362,7 mp şi o sala de vânzări de 216 mp.

Ieri, pe strada Isaccei nr. 45, la parterul unei clădiri comerciale din Tulcea, a început să funcţioneze în format Standard un magazin Profi cu suprafaţă totală de 606,5 mp din care sala de vânzări măsoară 345 mp.

Tot atunci s-a deschis şi magazinul Profi Loco de la Sebiş, judeţul Arad, la parterul fostei clădiri Romtelecom de pe Bulevardul Victorie nr.7, cu suprafaţă totală de 334 mp şi sala de vânzări de 212 mp.

Simultan, la Năsăud, în judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost inaugurat pe Bulevardul Grănicerilor nr. 34, pe locul fostului Euromarket Valter, un magazin în format Standard cu suprafaţă totală de 770 mp, având sala de vânzări de 527mp.

Pe 13 august, la Timişoara, s-a deschis al 19-lea magazin din această localitate, pe strada Martir Gabriela Tako 4 (Godeanu), la parterul unei clădiri comerciale, cu o suprafaţă totală de 406 mp din care sala de vânzări acoperă 252 mp. Magazinul se prezintă în format City.

În aceeaşi zi, pe strada Primăverii nr.2 din Bârlad, judeţul Vaslui, la 150 m distanţă de gară, s-a deschis un Profi Standard la parterul unei clădiri de locuinţe, având suprafaţa totală de 811 mp, cu o sală de vânzări de 450 mp.

Prin cele 331 magazine care satisfac cerinţele clienţilor din 158 de localităţi din toate judeţele ţării şi municipiul Bucureşti, Profi pretinde că "reprezintă în momentul de faţă reţeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Buna ziua,

    Serviciile Dvs includ cumpărături on line și  

    Livrare produse alimentaire la domiciliul clientului in orașul Năsăud ?  

    Ani 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb