AUGUSTIN LAZĂR, ÎNTREBAT DE TUDOREL TOADER DESPRE NEREALIZĂRILE DIN MANDATUL SĂU: "Partea plină a paharului a fost mai mare decât partea goală"

I.M.
Politică / 10 aprilie 2019

"Partea plină a paharului a fost mai mare decât partea goală"

Procurorul general Augustin Lazăr, care susţine, astăzi, interviul pentru obţinerea unui nou mandat, a fost întrebat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre nerealizările din mandatul său şi a spus: "Partea plină a paharului a fost mai mare decât partea goală". În plus, întrebat dacă nu este nevoie să se eficientizeze munca procurorilor, Lazăr a spus: "Domnule ministru, gândim la fel", conform News.ro.

Augustin Lazăr a spus, astăzi, în cadrul interviului pe care l-a susţinut pentru ocuparea unui nou mandat de procuror general că are o experienţă de peste 36 de ani, dintre care 20 de ani în funcţii de conducere.

În plus, Lazăr a prezentat realizările mandatului său, printre care peste 1,6 miioane de dosare rezolvate, între care dosarele istorice - Dosarul Mineriadei şi Dosarul Revoluţiei.

În plus, Lazăr a spus că, în premieră, Ministerul Public a dispus măsuri asiguratorii în valoare de 2,3 milioane de lei, dublu faţă de bugetul care i-a fost alocat.

Lazăr a spus că procurorii şi-au dovedit eficienţa, deşi deficitul de personal la nivelul Ministerului Public este de 15 la sută. În 2017 au fost rezolvate cu 5,4 la sută mai mute dosare mai vechi de un an decâ în anul precedent, iar în 2018 cu 4,6 la sută mai multe decât în 2017, scrie News.ro.

După ce procurorul general şi-a încheiat prezentarea, Tudorel Toader i-a pus mai multe întrebări, una dintre ele referindu-se la nerealizările mandatului său.

"În funcţiile de conducere pe care le-am deţinut, partea plină a paharului a fost mai mare decât partea goală", a spus Lazăr, care a menţionat, totuşi, numărul în continuare mare de achitări.

De asemenea, întrebat de Tudorel Toader dacă Ministerul Public nu ar trebui să eficientizeze munca procurorior în loc să se plângă de lipsa de personal, Lazăr a spus: "Domnule ministu, gândim la fel".

Apoi, procurorul general a explicat că doar prin eficientizarea muncii de către ecchipele de conducere s-a putut face faţă numărului mare de dosare, raportat la numărul personalului, relatează News.ro.

Tudorel Toader i-a atras atenţia procurorului general că Daniel Horodniceanu, care a susţinut cu câteva minute înainte interviul, i-a menţionat un procuror care a soluţionat 3.000 de dosare: "Dumneavoastră ca procuror general ar trebui să ştiţi".

Ulterior, Tudorel Toader şi Augustin Lazăr au avut un schimb de replici pe tema protocoalelor.

La ora transmiterii acestei ştiri, Augustin Lazăr este chestionat în legătură cu poziţia sa faţă de protestele magistraţilor şi faţă de secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Daca tot vorbim de nerealizari, ar trebui sa incepem cu cele ale ministrului TT.

    Vede paiul din ochii altora dar ii scapa barna din ochii lui.

    Mare demagog, mare prost, mare sclav al penalilor este personajul asta 

    1. gandeste si apoi scrie, nu le fa in ordine inversa ca uite eu si altii credem ca esti un dobitoc judecand dupa comentariul tau, dar probabil in tine, o zace ceva mai mult decat un biet talent de anonim.

      Daca nu ai avea voie sa jignesti, nu-i asa ca nu ai ce sa spui?! Aplica regula asta si o sa vezi ca e zero ce ai postat, iar tu te-ai facut de ras! Deci, mobileaza-ti intai capul ca sa stii sa iti folosesti gura si, eventual, mana la scris! Spor!

      Procurorul torționar de la Aiud are dubii în privința legalității concursului, s-a scos proba de educație fizică.

      Domnule Biz, citind comentariul dvs. alții consideră că dvs sunteți ce credeți despre autorul primei opinii; cu ce v-a deranjat? Că a spus adevărul despre Slugărel? Sunteți și dvs. o victimă de rang înalt a statului paralel? Stați jos! Nota trei.

      Dar mi-as dori sa vad cat mai putine victime ale prostiei și ale spălării pe creier care comentează. Serios! Mă deranjează când văd anonimi papagali, care repeta lucruri fără legătură cu subiectul. De exemplu, subiectul aici este interviul și evaluarea lui Lazăr, o să vina și a lui Tudorel Toader. Problema e că scrii sloganuri și prostii auzite pe la alții, știu că e mai ușor să judeci oameni decât să gândești singur. De asta, lasă jignirile, vorbește la subiect și adu argumente dacă ești in stare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb