Autonom finalizează procesul de fuziune cu BT Operational Leasing

A.B.
Piaţa de Capital / 10 martie 2021

Autonom finalizează procesul de fuziune cu BT Operational Leasing

Autonom Services S.A., cea mai extinsă reţea de servicii de mobilitate din România anunţă finalizarea procesului de fuziune prin absorbţie în urma căruia BT Operational Leasing este integrată complet în Autonom Services S.A. , transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

"Ne bucurăm că procesul de integrare a BT Operational Leasing în Autonom a fost finalizat cu succes. Prin această fuziune, am făcut un pas important pentru dezvoltarea diviziei de leasing operaţional a Grupului Autonom, prin creşterea portofoliului de clienţi şi a activelor deţinute. De asemenea, integrarea ne-a accelerat dezvoltarea prin obţinerea unor sinergii importante, financiare şi operaţionale. Chiar dacă fuziunea s-a încheiat, parteneriatul cu Banca Transilvania continuă. Astfel, companiile din România vor avea în continuare acces la un portofoliu complet de servicii financiare şi de mobilitate, necesare dezvoltării afacerii lor," a declarat Dan Ştefan, coacţionar al grupului Autonom Internaţional, din care face parte Autonom Services.

Finalizarea fuziunii reprezintă încheierea tuturor proceselor desfăşurate de la achiziţia companiei şi până în prezent pentru îmbunătăţirea experienţei clienţilor, prin extinderea accesului spre o gamă mai largă de servicii de mobilitate şi prin reorganizarea eficientă a sistemului de vânzare, respectiv a serviciului de relaţii cu clienţii.

În ceea ce priveşte achiziţia de bunuri şi servicii, prin realizarea acestei fuziuni, Autonom reuşeşte să maximizeze realizarea economiilor de scară şi să îşi optimizeze structura de costuri. Fuziunea are un impact pozitiv şi în creşterea expertizei oamenilor din ambele companii, prin schimbul de experienţe acumulate de ambele părţi în anii de activitate.

Decizia Tribunalului Neamţ, secţia a II a Civilă de Contencios administrativ şi fiscal, intră în vigoare retroactiv, de la 1 ianuarie 2021. Operaţiunea nu are niciun efect semnificativ asupra rezultatelor financiare ale companiei. Acţiunile BT Operational Leasing au fost anulate, având în vedere că Autonom Services S.A. a deţinut 100% din capitalul social al BT Operational Leasing. Prin urmare capitalul social al Autonom Services S.A. nu a crescut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb