Au început restructurările din Transelectrica

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 29 mai 2013

Au început restructurările din Transelectrica

Conducerea Transelectrica a început, în această săptămână, restructurări masive pentru "reaşezarea" personalului în noua organigramă, din care au dispărut multe poziţii de directori de direcţie şi de manageri de proiect. O parte din direcţii se transformă în departamente, iar foştii şefi de direcţii vor câştiga mai puţin în calitate de şefi de departament.

Surse din companie ne-au spus că directorii care nu se mai regăsesc în noua organigramă au dreptul să-şi aleagă o poziţie din lista de posturi vacante. Aceste posturi vacante urmează să fie scoase la concurs în interiorul Transelectrica, iar toţi directorii şi şefii de departamente se vor definitiva, astfel, pe posturi. Cine refuză să aleagă din noile poziţii şi nu doreşte să participe la concurs, urmează să fie concediat. Potrivit surselor noastre, această "reaşezare" a organigramei a aruncat în aer poziţiile a vreo 70 de persoane.

Actualul Consiliu de Supraveghere al Transelectrica SA (care urmează să fie schimbat în AGA din 30 mai) a avizat o nouă organigramă, prin care propune restructurări masive ale posturilor din executivul companiei. Prin implementarea noii organigrame, din totalul de 649 de posturi din executiv mai rămân 581 (33 de posturi se reduc din zona de senior management şi 27 din zona general management).

La baza acestei restructurări ar sta, conform surselor noastre, o analiză care relevă că, la nivelul lunii aprilie, 43% din totalul personalului Transelectrica era reprezentat de posturi de conducere, remunerate generos. În urma aplicării noii organigrame, acest procent scade la 29%.

Potrivit noii organigrame, Transelectrica va avea un număr redus de direcţii la nivel central: DEN cu Direcţia Operativă şi Direcţia Planificare şi Func-ţionare a Sistemului Energetic Naţional, Direcţia Investiţii, Direcţia Tehnică şi Dezvoltare Reţea, Direcţia Exploatare şi Mentenanţă, Direcţia Servicii Suport, Direcţia Economică.

Circa 30 de persoane vor fi concediate, mai spun sursele noastre, iar 28 de poziţii de directori de proiect vor fi desfiinţate. Unele direcţii se vor transforma în departamente, iar şefii acestor noi departamente vor avea venituri reduse, conform noii lor poziţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb