BĂDĂLĂU DESPRE EXCLUDERILE DIN PSD:  Decizia era necesară pentru liniştea partidului

A.P.
Politică / 6 noiembrie 2018

Niculae Bădălău (Sursa foto: Twitter)

Niculae Bădălău (Sursa foto: Twitter)

Senatorul social-democrat, Niculae Bădălău, a declarat astăzi referitor la excluderea din PSD a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, că a fost o decizie "necesară pentru liniştirea partidului".

"Mi se pare o decizie care era necesară pentru liniştirea partidului. Ştiţi bine că în ianuarie am scris o scrisoare în care am spus foarte multe deficienţe vizavi de managementul politic, unele s-au remediat, unele sunt în curs de remediere. Am semnat chiar şi această scrisoare, ultimul document, dar am venit în CEx şi CEx-ul a avut o decizie, majoritatea a decis, mai departe am considerat că, dacă nu vrem răul partidului şi vrem să respectăm ce milioane de români ne-au votat şi ne-au cerut în continuare, să respectăm acea decizie. Că unii dintre colegii noştri nu au respectat-o, trebuie să suporte, trebuie să liniştim partidul şi să facem ceea ce ne-am propus şi ceea ce ne-au cerut oamenii", a afirmat Bădălău, la Parlament, potrivit Agerpres.

El a spus că cei doi au fost acuzaţi că au discutat cu Opoziţia vizavi de moţiunea de cenzură. "Domnul preşedinte a spus-o. Eu am încredere în conducerea partidului şi în colegii mei că sunt responsabili atunci când afirmă anumite lucruri", a adăugat Bădălău.

Întrebat dacă şi Gabriela Firea va fi exclusă din PSD, Niculae Bădălău a răspuns: "Nu cred, până la urmă toate discuţiile trebuie aduse în interiorul PSD şi reglat lucrul ăsta".

Legat de pericolul de a se pierde majoritatea parlamentară, el a explicat că, atunci când majoritate hotărăşte un lucru, minoritatea se supune. "Indiferent de contestatari, aceste lucruri trebuie duse în interiorul partidului şi majoritatea decide. Când majoritate hotărăşte un lucru, minoritatea se supune. Singurul lucru care m-ar deranja la pierderea majorităţii şi a guvernării este că nu am putea finaliza ce am promis populaţiei. Atât. Restul, PSD a trecut prin perioade extrem de dificile", a afirmat senatorul social-democrat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Un umil țăran din vestitul Grădinari, Giurgiu. Vorba lui conu Jenică: Puțea Baloteștiul de subingineri

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb