Autorităţile austriece vor să izoleze persoanele nevaccinate

S.B.
Internaţional / 13 noiembrie 2021

Autorităţile austriece vor să izoleze persoanele nevaccinate

Cancelarul austriac a anunţat vineri un plan de izolare la nivel naţional a persoanelor care nu sunt vaccinate sau nu au certificat de anticorpi, iar în Viena va începe vaccinarea copiilor cu vârsta între 5 şi 11 ani, ceea ce reprezintă o premieră în UE, informează Agerpres.

Această serie de măsuri survine pe fondul înregistrării unui număr record de noi contaminări cu COVID-19.

"Obiectivul este clar: vrem să dăm undă verde unei izolări la nivel naţional pentru persoanele nevaccinate", a spus Alexander Schallenberg în cadrul unei conferinţe de presă. El nu a precizat data intrării în vigoare a măsurii, care trebuie mai întâi să primească avizul parlamentului duminică.

Aproximativ 65% din populaţie a primit cele două doze de vaccin în Austria, mai puţin decât media europeană de 67% şi foarte departe de ţări precum Spania (79%) sau Franţa (75%).

Landurile Austria Superioară (nord) şi Salzburg (vest), printre cele mai afectate de pandemie, vor introduce deja această măsură începând de luni.

Concret, persoanele în cauză nu vor avea dreptul să îşi părăsească locuinţa decât pentru a merge la cumpărături, sport sau pentru îngrijiri medicale. Potrivit cancelarului, vor fi efectuate verificări neanunţate.

Pentru ca aceste restricţii să se aplice în toată ţara, pe lângă votul parlamentului este nevoie şi de aprobarea tuturor guvernatorilor regionali, care se vor întruni la sfârşitul săptămânii.

Guvernul a fost reticent în a face un astfel de pas, a spus Schallenberg, dar nu a avut altă opţiune în faţa situaţiei care se deteriorează rapid: în prezent se înregistrează zilnic peste 10.000 de noi cazuri. Iniţiativa a atras critici din partea clasei politice, opoziţia social-democrată considerând-o drept "o recunoaştere a vinovăţiei guvernului în gestionarea pandemiei".

Un alt anunţ făcut vineri de autorităţile austriece vizează vaccinarea personalului sanitar, care va deveni obligatorie.

La rândul său, primarul Vienei, Michael Ludwig, a anunţat într-un comunicat noi măsuri "pentru a stopa dezvoltarea periculoasă" a virusului în capitală austriacă. Începând de luni, copiii cu vârsta de peste cinci ani vor putea fi vaccinaţi cu Pfizer-BioNTech la unul din centrele de vaccinare vieneze.

Aceasta este o decizie fără precedent în UE, iar Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) nu şi-a dat încă aprobarea. Cu toate acestea, ţările membre au dreptul de a folosi produse neautorizate pentru a răspunde unei urgenţe de "sănătate publică", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al autorităţii de reglementare.

Tot la Viena, pentru a merge la evenimente festive, culturale sau sportive cu o participare de peste 25 de persoane sau pentru a ieşi la cină, va fi necesară prezentarea unui test PCR pe lângă certificatul de vaccinare sau de vindecare. Guvernul a înăsprit deja măsurile săptămâna trecută, interzicând persoanelor nevaccinate accesul în restaurante, hoteluri şi saloane de coafură.

Opinia Cititorului ( 30 )

  1. Sa le puna si o stea galbena.

    1. urmatoarea etapa de izolare:

      de ce sa-i izolezi in case si sa risti nerespectarea izolarii si diseminarea virusului?

      mai bine-i strangi gloata pe toti indezirabilii (pardon, nevaccinatii) si-i bagi intr-un centru de odihna, tabara de informare (reeducare) sau cum vrei sa-i mai zici (doar sa nu-i spui lagar) 

      Gulag.

      MODEL DE DEMOCRATIE (?!) SI DISCRIMINARE (!)

    Sper sa-l izoleze populatia intr-o temnita neagra dintr-o inchisoare de maxima securitate (catzu cu c mic, personajul de trista amintire, sinistrul, urmeaza, plus Ara, plus votantii Nazi greenpassului)! Se pare ca in Austria incepe razboiul civil!

    1. ”Gloantele mitralierelor loveau peretii Catedralei Votive, ale Primariei din Viena... Furia populatiei nu mai putea fi stapanita... Tancurile erau atacate cu grenade antitanc”.

      Cam de prin aceasta parte a Europei au inceput!

    In fiecare primavara si toamna vor fi viroze, ne vom intoarce periodic la cotet, unde ne este locul.

    1. Unde va este locul, apostatilor.

      Cei care traiesc in lumina, protejati de Duhul Sfint si lucrarea sa, umbla liber pe acest pamint si implinesc lucrarea Lui.

      Cei care refuza darul divin, si pleaca urechea la uneltirile vrajmasului, se indeparteaza de iubirea fata de semenii lor. Isi bine-merita locul la cotet, cu necuvintatoarele. 

      Daca pt tine, cei care nu vor sa se vaccineze, "refuza darul divin" si "se indeparteaza de iubirea fatza de semenii lor", inseamna, Daniil taticule, ca tu nu esti crestin, ci doar cretin!

