AUR anunţă că protestele "societăţii civile independente" vor continua

A.P.
Politică / 30 martie 2021

AUR anunţă că protestele "societăţii civile independente" vor continua

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă că protestele "societăţii civile independente" vor continua şi marţi, "atâta vreme cât actuala coaliţie de guvernare nu va pleca urechea la glasul unei Românii zdrobite sub povara actualelor măsuri dictatoriale", potrivit news.ro.

"Protestele societăţii civile independente continuă şi astăzi şi vor continua atâta vreme cât actuala coaliţie de guvernare nu va pleca urechea la glasul unei Românii zdrobite sub povara actualelor măsuri dictatoriale. Falimentaţi, rămaşi fără slujbe, încărcaţi cu dobânzile care se adună lună de lună , minţiţi pe "canale oficiale", sechestraţi în case, lipsiţi de cele mai banale plăceri ale vieţii, românii se ridică", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a AUR.

În Bucureşti şi în alte oraşe, protestele faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei au început concomitent, luni, la ora 17:00. În Capitală, manifestanţii de la Piaţa Universităţii au pornit în marş către Piaţa Victoriei, unde s-au unit două grupuri de protestatari. Numărul maxim de persoane care au voie să participe la acţiuni de protest a fost cu mult depăşit.

Între protestatari s-au aflat iniţial liderul AUR, George Simion, dar şi parlamentarul Diana Şoşoacă.

Ulterior, amploarea protestului din Capitală s-a redus considerabil, iar Jandarmeria chiar a anunţat în jurul orei 23:00, că nu pregăteşte intervenţia în forţă la protestul din Capitală, întrucât nu au fost incidente care să impună o astfel de intervenţie.

Un grup de manifestanţi a pornit, însă, către Piaţa Unirii, unde s-au produs violenţe şi distrugeri. Au fost sparte vitrinele magazinelor, au fost agresaţi jandarmii, iar mai multe persoane agresive au fost reţinute.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Pacat ca baiatul asta inca nu cunoaste sensul cuvintelor, cum poti tu ca sef de partid, chiar parlamentar din pacate, sa vorbesti in numele societatii civile independente? Pai ori e independenta ori e a unui partid politic baietas, pune mana pe un manual de romana, clasa a 5 a! Asta e sosocul, aceleasi aberatii, acelasi comportament.

    1. Domnule SIMION,nu raspundeti la toti PROSTII din aceasta TARA.EU,cred ca daca sunteti unul dintre ORGANIZATORII PROTESTATARILOR ,v-a trebui sa luati niste masuri,pentru ca altfel,Guvernul,cu ajutorul SERVICIILOR,vor organiza"BANDE" de asazis demonstranti pentru a va compromite in primulr rand pe dumneavoastra si PARTIDUL AUR,cat si pe participantii pasnici la proteste,nemultumiti de MASURILE ANTICOSTITUTIONALE luate de HABARNISTII care ne conduc. Asa ca va recomand ca sa procedati la fel ca la REVOLUTIA din 89. Pentru a fi VIZIBILI,dumneavoastra ca si conducatori,purtati pe brat banderole ALBE,care reprezinta NONVIOLENTA,deasemenea formati o mica garda de sprijin pe laturile coloanei de demonstranti,iar atunci cand se observa ca in randul protestatarilor pasnici se strecoara elemente subersive care apoi vor deveni tulburente,SESIZATI SEFUL DISPOZITIVULUI de JANDARMI, obligatoriu insa trebuie sa ii cereti acestuia sa isi decline IDENTITATEA pentru ca apoi sa va puteti apara atunci cand JANDARMII nu vor lua masuri.Asa ca DISEARA,ne vedem la demonstratii in numar cat mai mare.!

    George si AUR sa dea un semnal clar oamenilor care protesteaza sa se dezica de batausii care se insereaza in grupurile de protestatari .

    Altfel risca asocieri identitare intre AUR si batausi/ distructivi.  

    Bravo! Sa nu uitati sa huiduiti ambulantele, ca aseara! Sunt conduse de reptilieni care duc oamenii sa le bage cipuri in cap!!! Si la spitale sa mergeti, aia care sunt la ATI se prefac, le e rau ca au purtat masca diavolului! Bravo baieti, sa nu cumva sa cadeti in pacatul diavolesc de a va vaccina! Chiar va rugam, in nici un caz sa nu va vaccinati, pentru voi nu exista vaccin, de ce suferiti voi nu cu vaccin se trateaza....

    Pt. că avem ipocrizie perversă ...

    Offff....

    Multă prostie și golăneală.... 

    Astia sunt golani ,smardoi si trebuie arestati si amendati.....AUR este terminat si-a aratat adevarata lui fata...romanii adevarati nu sunt reprezentati de golanii astia..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb