AVRA Aesthetic Institute aduce în România primul aparat Lumenis Splendor X

Comunicate de presă / 19 iulie 2021

AVRA Aesthetic Institute aduce în România primul aparat Lumenis Splendor X

AVRA Aesthetic Institute este încântat să anunţe lansarea pe piaţa din România a celei mai avansate tehnologii din lume în eliminarea părului şi tratamentul pielii. Lumenis Splendor X foloseşte tehnologia Blend X, ceea ce presupune emisie concomitentă de laser Nd: YAG (1064nm) şi Alexandrite (755nm), pe lungimi de undă în proporţii sincronizate şi ajustabile, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Splendor X este un aparat cu adevărat inovator. În clinica noastră îl vom folosi în programele de epilare definitivă, în tratamentul leziunilor benigne pigmentate şi tratamentul leziunilor vasculare dermatologice. De asemenea, el este foarte eficient şi în tratamentul laxităţii pielii, al ridurilor şi în tratarea onicomicozelor, negilor şi podologiei", explică Marina Aristotel, fondator şi managing director al Avra Aesthetic Institute.

Splendor X a fost lansat în urmă cu doi ani de către compania Lumenis, lider mondial în tratamente cu tehnologii pe bază de laser, la congresul organizat de Societatea Americană de Chirurgie Dermatologică (ASDS) în 2018. Aparatul achiziţionat de Institutul AVRA este primul care ajunge într-o clinică românească de estetică. Investiţia clinicii pentru achiziţionarea lui se ridică la 135.000 de euro. Pentru utilizarea aparatului în parametri optimi şi corecţi, specialiştii institutului au urmat un curs de instruire realizat de către compania producătoare, Lumenis.

"Aparatul achiziţionat de noi este primul de acest gen din România. În Europa există în acest moment doar 17 aparate Splendor X", spune Marina Aristotel.

Lumenis Splendor X este primul aparat din acest domeniu care foloseşte tehnologia Blend X. Cu această tehnologie, emisile laserelor Alexandrite (755nm) şi Nd: YAG (1064nm) pot fi sincronizate independent sau simultan şi în proporţii diferite. Tratamentul poate fi astfel adaptat în funcţie de tipul individual de piele al clientului, culoarea şi grosimea părului, ceea ce este ideal deoarece asigură un tratament sigur şi eficient. Cu acest aparat pot fi tratate şi leziunile vasculare şi pigmentare.

Forma pătrată a spotului permite o acoperire uniformă a tratamentelor pielii, eliminând suprapunerile şi hotspoturile. Suprafaţa spotului poate ajunge până la 27 X 27 mm, fiind cea mai mare a unui aparat din acest domeniu. Dimensiunea mare a ariei scanate oferă o acoperire rapidă şi uniformă a zonei de tratament. Aspiratorul de fum şi răcitorul încorporat asigură un confort mărit pentru pacient în timpul tratamentului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ar fi bine sa precizati locul ( orasul ,spitalul ...) unde se gaseste acest aparat ,cum se poate solicita un astfel de serviciu si care ar fi costurile unui tratament

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb