Auchan deschide un nou supermarket în Bucureşti

F.D.
Companii / 19 octombrie 2023

Auchan deschide un nou supermarket în Bucureşti

Auchan România continuă dezvoltarea pe segmentul de proximitate şi a inaugurat astăzi, 19 octombrie 2023, cel de-al şaptelea supermarket din reţea, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, cu o suprafaţă de vânzare de 1.600 mp, Auchan U Center pune la dispoziţia clienţilor o ofertă variată formată din peste 11.000 de produse alimentare şi nealimentare, un accent deosebit fiind acordat raionului de băcănie şi zonei de alimentaţie sănătoasă. Magazinul este deschis zilnic în intervalul 8:00-22:00.

Noul supermarket propune o gamă completă de produse la preţuri mici în fiecare zi, de la produse proaspete, preparate culinare ready to eat, produse esenţiale şi alimente de bază, o gamă de articole pentru diete speciale, la mii de produse nealimentare pentru nevoile de uz cotidian.

Adresat în egală măsură angajaţilor care lucrează în cele două clădiri de birouri, precum şi rezidenţilor din zona Tineretului, supermarketul Auchan U Center se remarcă printr-o selecţie extinsă de produse de Băcănie, gamă formată din produse esenţiale în orice bucătărie, snack-uri dulci şi sărate, băuturi. De asemenea, supermarketul propune o zonă dedicată unei Alimentaţii Sănătoase, oferind sute de produse BIO, fără gluten, fără sare, dar şi alimente pentru sportivi. În cadrul magazinului, clienţii au la dispoziţie şi Carmangeria Mea, unde regăsesc o gamă variată şi bogată de produse din carne, cu o componentă importantă de producţie românească, zona de Legume & Fructe atent alese de la producători şi furnizori locali, dar şi Pescăria Mea, unde este disponibilă o selecţie variată de peşte, fructe de mare şi specialităţi cu calitate controlată Auchan.

Totodată, Auchan U Center cuprinde şi Brutăria Mea, unde se pregătesc zilnic pâine proaspătă (doar din făină românească, apă şi maia), cozonaci şi diverse prăjituri şi specialităţi apreciate, dar şi Bucătăria Mea, unde se pregătesc zilnic preparate cu specific tradiţional şi internaţional, alături de numeroase deserturi de casă. Toate acestea pot fi servite în zona de luat masa ori pot fi luate la pachet.

Nu în ultimul rând, iubitorii de animale vor găsi la Pet Zone o gamă variată de hrană şi accesorii pentru prietenii necuvântători.

"Formatul de supermarket de mari dimensiuni este unul special gândit şi adaptat la comunitatea locală din care face parte. Auchan U Center este un supermarket complex din punct de vedere al sortimentaţiei şi care continuă misiunea noastră de a oferi consumatorilor produse sănătoase, preparate tradiţionale, produse româneşti şi o gamă amplă de articole esenţiale pentru acasă sau la birou, totul la preţuri mici zi de zi. În egală măsură, politica noastră de sustenabilitate este puternic integrată şi în noul magazin, clienţii având posibilitatea de a se implica activ în multiple acţiuni de reciclare şi protejare a mediului înconjurător", a declarat Tiberiu Dăneţiu, Director Marketing Auchan România.

Astfel, noul supermarket se aliniază acţiunilor durabile derulate de către companie, magazinul fiind dotat cu vitrine frigorifice cu un consum redus de energie, iluminat Led şi etichete electronice. De asemenea, clienţii au posibilitatea de a contribui activ la eforturile de protejare a mediului înconjurător prin colectarea uleiului alimentar uzat, precum şi prin reciclarea ambalajelor de băuturi de tip PET, din aluminiu sau sticlă. Tot aici, este prezentă şi zona Zero Risipă de unde consumatorii pot alege alimente cu termen de valabilitate scurt, dar care sunt în perfectă stare de consum conform legislaţiei.

În incinta supermarketului, clienţii pot accesa şi numeroase servicii, precum cel de Închiriere Unelte, prin care clienţii ce deţin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pot închiria gratuit, pentru 24 de ore, unelte şi echipamente pentru casă şi grădină.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb