Reprezentanţa Bucureşti a Băncii Transilvania a devenit, începând cu această lună, Centrul Regional Bucureşti, fiind entitatea care asigură, de acum înainte, coordonarea şi suportul activităţii băncii în capitală, pentru cele 50 de unităţi operaţionale. Robert C. Rekkers, director general Banca Transilvania, a declarat: "Cele 50 de unităţi ale băncii înseamnă, de fapt, peste 700 de angajaţi pasionaţi de munca pe care o fac. Aceştia au ajuns să servească în Bucureşti aproape 135.000 de clienţi - persoane fizice, IMM-uri şi corporate. Banca Transilvania are acum, în Capitală, cel mai mare număr de sucursale şi agenţii faţă de orice alt oraş, iar acest fapt subliniază atât dinamismul nostru, cât şi importanţa pe care o acordăm dezvoltării noastre în Bucureşti". Banca Transilvania este prezentă acum, prin cele 50 de locaţii, în toate cartierele capitalei şi în cele mai importante zone comerciale.
Andrei Dudoiu, Director Executiv Bucureşti, Banca Transilvania, afirmă: "Acum, cu cele 50 de unităţi ale băncii aflate în toată capitala, se poate spune că bucureştenii au şi ei Transilvania lor. În ultimul an de zile ne-am dublat reţeaua în Bucureşti, ajungând pe locul 5 ca număr de unităţi". Până la sfârşitul anului, se vor mai deschide cel puţin 10 locaţii - doar în Bucureşti.
Banca Transilvania, în cei 13 ani de activitate, a devenit o instituţie financiară cu reprezentare naţională, având în prezent 350 de unităţi şi apoximativ 4.500 de angajaţi. Cu o cotă de piaţă de 4,7%, Banca Transilvania se află în topul primelor 10 bănci din România, în funcţie de active. Este prima instituţie bancară din România cotată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), în anul 1997. Activitatea Băncii Transilvania este organizată pe trei linii principale de afaceri - persoane fizice, IMM şi companii mari.