      ”Obiectul credinței creștine este Dumnezeu întrupat în Hristos și nimic altceva. Orice deviație a credinței spre altceva sau spre altcineva este idolatrie. Este cel mai grav lucru posibil în plan religios. Aceasta este atitudinea pe care trebuie să o împărtășim față de discursurile anti-vacciniste abuziv motivate religios”, a spus Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

      Si inca, acelasi Victor Banescu: 

      "Pentru anti-vacciniști am următorul mesaj: Cei care au confundat planurile, uitând că e foarte periculoasă confuzia atât a duhurilor cât și a planurilor din viața noastră. Vreau să precizez că nu poate exista o poziție crestină în sine față de vaccin și vaccinare. Evident că nu e o asemenea poziție, așa cum cum nici nu poate exista o poziție crestină față de plombe, față de anestezie, față de intervenția laparoscopică sau față de injecția subcutanată." 

      Asa graieste Daniel, Preafericitul, prin gura purtatorului sau de vorbe. Adica l-ai facut cretin si pe patriarh, pastorul tau, mai berbecut cu mintile ratacite. 

      Hai, repejor, 10 "Tatal nostru!", post si rugaciune 7 zile si sa pupi poala popii, dupa ce te spovedesti si lepezi de gindurile necurate.

      Se pare ca lingi in cur cam multi stapani, oricum mai mult de 2, iar unul dintre ei are coada! Apropo, Daniile, n-ai ramas cu ceva fire de par pe limba, de la coada aceluia si cu niste miros de pucioasa?

      Hai, repejor, 10 "Tatal nostru!", post si rugaciune 7 zile si sa pupi poala popii, dupa ce te spovedesti si lepezi de gindurile necurate.

      Tu nu observi tonul ironic prin care ti se adreseaza? 

      Autorul opiniei n-are treaba cu crestinismul, decat in masura in care vrea sa se foloseasca de el ca sa-i invrajbeasca pe cei mai slabi cu duhul (asta ca sa ma exprim si eu in termeni similari)

      Adica, anonimul 3.4 e mai slab cu duhul. Nu pot sa subscriu acestei alegatii. E exagerat de slab cu duhul

      Intrebare, anonimule 3.5. Poate fi cu adevarat crestin un exagerat de slab cu duhul?  

      Adica, anonimul 3.4 e mai slab cu duhul. Nu pot sa subscriu acestei alegatii. E exagerat de slab cu duhul

      Intrebare, anonimule 3.5. Poate fi cu adevarat crestin un exagerat de slab cu duhul?  

      "comentez, deci gindesc"

      Cu care cap gandesti? Cu cel localizat in pantaloni? Asa se explica si postarile tale! 

      Daniilul postac nu e creștin. E rezistent #creierless care apelează la miștouri pentru a învrăjbi lumea.

      Evident!

    Austria intotdeauna a fost portavocea Rusiei...rusii sunt papusarii din umbra, tot ce se implementeaza in Austria sunt cu ideile si banii mujicilor. Criza imigrantilor, criza hidrocarburilor, criza energetica, criza sanitara, toate sunt artificial create. Aveau nevoie de imigranti pentru a crea o criza sanitara care sa duca la o criza energetica. Rusii devin din ce in ce mai nesemnificativi din toate punctele de vedere, au ramas doar o sursa de materii prime si energetice primare...si asta ii dispera pe mujici

    Rand pe rand, mai toate statele Lumii(in realitate, Colonii horror ale Ocultei) se transforma in Dictaturi antihristice, iar non-combatul populatiilor comode, tematoare si care nu vor sa lupte, le va face sa intre in sclavia totala a elitelor sataniste, de unde apoi, nu mai pot face nimic pt soarta lor!

    lipseste mustata nazista si aia e.

    semnat comenturi "cretine" 

    Praf au fost cand i-au pisat nemtii in cap si praf au ramas pana la capat , nu au invatat nimic...trist.

    Mondiali sa rada baza de Green Pass din lume? Sa scape lumea de teroare?

    1. Hackerii lucreaza pe bani. Aia care stie meserie. Doar aia prosti lucreaza moka, adica pentru fraieri.

      Plus ca exista back-up scris, de mina, de niste chinezi mici, cu ochii oblici, pe boabe de orez, din plastic 

    Se va interveni militar după haosul declanșat de adoptarea certificatului verde! Cel mai sigur!

    1. Probabil. Cel mai sigur!

    Ce farsa, auzi.... ai voie sa iesi la cumparaturi.... pai asta fac de 10 ori pe zi.... ce ma face sa stau in casa?

     

    STIREA CARE v-a scapat este asta:"va fi necesară prezentarea unui test PCR pe lângă certificatul de vaccinare sau de vindecare." 

    AU PUS-o VACCINATII.... vor trebui sa scoata bani pentru teste din buzunar.... HAHAHAHAHA

    1. In Austrai, draga.

      Acolo unde este tara mea e suficient sa faci o metanie si sa pupi o iconita, ca generalul Iordanescu. Ai pupat iconita, te saluta politistul, cu palma la chipiu, si bate din turetci. 

      Ți-ai făcut abonament la servicii de tipul VAAS (Vaccination as a service)?

    Acum, dacă e să mă gândesc ... poate faptul că un scelerat mintal ca Hitler s-a născut în Austria totuși nu e o coincidență. Poate există o explicație...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb