BAKUCHIOL de la COSMETIC PLANT, noua gamă cu efect anti-ageing care revoluţionează rutina de îngrijire, oferind o alternativă naturală pentru retinol (P)

Media-Advertising / 3 aprilie 2023

BAKUCHIOL de la COSMETIC PLANT, noua gamă cu efect anti-ageing care revoluţionează rutina de îngrijire, oferind o alternativă naturală pentru retinol (P)

Bakuchiol-ul este un ingredient din ce în ce mai căutat în ultima perioadă, datorită efectului anti-ageing remarcabil, prin stimularea producţiei de colagen şi diminuarea semnelor de îmbătrânire, aşa cum sunt liniile fine şi ridurile. Noua gamă BAKUCHIOL de la COSMETIC PLANT conţine Bakuchiol cu puritate de 99%, cea mai mare puritate disponibilă în produsele cosmetice, o alternativă naturală a retinolului clasic, cu un profil de tolerabilitate net superior. Gama cuprinde 4 produse care asigură o îngrijire superioară atât a tenului tânăr, ca metodă de prevenţie a apariţiei primelor riduri, cât şi a tenului matur, ca măsură de reîntinerire.

Ingredientul vedetă din noua gamă, Bakuchiol-ul, are aceleaşi beneficii ca şi retinolul clasic, dar este superior din punct de vedere al tolerabilităţii deoarece este dovedit ştiinţific că nu usucă pielea, nu provoacă mâncărime, roşeaţă şi senzaţie de arsură. Mai mult, sub acţiunea razelor solare, nu cauzează reacţii secundare şi îşi menţine efectul, spre deosebire de retinol, care se poate folosi doar seara.

Pe lângă Bakuchiol, care are un puternic efect anti-ageing, produsele din gamă conţin un mix de ingrediente puternice, cu efect dovedit de reducere a ridurilor, de lifting, de creştere a fermităţii, netezire a pielii, reducere a porilor şi creştere a hidratării, pentru trecerea de la un ten obosit şi lipsit de vitalitate, la un ten cu aspect îngrijit şi sănătos.

Noua gamă BAKUCHIOL cuprinde 4 produse - un ser anti-ageing, o cremă pentru ochi şi două creme pentru faţă - o cremă antirid şi o cremă pentru hidratare şi fermitate.

Anti-Ageing Elixir Serum, cu Bakuchiol şi peptide, prin combinaţia de ingrediente cu beneficii dovedite, are efect anti-ageing şi de lifting şi umple ridurile din interior, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil. Testele de eficienţă(^) au demonstrat o creştere a efectului de lifting cu până la 77% şi a sintezei de colagen cu 105%. În plus, serul reduce adâncimea ridurilor cu până la 62% şi uniformizează ridurile de pe frunte şi din zona ochilor la fel ca după un lifting facial, după numai 2 luni de utilizare.

Un produs indispensabil în cadrul unei rutine adecvate anti-îmbătrânire este crema pentru ochi. Magic Eye Cream, cu Bakuchiol şi cafeină, asigură o îngrijire optimă pielii sensibile din jurul ochilor, prin formula bogată în ingrediente active, cu efecte de reducere a ridurilor, îmbunătăţire a elasticităţii şi hidratare în profunzime, pentru toate tipurile de ten. Testele de eficienţă(^) au demonstrat o creştere a hidratării cu 54% după doar o oră de la folosire. Mai mult, crema reduce ridurile cu până la 28% şi creşte elasticitatea pielii cu până la 24%.

Gama este completată de Wrinkle Repair Cream, cu Bakuchiol şi celule stem din plante. Mixul de ingrediente active asigură, pe lângă reducerea eficientă a ridurilor, revitalizarea tenului matur, reîncărcarea cu energie a celulelor dermice şi protejarea tenului prin efectul antioxidant. Crema este destinată atât tenului normal, cât şi tenului uscat şi sensibil. Testele in-vivo(^) au arătat că, după o utilizare timp de 56 de zile, creşte fermitatea pielii cu până la 40% şi elasticitatea cu până la 34%. De asemenea, adâncimea ridurilor este redusă cu până la 41% şi volumului lor cu până la 38%.

Cea de-a doua cremă din gama BAKUCHIOL este Hydra & Firming Cream, cu Bakuchiol şi acid hialuronic, ce oferă hidratare optimă şi aspect ferm pielii. Mai mult, ajută la reducerea ridurilor fine şi la creşterea elasticităţii pielii. Testele in-vivo(^) au demonstrat atât creşterea hidratării cu 74%, după doar 2 ore de la folosire, cât şi creşterea elasticităţii cu până la 24%. Este ideală pentru tenul normal, uscat şi sensibil.

Bakuchiol-ul se extrage din seminţele plantei Psoralea Corylifolia, cunoscută sub demunirea de Babchi. Este fotostabil, nu este fototoxic, astfel că se poate utiliza şi în produsele de zi, care presupun expunerea la lumină. Reprezintă o alternativă naturală pentru persoanele cu pielea sensibilă şi reactivă sau pentru cele care nu vor să experimenteze efectele secundare ale retinolului. Cele mai frecvente întrebuinţări ale Bakuchiol-ului sunt ca activ antiîmbătrânire şi în tratarea acneei. În acnee, este folosit pentru efectul antibacterian, antiinflamator şi de reducere a sebumului.

Toate produsele din gama BAKUCHIOL sunt acum disponibile pe https://cosmeticplant.ro/, iar în curând vor fi şi pe rafturile magazinelor din comerţul modern, precum şi în farmacii şi magazine naturiste.

(^) teste efectuate de producătorul ingredientelor active

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb