AVIS: Românii au închiriat mai multe maşini în străinătate în primele luni 2024, faţă de anul trecut

R.S.
Comunicate de presă / 24 aprilie

AVIS: Românii au închiriat mai multe maşini în străinătate în primele luni 2024, faţă de anul trecut

Avis, furnizorul global de soluţii de mobilitate, a înregistrat creşteri semnificative ale numărului de autoturisme închiriate de către români pentru perioada minivacanţei de Paşte, comparativ cu 2023. În special pentru plecările în străinătate au fost înregistrate mai multe solicitări de rent a car, pe măsură ce numărul românilor care călătoresc în afară continuă să crească.

Destinaţiile care au generat cele mai multe solicitări de servicii de rent-a-car de Paşte anul acesta au fost Italia, Franţa, Germania şi Spania. Acestea se menţin în continuare în topul preferinţelor românilor pentru vacanţele de Paşte, urmând tendinţele din anii trecuţi.

Totuşi, Avis a observat şi o creştere a călătoriilor în zone mai îndepărtate, din afara Europei. India, Africa de Sud şi Japonia s-au numărat printre destinaţiile mai puţin obişnuite pe care românii au ales să le exploreze în această perioadă.

"Anul acesta, minivacanţa de Paşte a coincis cu ziua liberă de 1 mai, încurajând românii să aleagă vacanţe în locuri mai îndepărtate. Pe măsură ce apetitul pentru călătorii este în creştere, şi solicitările pentru serviciile de rent a car sunt mai numeroase. Ne bucurăm să ajutăm tot mai mulţi români să înţeleagă cât de uşor este să îţi închiriezi un autoturism de la Avis, în 180 de ţări diferite, direct de aici, din România", a declarat Andreea Somnea, Director Comercial Avis România.

Pe măsură ce creşte cererea pentru călătoriile internaţionale şi românii continuă să exploreze diverse destinaţii, departamentul de rezervări Avis din România este pregătit să ofere toate informaţiile necesare şi cerinţele specifice fiecărei ţări, pentru a asigura o experienţă de închiriere fără griji. De exemplu, în Australia şi Noua Zeelandă, pentru a conduce o maşină, este necesar un permis de conducere internaţional, care poate fi obţinut de la ACR, iar în India şi China, închirierile de maşini sunt posibile doar cu şoferi locali.

Adaptându-se în funcţie de preferinţele clienţilor, Avis se străduieşte să fie un partener de călătorie util şi de încredere pentru toţi românii care călătoresc în străinătate, oferind toată gama de vehicule, de la maşini mici pentru excursii în oraş, până la microbuze tip 8+1 pentru grupuri mai mari. Avis se asigură că fiecare maşină este verificată riguros după fiecare închiriere, iar clienţii vor conduce un autoturism cu kilometraj redus sau chiar o maşină nouă.

Avis îşi menţine angajamentul de a oferi servicii convenabile şi de încredere pentru a îmbunătăţi experienţele de călătorie în Europa şi în străinătate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb